- Konu Sahibi imporatogrly
-
kizlar tablo yaptinizmi?solemismiydim bilmiorum ama bnm de bat 15 nisan yas 24.bu arada nbr nasilsiniz calismalara basladinizmi kendime hic bi topikte yer bulamadim insalllah burda kalici olurum
kizlar tablo yaptinizmi?solemismiydim bilmiorum ama bnm de bat 15 nisan yas 24.bu arada nbr nasilsiniz calismalara basladinizmi kendime hic bi topikte yer bulamadim insalllah burda kalici olurum
canim cok sevindim hersey olumlu devam ediyor birde guzel haberini alirsa samda kayisi olcak kizlar artik birileri guzel haberler versin yawwwwww
hoşgeldin canım aramıza
sana bişey sormak istiyorum hamilelik bölümüne topik açmışsın hamileyim die
şimdi burda bat 15 nisan deyince şaşırdım
ters bi durummu yaşadın ben sonuç hakkında bişey okuyamadım
kusura bakma sorduğum için
siz hamile değilmisiniz.mart topiğinde sizi hamile olarak listeye yazmışlardı.bi sorunmu oldu?
evetbak yine yaram acildi...ben adetimden 2 gun once fortel erkne gebelik tetsi yaptim ve pozitifti adetim 1 gun gecince doktora gittim ve doktorun yaptigi idrar testinde negatif cikti doktor bide vajinal muayene yapalim dedi yaptirmak istemedim cok yeni daha yerlesmediyse die bu arada ben yurtdisinda yaiorum ve o yuzden israr etmeme ragmen kan tahlili yaptiramadim.vajinal muayenede bisi goremedigini soledi zaten o an gorememesi cok normal deilmi sizce insanlarin vajinal yoldan bile keseleri 5.haftada gozlenio...neyse doktordan eve gelince bi agri ama cok farkli sanki karnimin ici geriliomus tarzinda bi agri ve aksama kanamam oldu ilk 2 gun kahve akinti oldu 3.gunde kanama ama fazla deil ve koyu renkte sonra 4.gun de kahve akinti oldu ve bitti ustune gordum sandim ama diildir heralde goguslerdeki hassasiyet gitti ve atesimde dustu bende inanin siz kadar sasirdim sok oldum bnm sokumu dusunebiliomusunuz neyse ya doktorun gazabina ya da testin gazabina ugradim ama ben onca yiginla test yapmiszim hic pozitifi goremedim yani bence gebeydim ama kiymasal olabilir.zaten bu doktora hic guvenim kalmadi o yuzden doktorumuda degistiricem.ole bi talihsizlik oldu yani yeni tarih 15 nisan cok uzgunum ama hevesim kusagimda kaldi :85:
evetbak yine yaram acildi...ben adetimden 2 gun once fortel erkne gebelik tetsi yaptim ve pozitifti adetim 1 gun gecince doktora gittim ve doktorun yaptigi idrar testinde negatif cikti doktor bide vajinal muayene yapalim dedi yaptirmak istemedim cok yeni daha yerlesmediyse die bu arada ben yurtdisinda yaiorum ve o yuzden israr etmeme ragmen kan tahlili yaptiramadim.vajinal muayenede bisi goremedigini soledi zaten o an gorememesi cok normal deilmi sizce insanlarin vajinal yoldan bile keseleri 5.haftada gozlenio...neyse doktordan eve gelince bi agri ama cok farkli sanki karnimin ici geriliomus tarzinda bi agri ve aksama kanamam oldu ilk 2 gun kahve akinti oldu 3.gunde kanama ama fazla deil ve koyu renkte sonra 4.gun de kahve akinti oldu ve bitti ustune gordum sandim ama diildir heralde goguslerdeki hassasiyet gitti ve atesimde dustu bende inanin siz kadar sasirdim sok oldum bnm sokumu dusunebiliomusunuz neyse ya doktorun gazabina ya da testin gazabina ugradim ama ben onca yiginla test yapmiszim hic pozitifi goremedim yani bence gebeydim ama kiymasal olabilir.zaten bu doktora hic guvenim kalmadi o yuzden doktorumuda degistiricem.ole bi talihsizlik oldu yani yeni tarih 15 nisan cok uzgunum ama hevesim kusagimda kaldi :85:
evetbak yine yaram acildi...ben adetimden 2 gun once fortel erkne gebelik tetsi yaptim ve pozitifti adetim 1 gun gecince doktora gittim ve doktorun yaptigi idrar testinde negatif cikti doktor bide vajinal muayene yapalim dedi yaptirmak istemedim cok yeni daha yerlesmediyse die bu arada ben yurtdisinda yaiorum ve o yuzden israr etmeme ragmen kan tahlili yaptiramadim.vajinal muayenede bisi goremedigini soledi zaten o an gorememesi cok normal deilmi sizce insanlarin vajinal yoldan bile keseleri 5.haftada gozlenio...neyse doktordan eve gelince bi agri ama cok farkli sanki karnimin ici geriliomus tarzinda bi agri ve aksama kanamam oldu ilk 2 gun kahve akinti oldu 3.gunde kanama ama fazla deil ve koyu renkte sonra 4.gun de kahve akinti oldu ve bitti ustune gordum sandim ama diildir heralde goguslerdeki hassasiyet gitti ve atesimde dustu bende inanin siz kadar sasirdim sok oldum bnm sokumu dusunebiliomusunuz neyse ya doktorun gazabina ya da testin gazabina ugradim ama ben onca yiginla test yapmiszim hic pozitifi goremedim yani bence gebeydim ama kiymasal olabilir.zaten bu doktora hic guvenim kalmadi o yuzden doktorumuda
degistiricem.ole bi talihsizlik oldu yani yeni tarih 15 nisancok uzgunum ama hevesim kusagimda kaldi :85:
Bende istiyorum Allah'ın izniyle ...Ve tüm isteyenlere inşallah ...
bu rahim filmi nasıl acıyomu bende istiyorum çektireyim korkuyorum
yok canıııım taaaaa erzurumdayımmm ilçedeyim
yerleşme kanaması deildir yaaa offf bekarlık sultanlıkmış galiba şüphesiz bir hayattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?