Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kizlar tablo yaptinizmi?solemismiydim bilmiorum ama bnm de bat 15 nisan yas 24.bu arada nbr nasilsiniz calismalara basladinizmi kendime hic bi topikte yer bulamadim insalllah burda kalici olurum

hoşgeldin canım aramıza
sana bişey sormak istiyorum hamilelik bölümüne topik açmışsın hamileyim die
şimdi burda bat 15 nisan deyince şaşırdım
ters bi durummu yaşadın ben sonuç hakkında bişey okuyamadım
kusura bakma sorduğum için

kizlar tablo yaptinizmi?solemismiydim bilmiorum ama bnm de bat 15 nisan yas 24.bu arada nbr nasilsiniz calismalara basladinizmi kendime hic bi topikte yer bulamadim insalllah burda kalici olurum

siz hamile değilmisiniz.mart topiğinde sizi hamile olarak listeye yazmışlardı.bi sorunmu oldu?

canim cok sevindim hersey olumlu devam ediyor birde guzel haberini alirsa samda kayisi olcak kizlar artik birileri guzel haberler versin yawwwwww

ayy istemem mi inşallhhh tsk ederim iyii dileklerin için bii 10 gun sonra belli olur ak koyun kara koyun hayırlısı artık..

siz hamile değilmisiniz.mart topiğinde sizi hamile olarak listeye yazmışlardı.bi sorunmu oldu?

evet bak yine yaram acildi...ben adetimden 2 gun once fortel erkne gebelik tetsi yaptim ve pozitifti adetim 1 gun gecince doktora gittim ve doktorun yaptigi idrar testinde negatif cikti doktor bide vajinal muayene yapalim dedi yaptirmak istemedim cok yeni daha yerlesmediyse die bu arada ben yurtdisinda yaiorum ve o yuzden israr etmeme ragmen kan tahlili yaptiramadim.vajinal muayenede bisi goremedigini soledi zaten o an gorememesi cok normal deilmi sizce insanlarin vajinal yoldan bile keseleri 5.haftada gozlenio...neyse doktordan eve gelince bi agri ama cok farkli sanki karnimin ici geriliomus tarzinda bi agri ve aksama kanamam oldu ilk 2 gun kahve akinti oldu 3.gunde kanama ama fazla deil ve koyu renkte sonra 4.gun de kahve akinti oldu ve bitti ustune gordum sandim ama diildir heralde goguslerdeki hassasiyet gitti ve atesimde dustu bende inanin siz kadar sasirdim sok oldum bnm sokumu dusunebiliomusunuz neyse ya doktorun gazabina ya da testin gazabina ugradim ama ben onca yiginla test yapmiszim hic pozitifi goremedim yani bence gebeydim ama kiymasal olabilir.zaten bu doktora hic guvenim kalmadi o yuzden doktorumuda degistiricem.ole bi talihsizlik oldu yani yeni tarih 15 nisan cok uzgunum ama hevesim kusagimda kaldi :85:

gecmiş olsun inşlllh bu ay ugurlu gelir kalbine gore saglıcakla yavruna kavusturur...

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa.çok üzüldüm.hastaneye sevinçle gidip,hüsranla dönmek çok kötü yaa.inş.bidaha aynı şeyleri yaşayıp üzülmezsin.

geçmiş olsun canım seni üzmek istemezdim ben sadece topikte gördüğüm için sormuştum olabilir kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin
birde şoyle bişey var eğer kese görünmezse bile dr lar rahim tabakasının kalınlaşmasından bir gebeliğin başladığını anlıyorlar..
benimde başıma gelmişti yıllar önce
idrar ve kan testim pozitif çıkmıştı..
dr bir hafta sonra gel usg de bakalım dedi
gittiğimde gebelik yok dedi bende belki geç döllenem olmuştur dediğimde
rahim duvarı yıkılmak üzere adet öncesi görünümde dedi
zaten tekrarladığımız kandaki testte dr u doğruladı değerim 5 in altına düşmüştü
hayılısı olsun canım
umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine
birde bu yurt dışında yaşayan arkadaşlardan hep duyuyorum
ne zor ve tuhaf orda sağlık sistemi
allah yardımcın olsun canım

Bende istiyorum Allah'ın izniyle ...Ve tüm isteyenlere inşallah ...

merhabalar bende 4 yıllık evlıyım gecen ay yumurta catlatma ıgnesı vurundum ama aadet oldum bu adetımın 3. gunu 5 gun klomen ıctım yarın edetımın 13. gunu dr. gıdıcem hayırlısı bakalım ne olcak

merhaba ferda...
öncelikle şunu soyleyeyim ilk tedavide hemen moral bozmak yok
bir zamanı var meleğinin o zamanda gelecek bu yüzden kendini sakın üzme
rahim filmi konusuna gelince
ben 5 yıl önce şektirmiştim
bu kişiden kişiye değişio sanırım
benim kolay olmuştu
ama zorlandığını soyleyen insanlarda duydum
kişini ağrı eşiği ile alakalı sanırım
şimdi anestezi altında çekiliomuş
ama bence gerek yok...
geçmiş olsun

SIRA|İSİM|BAT|SON DURUM|YAŞ
..| BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM | | |
1| neşelikız | 1 NİSAN | | ?
2| gida_pinar | 2 NİSAN | |26
3| sentez | 4 NİSAN | |26
4| kuzey_35 | 5 NİSAN | |
5| mavisis | 6 NİSAN | |
6| kayyum | 13 NİSAN | | ?
7| elektra01 | 13 NİSAN | |
8| birtanem | 14 NİSAN | | 27
9| pourqua | 15 NİSAN | | 24
10| happylive | 18 NİSAN | |
11| | NİSAN | |
12| | NİSAN | |
13| | NİSAN | |
14| | NİSAN | |
15| | NİSAN | |
16| | NİSAN | |
17| | NİSAN | |
18| | NİSAN | |
19| | NİSAN | |
20| | NİSAN | |
21| | NİSAN | |
22| | NİSAN | |
23| | NİSAN | |
24| | NİSAN | |
25| | NİSAN | |

Merhabalar listem buydu ama ben topikle ilgilenemiyorum, buraya aktarayım arkadaşlarımı burdan devam edilsin inşallah..

Herkese Merhabalar. Yeni liste bayağı kabardı MAŞŞALLAH Bayağı evde küçük çapta depremler görünüyor Tekrarlıyım BAT 6-Nisan Yaş-30 Kilo-63 Enyakın zamanda listede görünmek dileğiyle.

Selam kızlar ya benim 21.günümokuldayken bişey aktı eve geldim kahverengi su gibi bişe gelmiş peçeteyede böle sarı turuncu gibi bi akıntı geldi.adetim 28inde sancımda var erkemi gelcek acaba böle bişe yaşayan var mı sebebi nedir ki acabaa bilemedimmm

beteray inşallah yerleşme kanamasıdır canımm
endişeye kapılma hemen

bu arada sen çanakkaledemi yaşıyorsun
benmi daha önceki yazılarında oyle anladım...

yok canıııım taaaaa erzurumdayımmm ilçedeyim
yerleşme kanaması deildir yaaa offf bekarlık sultanlıkmış galiba şüphesiz bir hayattt

:)))))))))))) evliyim canım bekarlık sultanlıkmış diom eskiden rahattık kaygısızdık şimdi herşeye şüphe ediozz onu anlatmaya çalışmıştım anlatamadım galiba:)
erzurumda kurtuluş günü 18 mart olan bi ilçe var o yüzden çanakkale sandın sanırım

kızlar listeye bakamadım ama ben de tekrar yazayım
yaş 28
bat 2 nisan
vee ilk bebişim olacak inaşallaaaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…