- Konu Sahibi imporatogrly
-
yaa kızlar benim batım 2 nisan ama benim adetlerim 2 gün erken ya da geç olabiliyor yani 4 gün oynayabiliyor pko dan dolayı.. yani şuan 9-10 günüm var ama son birkaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimin ağrısı dayanılmaz oluyor ara sıra.. akıntım hiç durmadı adetim bittikten sonra ve dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var karıncalanma gibi dokunamıyorum göğüsucuna ve çevresine.. çok mu erken yoksa olabilir mi?? yumurtlama günlerim de pko dan dolayı düzensiz.. yaa olabilir mi sizce?
Selam kızlar ya benim 21.günümokuldayken bişey aktı eve geldim kahverengi su gibi bişe gelmiş peçeteyede böle sarı turuncu gibi bi akıntı geldi.adetim 28inde sancımda var erkemi gelcek acaba böle bişe yaşayan var mı sebebi nedir ki acabaa bilemedimmm
canim benim cok bilgim yok ama baya erken yumurtlaman oluyor bence ama erken yumurtladiysan hamilede olabilirsin ben gecen ay senin su yasadiklarini yasadim ve hamilelige yordum zarar gormesin diye birlikte olmadik
ama megersem yumurtlama gunlerimmis
benim yaptigim hatayi yapma hamileysende allah hayirlisiyla haberini almayi nasip etsin insallah
senin son günlerin ruuhicim inş.bebiş müjdesini ilk sen verirsin.
canım haklı olabilirsin ama benim kafamı en çok karıştıran bel ağrım normalde hiç böyle bişey yaşamazdım ilk defa oluyor.. inşallah bu sefer tutmuştur
canim agzin bal yesin insallah valla bilemiyomki
ne durumdayim ama sana anlatayim bir is yapiyom hemen basliyor belim agrimaya
karnim sanki adet olcam gibi siddetli degil ama ara ara agriyor ve goguslerim aciyor sabah kalktimki ustune yatmisim ay nasil aciyordu anlatamam ama gun icinde dokunmadigim surece agrimiyor yani suan hep devam eden agrimla yaziyom ha oldum ha olcam galiba yinede hamileige yormuyom bakalim hayirlisi insallah
insallah canim o bendede var bu kadar onceden benim belim hic agrimazdi hani psikolejikti degil yani
bariz biraz is yapayim basliyor yuruyeyim basliyor yormadimda kendimi yani bilemiyomki sabretmek lazim
bu arada sende ne var ne yok ben su listeyi niye goremiyom onuda anlamadim kimin ne zaman hic bilmiyom ayrica sen daha sanslisin iki tane kuzun var ben simdi ne oldu ne olcak suphesi icindeyim her zaman olana kadar hayirlisi allahtan sukrediyorumki benim esim cok anlayisli yani niye olmuyor ne zaman olcak hic beni bunaltmiyor
olursa olur diyor bunaltan benim hem onu hem kendimi atlatamadim su halimi yawwwwww ya canim ben suan yumurtluyor olamam deme artik 27 benim cunku gunum eger vakti sasmazsa yani
yaa aynen canım inşallah boşa umutlanmıyoruzdur.. ama bana çok erken gibi geliyor işte daha 9-10 gün var
hayirlisi canim hakkinda insallah tahmin ettigi gibi olmustur fistiklarin bende bilmiyorum artik gunlerim nasilsa yaklasiyor onun icin cok kafama takmicam yarin ablamin mahkemesi var canim sabah dua edermisin sende bosaniyor virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus cocuklari vermek istemiyor bilmiyom ne olcak yarin dua etmekten baska birseyde gelmiyor elimizden kizlar okuyan herkes lutfen yarin sabah icin dua etsin ablami cocuklarindan ayirmaya gucleri yetmesin surekli yalan iftiraya basvuruyorlar allahtan avukat iyi de suana kadar iyi gitti ama yarin en olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?