Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

meraba akadaşlar bende daha önce bilgilerimi verdim ama ismim listede yok tekrar yazayım

bu arada arkadaşlar kafama takıldı benim adet döngüm 28 güne bir ,en son mart 5 te başladı bidha 2 nisanda (olmayacak inş)ben internetten yumurtlama hesaplayınca en uygun zaman 15-20 si arası verdi bende hep çalışmaları ona göre yapıyordum (3 aydır bilgisayara göre) şimdi siz yumurtanın çapı falan dedinizde bunun için her ay doktora gitmek lazım ozamn ayyyyyyyyyy
aklım karıştı birisi bana anlatırmı lütfennnnnnnnn

yaa kızlar benim batım 2 nisan ama benim adetlerim 2 gün erken ya da geç olabiliyor yani 4 gün oynayabiliyor pko dan dolayı.. yani şuan 9-10 günüm var ama son birkaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimin ağrısı dayanılmaz oluyor ara sıra.. akıntım hiç durmadı adetim bittikten sonra ve dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var karıncalanma gibi dokunamıyorum göğüsucuna ve çevresine.. çok mu erken yoksa olabilir mi?? yumurtlama günlerim de pko dan dolayı düzensiz.. yaa olabilir mi sizce?

canim benim cok bilgim yok ama baya erken yumurtlaman oluyor bence ama erken yumurtladiysan hamilede olabilirsin ben gecen ay senin su yasadiklarini yasadim ve hamilelige yordum zarar gormesin diye birlikte olmadik
ama megersem yumurtlama gunlerimmis
benim yaptigim hatayi yapma hamileysende allah hayirlisiyla haberini almayi nasip etsin insallah

canim belki yerlesme kanamasidir biraz dikkat et kendine bence

kizlar benimde gogusler aciyor ve karnim agriyor gibi ya bu ne anlamadim yani ben adet olcagim zaman bu kadar once baslamaz bole agrim falan olmaz benim huyummu degisti bilmem ama sanki heran adet olcakmisim gibi agri var ama ole dayanilmicak bir agri degil hafif hafif sonu hayir olsun insallah

canım haklı olabilirsin ama benim kafamı en çok karıştıran bel ağrım normalde hiç böyle bişey yaşamazdım ilk defa oluyor.. inşallah bu sefer tutmuştur

senin son günlerin ruuhicim inş.bebiş müjdesini ilk sen verirsin.

canim agzin bal yesin insallah valla bilemiyomki
ne durumdayim ama sana anlatayim bir is yapiyom hemen basliyor belim agrimaya
karnim sanki adet olcam gibi siddetli degil ama ara ara agriyor ve goguslerim aciyor sabah kalktimki ustune yatmisim ay nasil aciyordu anlatamam ama gun icinde dokunmadigim surece agrimiyor yani suan hep devam eden agrimla yaziyom ha oldum ha olcam galiba yinede hamileige yormuyom bakalim hayirlisi insallah

bu arada sende ne var ne yok ben su listeyi niye goremiyom onuda anlamadim kimin ne zaman hic bilmiyom ayrica sen daha sanslisin iki tane kuzun var ben simdi ne oldu ne olcak suphesi icindeyim her zaman olana kadar hayirlisi allahtan sukrediyorumki benim esim cok anlayisli yani niye olmuyor ne zaman olcak hic beni bunaltmiyor
olursa olur diyor bunaltan benim hem onu hem kendimi atlatamadim su halimi yawwwwww ya canim ben suan yumurtluyor olamam deme artik 27 benim cunku gunum eger vakti sasmazsa yani

canım haklı olabilirsin ama benim kafamı en çok karıştıran bel ağrım normalde hiç böyle bişey yaşamazdım ilk defa oluyor.. inşallah bu sefer tutmuştur

insallah canim o bendede var bu kadar onceden benim belim hic agrimazdi hani psikolejikti degil yani
bariz biraz is yapayim basliyor yuruyeyim basliyor yormadimda kendimi yani bilemiyomki sabretmek lazim

normalde adet öncesi böyle olurmuydu?hamilelik belirtileri ile adet belirtileri bir birine benzer.adet olursanda üzülme arkadaşım yaaa.hamile kalabiliyosun.rabbim hayırlı zamanda kısmet edecektir

Teşekkür ederim pollıyanna inşallah nisan ayı'nda birsürü haberi alırız inşallah topik hamilelerle dolup taşsın inşallah.

insallah canim o bendede var bu kadar onceden benim belim hic agrimazdi hani psikolejikti degil yani
bariz biraz is yapayim basliyor yuruyeyim basliyor yormadimda kendimi yani bilemiyomki sabretmek lazim

yaa aynen canım inşallah boşa umutlanmıyoruzdur.. ama bana çok erken gibi geliyor işte daha 9-10 gün var

yok canim ben adet olcagim zaman boyle olmam cunku kac gundur benim bel agrim gogus acim cabuk yorulmam var ben hep hamilelige yormamaya calsiyomki uzulmeyeyim esime gecen her ayda ay bu sefer oldu ay soyle hissettim boye derdim bu ay hic agzimi acmiyorum bile kendime soz verdim ne kendimi ne esimi uzucem yani adet olursamda hakkimda hayirlisi buymus derim vakit saat gelince gelir bebesim

evde çocuklardan koşturmaktan günler nasıl geçiyor anlatamam.oğlanın dersleri bitiyo.kızımın akıl almaz soruları başlıyo.bu günlerde anne karnında 2 bebek var bi kız bi erkek olcak diyo.ben karnına nasıl girdim diyo.yumurtlama dönemini geçmişsindir.artık bekleme dönemindesin.inş.hayırlı haberleri en kısa zaman verirsin canm.

hayirlisi canim hakkinda insallah tahmin ettigi gibi olmustur fistiklarin bende bilmiyorum artik gunlerim nasilsa yaklasiyor onun icin cok kafama takmicam yarin ablamin mahkemesi var canim sabah dua edermisin sende bosaniyor virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus cocuklari vermek istemiyor bilmiyom ne olcak yarin dua etmekten baska birseyde gelmiyor elimizden kizlar okuyan herkes lutfen yarin sabah icin dua etsin ablami cocuklarindan ayirmaya gucleri yetmesin surekli yalan iftiraya basvuruyorlar allahtan avukat iyi de suana kadar iyi gitti ama yarin en olur bilmem

yaa aynen canım inşallah boşa umutlanmıyoruzdur.. ama bana çok erken gibi geliyor işte daha 9-10 gün var

canim benim kismetse 27 de gunum eger bosa gecikmeyse gununde gelirse gelir gelmezsede ben sabretcem test yapmicam cunku moral bozucu oluyor ilk hamileligimde yok cikmisti ama hamileymisim o yuzden sabredicem eger gelmezse nisan 14 te doktor randevum var o zaman belli olur zaten tabi gelmezseeeeeee

canım dualarımız ablanla olucak.ablanın çocuklar küçükse anne bakımına ihtiyacı olacağından mahkeme ablana verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…