- Konu Sahibi imporatogrly
-
hayirlisi canim hakkinda insallah tahmin ettigi gibi olmustur fistiklarin bende bilmiyorum artik gunlerim nasilsa yaklasiyor onun icin cok kafama takmicam yarin ablamin mahkemesi var canim sabah dua edermisin sende bosaniyor virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus cocuklari vermek istemiyor bilmiyom ne olcak yarin dua etmekten baska birseyde gelmiyor elimizden kizlar okuyan herkes lutfen yarin sabah icin dua etsin ablami cocuklarindan ayirmaya gucleri yetmesin surekli yalan iftiraya basvuruyorlar allahtan avukat iyi de suana kadar iyi gitti ama yarin en olur bilmem
canim benim kismetse 27 de gunum eger bosa gecikmeyse gununde gelirse gelir gelmezsede ben sabretcem test yapmicam cunku moral bozucu oluyor ilk hamileligimde yok cikmisti ama hamileymisim o yuzden sabredicem eger gelmezse nisan 14 te doktor randevum var o zaman belli olur zaten tabi gelmezseeeeeee
canım dualarımız ablanla olucak.ablanın çocuklar küçükse anne bakımına ihtiyacı olacağından mahkeme ablana verir.
hayırlısı olsun canım hem senin için hem ablan için.. yaşadığınızı anlayabiliyorum benim ablam da yaşadı aynı şeyleri ama çocuklar babada kaldı göremiyor da çok zor.. İnşallah ablacığın çocuklarıyla huzurlu ve mutlu bir hayat yaşar bundan sonra.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..
canim ablan cocugu istemismiydi ve ne olursa olsun mahkeme gun belirliyor gider polisle gorebilirdi ablan cok uzucu bir durum
bizimkiler kiz biri 8 yasina girdi biride 10 olcak canim cocuklar herseyin farkinda zaten abama diyorlar annem cok sessiz kadin diye yani annelerini taniyorlar mesela annem asla yalan soylemez falan diyorlar cocuklar herseyin farkinda zaten istemiyorlar orda kalmayi ama ole baski goruyorlarki pedegoga annemi istiyom desem babam uzulur babama desem annem uzulur demis cocuklar ama babasi demis sizi cok kotu doverim diye tehdit etmis suna orda okuyorlar cunku cocuklar zaten baska altindalar yani allahim merhamet etsin cok yalvariyorum ne bebegi dusunuyom nede adeti aklimda bundan baska birsey yok ayirca bizim karsimizdaki ailede pislik canim
diyorum ya hersey ortada calismyan bir adam arti cocuklarla kim ilgilencek annesi var 60 kusur yasinda ona guveniyor zaten o uyuz kadin evde yanliz kalma korkusu var sirf o yuzden cocuklari hariccaklar adamin istedigi yok cocuklari yani allahim insallah yarin cocuklari annesine veirrler canim herkesten dua istiyorum allah rizasi icin
kızlar idrar için hemen kalkma yapma ilişkiden hemen kalma yıkanmak veya idrarı yapma bir korunma yöntemi sayılırmış
sanırım yerleşme kanaması da deil ne bbu anlamadım yaaa kan pıhtıları geliyo şimdide sancıda yapıyo... rahim filmindenmi acabaaa 11 gün bişe olmadı ama nie şimdiii of yaaaaaaaaaaaSelam kızlar ya benim 21.günümokuldayken bişey aktı eve geldim kahverengi su gibi bişe gelmiş peçeteyede böle sarı turuncu gibi bi akıntı geldi.adetim 28inde sancımda var erkemi gelcek acaba böle bişe yaşayan var mı sebebi nedir ki acabaa bilemedimmm
ii dilekleriniz icin cok tsk ederim kizlar insallah hepimiz icin bu ay husransiz ve bereketli olur...kiz pembiq nbr cnm sen de bnm gibi bu topige transfer olmussun bu arada disin ne alemde bebisim
sanırım yerleşme kanaması da deil ne bbu anlamadım yaaa kan pıhtıları geliyo şimdide sancıda yapıyo... rahim filmindenmi acabaaa 11 gün bişe olmadı ama nie şimdiii of yaaaaaaaaaaa
bugün 21.günüm ama en fazla 6 gün kaldı adetime daha yumurtluyo olabilirmiyimkiiii
sorma tatlım 20liği almadılar onun yanında kırılan dişi alıp 20liğe yer açtılar ama çekilen diş yeri de iltihaplandı ve dün anibiyotiğe başladım ölüyorum ağrıdan.. bu arada özlem sanki bu ay bebiş var kıızzz ayy inşallahh ilaçlardan da korkuyorum ama
ayy cnm o kadar mutlu olurumki hamissen valla...hani disinden calisamiodun yaabu arada gecmis olsun tatlim ama antibiyotikde icerken keske korunsaydin bu ay bence ya bebis varsa zarar vermesin gerci yazdiklarina baktim belin fln agriomus bide kasiklarin hadi cnm ben kalamiom bari sen kal
kasık ağrım yok canım ama birkaçgündür acaip bel ağrısı oluyor gün içinde bir de dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var.. adetimin bitiminden beri akıntım zaten hiç durmadı yaa ne bileyim çok umutlandım ama antibiyotiğe dün başladım bilseydim böyle olacağını bu ay bebiş için çalışmazdım kii
hadi bakalim ya bende bisi sormak istiorum sizlere bnm test pozitif cikip adet olmustum ya 1.ve 2.gun kahve geldi 3.gun koyu kirmizi ve 4.gun cok cok az kahve akinti geldi ve bitti ama ilk 2 gun sancim oldu.simdi gogus hassaiyetim yok ama damarlarim belirgin bide gogus uclarim koyu bide bugun kasiklarimda ara ara batma oluo yumurtlama desek deil daha bugun adetin 7.gunu ustune gormus olabilirmiyim acaba ama atesim normalde 35.7lerde olurdu ama simdi bi hamislige gore fazla deil 36.2lerde ya sizce ne olabilri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?