Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayırlısı olsun canım hem senin için hem ablan için.. yaşadığınızı anlayabiliyorum benim ablam da yaşadı aynı şeyleri ama çocuklar babada kaldı göremiyor da çok zor.. İnşallah ablacığın çocuklarıyla huzurlu ve mutlu bir hayat yaşar bundan sonra.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..

canım dualarımız ablanla olucak.ablanın çocuklar küçükse anne bakımına ihtiyacı olacağından mahkeme ablana verir.

canim ablamin sinirleri cok yiprandi 10 evli kaldi sorumsuz gamsiz bir adam evde gorumce iki tane birde ayinvalde kayinpeder erken yastada evlenmisti cok cekti allaha sukur bosaniyor ama isin kotusu gecen mahkemede aslinda cocuklar ablama verilcekti o adi ablama cocuklari cok dovuyor diye iftira atmis halbuki ablam sessizdir zaten suan rahatsiz yani mahkeme aile hekimligine gonderdi ordada girmedin sirf sinirlensin agrisefi olsun diye yuklenmis virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus ablamda akil etmemeis o sinirli girmis psikologa ablam yalan nedir bilmez cok durusttur yani o ise ayak ustunde dakka basi yalan soyler yani ordada cocuklarin okulu babasinin evinde basladi ya rapor ablamis inirli bulmus ve cocuklarin duzeni babanin yaninda kurulmus diye babaya uygun gormus bizim avukat cok guzel bir savunma hazirlmais ama ben allaha guveniyorum en yuce mahkeme onun huzurunda rabbim iftiraya yalana firsat verdirmesin ve o cocuklar perisan olur orda gorgu yok egtim cok zor yani ne bicim su turkiyenin adaleti ya ben isvicredeyim burda bir sorun olsa sormazlar bile babaya direk anneye yani turkiyede kadin hakki diye birsey yok malesef koca hakim adamin soledigi yalanlari sahitler varken dikkate aliyor isssiz gucsuz serseri kahveden cikmayan bir insanin lafina nasil itimat ederki anlamiyorum yani

canim ablan cocugu istemismiydi ve ne olursa olsun mahkeme gun belirliyor gider polisle gorebilirdi ablan cok uzucu bir durum

canim ablan cocugu istemismiydi ve ne olursa olsun mahkeme gun belirliyor gider polisle gorebilirdi ablan cok uzucu bir durum

evt cnm istedi ama çok pislik bir aile ne yaptı ettiler aldılar çocukları ablam göremiyor polisle falan da zor onların durumları karışık biraz Allahım kimsenin başına vermesin çok zor.. üstelik anneye karşı da nasıl doldurmuşlarsa çocukları çocuklarda istemiyor ablamı.. canım yaa yaktı adam hayatını.. bu arada 2 oğlu var ablamın biri 14 dieri 15 yasında

bizimkiler kiz biri 8 yasina girdi biride 10 olcak canim cocuklar herseyin farkinda zaten abama diyorlar annem cok sessiz kadin diye yani annelerini taniyorlar mesela annem asla yalan soylemez falan diyorlar cocuklar herseyin farkinda zaten istemiyorlar orda kalmayi ama ole baski goruyorlarki pedegoga annemi istiyom desem babam uzulur babama desem annem uzulur demis cocuklar ama babasi demis sizi cok kotu doverim diye tehdit etmis suna orda okuyorlar cunku cocuklar zaten baska altindalar yani allahim merhamet etsin cok yalvariyorum ne bebegi dusunuyom nede adeti aklimda bundan baska birsey yok ayirca bizim karsimizdaki ailede pislik canim

Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın canım.. ablam ayrılalı 6 sene oluyor çocuklar daha küçüktü tabii ama başa çıkamadık onlarla .. inşallah yarın güzel haberlerini alırız ablanın birazda hakimin insafına kalmış.. insafa gelir inş.

diyorum ya hersey ortada calismyan bir adam arti cocuklarla kim ilgilencek annesi var 60 kusur yasinda ona guveniyor zaten o uyuz kadin evde yanliz kalma korkusu var sirf o yuzden cocuklari hariccaklar adamin istedigi yok cocuklari yani allahim insallah yarin cocuklari annesine veirrler canim herkesten dua istiyorum allah rizasi icin

hele bir de kız çocukları annelerine daha çok ihtiyacı var o kuzucukların yaa ne insafsız insan bunlar

ii dilekleriniz icin cok tsk ederim kizlar insallah hepimiz icin bu ay husransiz ve bereketli olur...kiz pembiq nbr cnm sen de bnm gibi bu topige transfer olmussun bu arada disin ne alemde bebisim

sanırım yerleşme kanaması da deil ne bbu anlamadım yaaa kan pıhtıları geliyo şimdide sancıda yapıyo... rahim filmindenmi acabaaa 11 gün bişe olmadı ama nie şimdiii of yaaaaaaaaaaa

ii dilekleriniz icin cok tsk ederim kizlar insallah hepimiz icin bu ay husransiz ve bereketli olur...kiz pembiq nbr cnm sen de bnm gibi bu topige transfer olmussun bu arada disin ne alemde bebisim

sorma tatlım 20liği almadılar onun yanında kırılan dişi alıp 20liğe yer açtılar ama çekilen diş yeri de iltihaplandı ve dün anibiyotiğe başladım ölüyorum ağrıdan.. bu arada özlem sanki bu ay bebiş var kıızzz ayy inşallahh ilaçlardan da korkuyorum ama

sanırım yerleşme kanaması da deil ne bbu anlamadım yaaa kan pıhtıları geliyo şimdide sancıda yapıyo... rahim filmindenmi acabaaa 11 gün bişe olmadı ama nie şimdiii of yaaaaaaaaaaa

Yumurta çatladıgındada aynen dedigin sekilde akıntı gelıyormus bekle canım bıraz lütfen stres yapmaaaaaaaa

bugün 21.günüm ama en fazla 6 gün kaldı adetime daha yumurtluyo olabilirmiyimkiiii

bugün 21.günüm ama en fazla 6 gün kaldı adetime daha yumurtluyo olabilirmiyimkiiii

Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

bu sekilde acıklamıslar , benımde basıma gelmedigi icin bılemıyorum canım...

ayy cnm o kadar mutlu olurumki hamissen valla...hani disinden calisamiodun yaa bu arada gecmis olsun tatlim ama antibiyotikde icerken keske korunsaydin bu ay bence ya bebis varsa zarar vermesin gerci yazdiklarina baktim belin fln agriomus bide kasiklarin hadi cnm ben kalamiom bari sen kal

nbr ruzgarcim calismalar nasil bnm bugun adetin 7.gunu 10.gun baslicam bu ay insallah bide ovul tersti kullanicam bakalim nolucak

kasık ağrım yok canım ama birkaçgündür acaip bel ağrısı oluyor gün içinde bir de dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var.. adetimin bitiminden beri akıntım zaten hiç durmadı yaa ne bileyim çok umutlandım ama antibiyotiğe dün başladım bilseydim böyle olacağını bu ay bebiş için çalışmazdım kii

hadi bakalim ya bende bisi sormak istiorum sizlere bnm test pozitif cikip adet olmustum ya 1.ve 2.gun kahve geldi 3.gun koyu kirmizi ve 4.gun cok cok az kahve akinti geldi ve bitti ama ilk 2 gun sancim oldu.simdi gogus hassaiyetim yok ama damarlarim belirgin bide gogus uclarim koyu bide bugun kasiklarimda ara ara batma oluo yumurtlama desek deil daha bugun adetin 7.gunu ustune gormus olabilirmiyim acaba ama atesim normalde 35.7lerde olurdu ama simdi bi hamislige gore fazla deil 36.2lerde ya sizce ne olabilri

sen keşke bir test daha yapsaydın canım yaa ben o adama hiç güvenmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…