Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sen keşke bir test daha yapsaydın canım yaa ben o adama hiç güvenmemiştim

test aldim ama bosuna yapmak istemiorm sanki umudum yok zaten doktorumu degistiriorum bu adamla devam etmiccem artik ustune gormus olabilirmiyimki ama goguslerdeki hassasiyet fln gitti yani hic duyan varmi bole

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende...
Mart 19'da ovitrelle kullandım bakalım 5 nisanda regl olacakmıyım???? 2 senedir bebek için uraşıyoruz.2 tane kaybım var çok canım yandı bu sebebden rabbim kimseye yaşatmasın((

geçmiş olsun canım.. hakkında hayırlısı olsun .. inşallah sen de tez zamanda alırsın güzel haberi

yumurtlama haftamdayım 2 kere ilişki gerçekleşti.ve bugün son günü yine çalışma yapmam lazım benimmmm
kocamda geç kaldı zaten kaldım evde yapayalnız offff pufff..ya ben adetten sonra ilişkiye girmedim yani sadece bu hafta oldu sadece sat 6 marttı.koskoca ayda 2 kere olmuş oldu yani bugünde son günü olduğu için 3 olacak bu kadar yeterli mi sizce bebek için??
ayyy var ya bebek için kendimizi yırtmaktan ilşkiden de bişi anlamaz oldum hee

insallah regl olazsin da mutlu haberi bizle paylasirsin cnm bilirim o bende bi dusuk yasadim bide bu ay yasadigimi dusunuorum kimyasal gebelik olarak ii haberlerini beklioruz

haklisin valla...cnm valla allah ol dedikten sonra oluo 3 u 5 i yok da bu isin biz vicdan azabi cekmemk icin yapioruz butun bi ay boyunca keske dememek icin biz esegimizi saglam kaziga baglayalimda gerisi allaha kalmis onun takdiri...insallah tutmustur

canım bu ay doktor kontrolundeydım ben, ve 3 gün ilişki verdı gun asırı sanırım yeterli olur, benımde yarın son gunummm :))

canım aslında bebek düşününce doktora gitmek gerek. yumurtlama düzensizlği gibi birşey varsa en azından insan boşuna kürek çekmez.. bende polikistik olduğu için direk doktorla başladık.. 3. ayım bu.. öğrenmiş olursun ne var ne yok diye..doktorlar zaten kend denemenizle 6 ay 1 yıl olmazsa gel diyorlar genelde..ama yumurtlamaya hormonlara hemen bakılmalı..bu arada adetlerinizin düzenne güvenmeyin,ben 30 güne bir adet oluyorum. gerçi 2 aydır şaştı ama 30 günde bir olduğum zaman yumurtlama günlerim farklıydı.

saol canımmm benimkide iice hafifledi sadece peçeteye geliyo ama az sancı var belimde ve kasıklarımda hiç adet belirtisi yok adet olsa...

ben esime kiziyodum yani bizde cok duzenli calismiyoz sikintiya gelemiyor beyefendi ama bundan sonra acmicam agzimicunku bende az oldu diye dusunuyodum ama arkdaslarin dedigi gibi bir kere olur dogru zamanda olur kotu ornek olcak ama millet etk gecelik birliktelikten hamile kalip sonrada aldiriyor bizde bole butun sitres kasil kasil sonuc ortada iste allah verecegi zaman biri bir binide herhalde insallah bizim bebislerde usulcacik gelmsitir

yasmincim nasilsin sesin cikmiyor ya benim kafam allak bullak inan ne bebek ne adet dusunmuyorum hicbirsey suan tek dusuncem ablam bir yandan karin agrim devam ediyor ama ara ara kram gibi ani hareket edince ne zor insanoglu icin sabirli olmak ya ben basarili degilim bu konuda allah cokca sabir bahsetsin insallah

durum iyi troidinde bir problem yok başka test yapmadımı t3-t4
fsh lh ca-125 gibi...

kızlaaaarrrrrrrrrr nasıl gidiyor çalışmalarödevinizi yapıyormusunuz?? ben sabah doktora gidicem yımırtladım mı yımırtlamadımmı bakalım görecezyaaaaa ben kendimi artık tavuk gibi hissetmeye başladım..gıt gıt gıdakk yumurtam sıcak misali.....eyyy yumurtaaa sende haddini bil artık haddini
insan bir zaman sonra böyle oluyormuş demekkiii..

imporatcim senin gununde cok yaklasmis ya test yaptinmi hic bir kac arkdas 25 tesiniz ay gunlerimiz yaklasti ben umutlu degilim arkdaslarimdan guzel haberler alirsam motive olurum yinede allah bilir ne olcagini ama iyi calsimadik bu ay odeve malum onun icin gerci biride bir binide bir ya olcak olduktan sonra bir kere birlikte olup kalanlar var allahim bizede en yakin zamanda nasip etttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…