- Konu Sahibi imporatogrly
-
sen keşke bir test daha yapsaydın canım yaa ben o adama hiç güvenmemiştim
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende...
Mart 19'da ovitrelle kullandım bakalım 5 nisanda regl olacakmıyım???? 2 senedir bebek için uraşıyoruz.2 tane kaybım var çok canım yandı bu sebebden rabbim kimseye yaşatmasın((
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende...
Mart 19'da ovitrelle kullandım bakalım 5 nisanda regl olacakmıyım???? 2 senedir bebek için uraşıyoruz.2 tane kaybım var çok canım yandı bu sebebden rabbim kimseye yaşatmasın((
yumurtlama haftamdayım 2 kere ilişki gerçekleşti.ve bugün son günü yine çalışma yapmam lazım benimmmm
kocamda geç kaldı zaten kaldım evde yapayalnız offff pufff..ya ben adetten sonra ilişkiye girmedim yani sadece bu hafta oldu sadece sat 6 marttı.koskoca ayda 2 kere olmuş oldu yani bugünde son günü olduğu için 3 olacak bu kadar yeterli mi sizce bebek için??
ayyy var ya bebek için kendimizi yırtmaktan ilşkiden de bişi anlamaz oldum hee
yumurtlama haftamdayım 2 kere ilişki gerçekleşti.ve bugün son günü yine çalışma yapmam lazım benimmmm
kocamda geç kaldı zaten kaldım evde yapayalnız offff pufff..ya ben adetten sonra ilişkiye girmedim yani sadece bu hafta oldu sadece sat 6 marttı.koskoca ayda 2 kere olmuş oldu yani bugünde son günü olduğu için 3 olacak bu kadar yeterli mi sizce bebek için??
cimeka ya yazmıştım
bu arada arkadaşlar kafama takıldı benim adet döngüm 28 güne bir ,en son mart 5 te başladı bidha 2 nisanda (olmayacak inş)ben internetten yumurtlama hesaplayınca en uygun zaman 15-20 si arası verdi bende hep çalışmaları ona göre yapıyordum (3 aydır bilgisayara göre) şimdi siz yumurtanın çapı falan dedinizde bunun için her ay doktora gitmek lazım ozamn ayyyyyyyyyy
aklım karıştı birisi bana anlatırmı lütfennnnnnnnn
saol canımmm benimkide iice hafifledi sadece peçeteye geliyo ama az sancı var belimde ve kasıklarımda hiç adet belirtisi yok adet olsa...Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
bu sekilde acıklamıslar , benımde basıma gelmedigi icin bılemıyorum canım...
canım bu ay doktor kontrolundeydım ben, ve 3 gün ilişki verdı gun asırı sanırım yeterli olur, benımde yarın son gunummm :))
Eki Görüntüle 165304 .................................
Arkadaşlar test sonucum çıktı doktorumu daha görmedimmm
tsh 3.19 çıktııı sizce ne dirrrrrr durummm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?