- Konu Sahibi imporatogrly
-
yasmincim nasilsin sesin cikmiyor ya benim kafam allak bullak inan ne bebek ne adet dusunmuyorum hicbirsey suan tek dusuncem ablam bir yandan karin agrim devam ediyor ama ara ara kram gibi ani hareket edince ne zor insanoglu icin sabirli olmak ya ben basarili degilim bu konuda allah cokca sabir bahsetsin insallah
:79::79:
kimse yok muuuu
biz burdayız yaa.:80::80:
ben iiim canım.sende iyi ol canını bi beşpara etmez için sıkma.belki hamilesindir.stres insanı mahvediyo.helikide hamilelikte.hamileyken strese girdiğimde kasılmalarım,kramplarım olurdu.ablana tabi üzülücen ama unutma burda sen daha önemlisin canım:113::113::113:
selam kızlar demiştim bir kaç gün sonra damlarım buraya diye..sağolsun reglim beni yanıltmadı..
liste vardı bir aralar..benimde beklenen adetim 17 nisan.gerçi bu ay düzenleyici ilaç kullanıyorum belki gününden de erken gelebilir..bakalım neyse hayırlısı olsun..
bir an ümidimi kesmiştim
nasılsınız bakalıım??
benim bu sabah moralim bozuldu. 3buçuk aylık hamile arkadaşımı hastaneye kaldırmışlar aşırı kanaması var diye.. çok şükür düşük falan olmadı ama gözetim altında hala hastanede kalmaya devam edecek
biz hep burdayız tatlım.arkadaşına allah yardımcısı olsun bişey olamz inş.benimde bugün içimde bi sevinç var.nedenini bilmediğim.hayırlısı.
özleeeeemmm :79:
slm kizlar nasilsiniz bendee geldim ne kaynatiosunuzz bakim
canım benim içim kaynıya vallaa
hoşgeldiinn:54:
ya ben test yaptim negatif cikti ama kasiklarimda batma var
hb cnm okudum yazdiklarini insallah hamilelik vardir ya sen kac kere calistin yaa bide calismaioz disimden diodun bence antibiyotik icme yaaa bebis varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?