Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam kızlar demiştim bir kaç gün sonra damlarım buraya diye..sağolsun reglim beni yanıltmadı..

liste vardı bir aralar..benimde beklenen adetim 17 nisan.gerçi bu ay düzenleyici ilaç kullanıyorum belki gününden de erken gelebilir..bakalım neyse hayırlısı olsun..

selam kızlar umut hiç bitmesin hangi ay olduğu önemli değil ama insan tabiki istiyo bende istiyorum herşey ALLAH' ın dilemesiyle o ol derse elbetde olucaktır inşaALLAH sizin ve benim içinde rabbim hayırlısını nasip etsin nisan ayında anne adayı olmak duası ile..........

ben iiim canım.sende iyi ol canını bi beşpara etmez için sıkma.belki hamilesindir.stres insanı mahvediyo.helikide hamilelikte.hamileyken strese girdiğimde kasılmalarım,kramplarım olurdu.ablana tabi üzülücen ama unutma burda sen daha önemlisin canım:113::113::113:

biz burdayız yaa.:80::80:

bir an ümidimi kesmiştim
nasılsınız bakalıım??

benim bu sabah moralim bozuldu. 3buçuk aylık hamile arkadaşımı hastaneye kaldırmışlar aşırı kanaması var diye.. çok şükür düşük falan olmadı ama gözetim altında hala hastanede kalmaya devam edecek

sagol canim iyiyim sukur suan daha haber yok zaten bende birsey hissetmiyorum acikcasi ole akintim falanda yok benim goguslerim dokununca aciyor o kadar farkinda olmuyorum kafam baska yerde agir kaldirmiyorum sadece varsa sorun olmasin diye yani gozume caarpan birsey yok suan icin sabirla bkelmek lazim

herşeyin hayırlısı canım.üzme kendini elbet seninde yüzün güler.bu bahar ayı bize müjdeler getirsin.inşallah.bol hamişli bi ay olur inş.allah herkesin yüzünü güldürsün...

biz hep burdayız tatlım.arkadaşına allah yardımcısı olsun bişey olamz inş.benimde bugün içimde bi sevinç var.nedenini bilmediğim.hayırlısı.

biz hep burdayız tatlım.arkadaşına allah yardımcısı olsun bişey olamz inş.benimde bugün içimde bi sevinç var.nedenini bilmediğim.hayırlısı.

inşallah hayırlara vesile bir sevinçtir canım.. benim de bu sabah aşırı akıntım oldu ben iyice umutlanmaya başladım yaa Allahım utandırmasın..ne kadar da kendimi kaptırmıycam desem de olmuyor işte kendimi mi kandırayım

hb cnm okudum yazdiklarini insallah hamilelik vardir ya sen kac kere calistin yaa bide calismaioz disimden diodun bence antibiyotik icme yaaa bebis varsa

yaa sorma aslında pek çalışma gibi olmadı ki ben bu ayı gözden çıkarmıştım ama ağrımın olmadığı 4 gün birliktelik oldu gerçi ben hiiiç öyle yatıp bekleme falanda yapmadım hemen kalktım hep yaa bilmiyorum belki de hepsi fos çıkar gene belirtilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…