Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

idrar testimi yaptın.o testlere fazla da güvenme.varken bile yok çıkıyo bazen.

yok cnm bnm bu ay karisik bi durumum oldu ustune gorme olabilir sandim adetimden once pozitif cikmisti da..o yuzden icimdeki supheyi kaldirmak icin yaptim koskoca bi negatif kimyasal gebelik yasadim sanirim...

insallah tutmustur cnm genelde insanlar hep umidi kestigi ay hamile kalio stres fln yapmiosun ya..belki sende onlardan biri olabilirsin bu ay

yok cnm bnm bu ay karisik bi durumum oldu ustune gorme olabilir sandim adetimden once pozitif cikmisti da..o yuzden icimdeki supheyi kaldirmak icin yaptim koskoca bi negatif kimyasal gebelik yasadim sanirim...

ben bikere 2 ay adet görmedim.benim adet belirtilerimin çoğuda hamileliğe benziyo.aşermeler falan yani.2 test yaptım birinde çıktı sonrakinde çıkmadı.doktora gittim.bebek yok.doktorum.o testlere güvenipte gelen insanların çoğu üzülüyo demişti.ben günümü geçiriyim.olmazsam.önce ken testi,sonra doktor yolu.

bence de en iyisi kan testi

ne başka baharı yaaa bu bahar durmak yok çift çizgiyi görene kadar

bnm bugun 8.gunum ama hic calismak icimden gelmio yaaa napicam bilmem psikoljik olarak etkilendim heralde bende bua y sanirim yastik olayina fln girmicem zaten kafam dagilsin diye dil kursuna da yazildim onla vakit gecirirken belki aklimdan cikar da stres yasamam..bide en onemlisi artik esimi damizlik gibi gormek istemiorum yokmu bunun bi cozumu gecen ay biraz ole olmustu da

haklisin cnm ama ben yurtdisinda yasiorum o yuzden burda biraz farkli kan testi yapmiolar o kadar israr etmeme ragmen doktor da yapmadi zaten bide pozitif dememe ragmen

size bişey sorcam kızlar dün bi topikte okumuştum.çakşır otu kökü ve suyu varmış.doğurganlığı arttırıyomuş.hatta bu oto kullananların ikiz üçüz bebekleri oluyomuş.hiç duydunuzmu böyle bi otu.nette araştırdım.fiyatları da ucuz satılıyo.

damızlık haa güzelmiş ya.

en iisini yapmışsın tatlım çok sevindim kurs işine gerçekten kafan dağılır bak çok iyi gelecek sana.. kocanı da gerçekten artık öyle görme bebek olsun diye düşünerek birlikte olma , olmuyo işte öyle yapınca cnm

evet cnm duydum ama ikiz ucuz olayini bilmiorum ama bunu kullanip ta hamile kalanlari bendde okudum burda

heeehh iiki söyledin yasmin bi o kalmıştı kullanamdığım bir de onu kullanırım artık

damızlık haa güzelmiş ya.

ama elimde diil ya gun asiri iliskiye girince ole goruorum sahsen...ve normal cinsel hayatimiz bizim ole gun asiri diilki sizde de ole olduguna eminimama bu ay cnm istedikce giricem oluruna birakiorum leeeennnn heeyyyytttttsinir basti baakkkkk

ama elimde diil ya gun asiri iliskiye girince ole goruorum sahsen...ve normal cinsel hayatimiz bizim ole gun asiri diilki sizde de ole olduguna eminimama bu ay cnm istedikce giricem oluruna birakiorum leeeennnn heeyyyytttttsinir basti baakkkkk

yok bee yaa günaşırı ilişki ve biz anca işte çocuk olsun diye oluyo ama onun da biyerden sonra tadı olmuyo kii sonrada böyle bir ilişkiden bebek istiyoruz olmaz tabiiii

bizimki gün aşırı olmuyo malesef eşim saat 5 de işe gidiyo.artık ne zaman tutarsa yani.

bende gecen nette bisi okudum karanfilde hamile kalmayi kolaylastiriomus yemeklerden sonra alincakmis rahimi fln kuvvetlendiriomus bi de burda bi arkadas pkolu hayit tohumu icip hamile kalmis bu ay

yok bee yaa günaşırı ilişki ve biz anca işte çocuk olsun diye oluyo ama onun da biyerden sonra tadı olmuyo kii sonrada böyle bir ilişkiden bebek istiyoruz olmaz tabiiii

bizimki gün aşırı olmuyo malesef eşim saat 5 de işe gidiyo.artık ne zaman tutarsa yani.

bende onu anlatmaya calisiorum iliskiye giriosun banyo fasli fln tam kendine geliosun hop yine yataktayim valla kendimi bisi sannetcem yanii

Çakşır Otunun Faydaları Yararları

--------------------------------------------------------------------------------

Çakşır Otunun Faydaları Yararları

Çakşır Otu (Ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. İçerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.

Çakşır Otunun Faydaları ve Etkileri: Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.

Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra bal ile macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

alıntıdır.kızlar bunu buldum nette.size diyilsede kocalar fayda verir belki.

aman çok şükür bunu da ben içmek zorunda deilim kocama içireyim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…