- Konu Sahibi imporatogrly
-
idrar testimi yaptın.o testlere fazla da güvenme.varken bile yok çıkıyo bazen.
olsun baska bahara artik:85:
yaa sorma aslında pek çalışma gibi olmadı ki ben bu ayı gözden çıkarmıştım ama ağrımın olmadığı 4 gün birliktelik oldu gerçi ben hiiiç öyle yatıp bekleme falanda yapmadım hemen kalktım hep yaa bilmiyorum belki de hepsi fos çıkar gene belirtilerin
yok cnm bnm bu ay karisik bi durumum oldu ustune gorme olabilir sandim adetimden once pozitif cikmisti da..o yuzden icimdeki supheyi kaldirmak icin yaptim koskoca bi negatif kimyasal gebelik yasadim sanirim...
ben bikere 2 ay adet görmedim.benim adet belirtilerimin çoğuda hamileliğe benziyo.aşermeler falan yani.2 test yaptım birinde çıktı sonrakinde çıkmadı.doktora gittim.bebek yok.doktorum.o testlere güvenipte gelen insanların çoğu üzülüyo demişti.ben günümü geçiriyim.olmazsam.önce ken testi,sonra doktor yolu.
ne başka baharı yaaa bu bahar durmak yok çift çizgiyi görene kadar
ben bikere 2 ay adet görmedim.benim adet belirtilerimin çoğuda hamileliğe benziyo.aşermeler falan yani.2 test yaptım birinde çıktı sonrakinde çıkmadı.doktora gittim.bebek yok.doktorum.o testlere güvenipte gelen insanların çoğu üzülüyo demişti.ben günümü geçiriyim.olmazsam.önce ken testi,sonra doktor yolu.
bnm bugun 8.gunum ama hic calismak icimden gelmio yaaa napicam bilmem psikoljik olarak etkilendim heralde bende bua y sanirim yastik olayina fln girmicem zaten kafam dagilsin diye dil kursuna da yazildim onla vakit gecirirken belki aklimdan cikar da stres yasamam..bide en onemlisi artik esimi damizlik gibi gormek istemiorumyokmu bunun bi cozumu gecen ay biraz ole olmustu da
bnm bugun 8.gunum ama hic calismak icimden gelmio yaaa napicam bilmem psikoljik olarak etkilendim heralde bende bua y sanirim yastik olayina fln girmicem zaten kafam dagilsin diye dil kursuna da yazildim onla vakit gecirirken belki aklimdan cikar da stres yasamam..bide en onemlisi artik esimi damizlik gibi gormek istemiorumyokmu bunun bi cozumu gecen ay biraz ole olmustu da
size bişey sorcam kızlar dün bi topikte okumuştum.çakşır otu kökü ve suyu varmış.doğurganlığı arttırıyomuş.hatta bu oto kullananların ikiz üçüz bebekleri oluyomuş.hiç duydunuzmu böyle bi otu.nette araştırdım.fiyatları da ucuz satılıyo.
damızlık haa güzelmiş ya.
en iisini yapmışsın tatlım çok sevindim kurs işine gerçekten kafan dağılır bak çok iyi gelecek sana.. kocanı da gerçekten artık öyle görme bebek olsun diye düşünerek birlikte olma , olmuyo işte öyle yapınca cnm
ama elimde diil ya gun asiri iliskiye girince ole goruorum sahsen...ve normal cinsel hayatimiz bizim ole gun asiri diilki sizde de ole olduguna eminim ama bu ay cnm istedikce giricem oluruna birakiorum leeeennnn heeyyyyttttt sinir basti baakkkkk
ama elimde diil ya gun asiri iliskiye girince ole goruorum sahsen...ve normal cinsel hayatimiz bizim ole gun asiri diilki sizde de ole olduguna eminim ama bu ay cnm istedikce giricem oluruna birakiorum leeeennnn heeyyyyttttt sinir basti baakkkkk
yok bee yaa günaşırı ilişki ve bizanca işte çocuk olsun diye oluyo ama onun da biyerden sonra tadı olmuyo kii sonrada böyle bir ilişkiden bebek istiyoruz olmaz tabiiii
bizimki gün aşırı olmuyo malesef eşim saat 5 de işe gidiyo.artık ne zaman tutarsa yani.
Çakşır Otunun Faydaları Yararları
--------------------------------------------------------------------------------
Çakşır Otunun Faydaları Yararları
Çakşır Otu (Ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. İçerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.
Çakşır Otunun Faydaları ve Etkileri: Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra bal ile macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.
alıntıdır.kızlar bunu buldum nette.size diyilsede kocalar fayda verir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?