Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hep kadınlarmı içicek canım.erkeklerde biraz çabalısın

hakikaten yaaa onu da böyle otu sapı kaynatıp içerken, ilişkiden sonra bacaklarını dikip yatarken, elinde idrar testi heyecanla beklerken falan görmeyi ne çok isterdim

Son düzenleme:
aman çok şükür bunu da ben içmek zorunda deilim kocama içireyim barii

valla gecen esim dioki sen nie incir kuru fln yapmiosun kendisi bnm yaptigim keci boynuzunu icemedi bide bana bole seyler yap dio biraz da onlar cefa ceksin yaaaa icir kizz acima

valla gecen esim dioki sen nie incir kuru fln yapmiosun kendisi bnm yaptigim keci boynuzunu icemedi bide bana bole seyler yap dio biraz da onlar cefa ceksin yaaaa icir kizz acima

yok Allahtan benimki sever öyle şeyleri ama keçiboynuzu falan da demedim onda dur bakalım biraz da ona çalışayım ben

SLM HERKESEEEE BENDE GELDİM ..

bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn

hoşbuldukkk nasılsın ezgi görüşemioruz artık

hb cnm dr. Göstermedim cumartesi gidicem tekrar merak ediom sonucuda

himmm mervecim peki netten bi baksana bu arada calismalara basladinmi ben daha siftah yapamadim yaa hic icimden gelmio gecen ay butun enerjimi yemisim heralde

himmm mervecim peki netten bi baksana bu arada calismalara basladinmi ben daha siftah yapamadim yaa hic icimden gelmio gecen ay butun enerjimi yemisim heralde

internetten baktım ama hiç bişey anlamadım .. Bazıları fshdan lh büyükse pco olabilir yazıo falan .. Ne bilimmm
Benim bugün bitti regl bu akşam başlarız heralde
sende koyverme hemen çalışmak lazım çok

ole valla ama iste bilion gecen ayki cinsel hayatimicok hasindim sanki pilim bitti:93:

yok bee yaa günaşırı ilişki ve biz anca işte çocuk olsun diye oluyo ama onun da biyerden sonra tadı olmuyo kii sonrada böyle bir ilişkiden bebek istiyoruz olmaz tabiiii

al bendende o kadar bizde zorladığımız için olmuyo zaten oluruna bırakın kızlar.. hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…