Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam kızlarrr dün benim 21. günümdü ve kahve bi kanamam oldu sonra içinde kırmızı pıhtılar geldi sonra açıldı rengi sarıya kadar ve bitti beraberinde de bel ve kasık ağrısı oldu.yerleşme kanaması olmasını diliyorum...şimdide hafif sancı ve hafif bel ağrım var hiiiç halim yok dün ve bugün resmen dayak yemiş gibiyim heryanım ağrıyooo

ayy inşallah yerleşme kanamasıdır ama zamanına bakılırsa öyle gibi sankiii

kizlar benim karnimin alt bolgesinde ara sira birsey kendini hissetiriyor gibi sanki akintim var umutlanmak istemiyorum kafami hic hamilikte tutmamak icin elimden geleni yapiyom ama gozume sokar gibi birseyler oluyor beyaz bir akinti bazende sefaf galiba bugun basladi bu durum

ayy hadi hayırlısıı benim de bu sabah aşırı akıntım oldu bakalımm nolucak
ablandan hber var mı canım??

ben bu ay düşündüm işkence gibi şeyleri yemek yerine aşure yaptım bi çok vitamin bi arada yumurtlama döneminde günde bir ondan yedik eşimde bende bakalım faydası olacakmı

cnm ben de baktım ve yanlış anlamadıysam hepsi de normal ve yumurtlama olduğunu gösteriyor ama tabii doktorun ne diyecek bakalım ne zaman göstereceksin sonuçları?

cumartesi gidicem hemde 11.günüm oluyor yumurtalıklarımada bakar ..

ben bu ay düşündüm işkence gibi şeyleri yemek yerine aşure yaptım bi çok vitamin bi arada yumurtlama döneminde günde bir ondan yedik eşimde bende bakalım faydası olacakmı

valla iyi fikir gerçekten herşey var içinde hem de çoookk güzeeelll

ayy hadi hayırlısıı benim de bu sabah aşırı akıntım oldu bakalımm nolucak
ablandan hber var mı canım??

yok canim ya aradimda avukatla gorusmemis henuz bakalim aksama aricam yeniden simdi arayip sitrese sokmak istemiyom ben yurt disindayim
onlar turkyede gunde en az 3 kere konsuuruz simdi iki kere aradi m aksamada aricam bakalim insallah guzel bir haber alirim

mervecim valla burda baktigim bilgilere gore lh normal degerde fsh 6 ile 9 arasinda oldugu icin onun icinde cok ii demis.tsh da normal.prl 24 ten kucuk oldugu icin ii.cunku pcolular da yuksek degerde olurmus prl.ama bide bisi dio biraz tezat gibi geldi.lh ve fsh 1 e 1 oraninda olmaliymis.lh fsh dan buyuk ise pcodan soz edilir dio:44:

inşallah canım sen içini ferah tut ama kendini de stresten uzak tut

SLM HERKESEEEE BENDE GELDİM ..

bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn

aadetin 2. ya da 3. günü yaptırdıysan benimkileri yazayım sana
LH 5,92
FSH 7,09
TSH 1,709
PROLAKTİN 8,54
E2 ile PROGESRERON olması lazım bi de . benim değerler normal çıktı sanırım seninki de normal bence

kızlar selam marttan buraya transfer oldum bakalım bu ay ne olacak . liste göremedim eğer oluşturduysanır beni de ekler misiniz? 20 nisan beklenmeyen adet tarihi.............

kızlar selam marttan buraya transfer oldum bakalım bu ay ne olacak . liste göremedim eğer oluşturduysanır beni de ekler misiniz? 20 nisan beklenmeyen adet tarihi.............

aaaaah aahhh her ay bir sonraki aya transfer olmaktan helak olduk
hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…