- Konu Sahibi imporatogrly
-
selam kızlarrr dün benim 21. günümdü ve kahve bi kanamam oldu sonra içinde kırmızı pıhtılar geldi sonra açıldı rengi sarıya kadar ve bitti beraberinde de bel ve kasık ağrısı oldu.yerleşme kanaması olmasını diliyorum...şimdide hafif sancı ve hafif bel ağrım var hiiiç halim yok dün ve bugün resmen dayak yemiş gibiyim heryanım ağrıyooo
kizlar benim karnimin alt bolgesinde ara sira birsey kendini hissetiriyor gibi sanki akintim var umutlanmak istemiyorum kafami hic hamilikte tutmamak icin elimden geleni yapiyom ama gozume sokar gibi birseyler oluyor beyaz bir akinti bazende sefaf galiba bugun basladi bu durum
aadetin 2. Ya da 3. Günü yaptırdıysan benimkileri yazayım sana
lh 5,92
fsh 7,09
tsh 1,709
prolaktin 8,54
e2 ile progesreron olması lazım bi de . Benim değerler normal çıktı sanırım seninki de normal bence
mervecim valla burda baktigim bilgilere gore lh normal degerde fsh 6 ile 9 arasinda oldugu icin onun icinde cok ii demis.tsh da normal.prl 24 ten kucuk oldugu icin ii.cunku pcolular da yuksek degerde olurmus prl.ama bide bisi dio biraz tezat gibi geldi.lh ve fsh 1 e 1 oraninda olmaliymis.lh fsh dan buyuk ise pcodan soz edilir dio:44:
ben bu ay düşündüm işkence gibi şeyleri yemek yerine aşure yaptım bi çok vitamin bi arada yumurtlama döneminde günde bir ondan yedik eşimde bende bakalım faydası olacakmı
kızlar selam marttan buraya transfer oldum bakalım bu ay ne olacak . liste göremedim eğer oluşturduysanır beni de ekler misiniz? 20 nisan beklenmeyen adet tarihi.............
kızlar hamile olupta geyik yapmak isteyenler topiği var orda buluşalımmm
ayyy hamile olsak da geyik yapmak istesek keşkee valla koşa koşa gelirdim ben
inşallah yerleşme kanamasıdır canlarım ama olmazsa da Allahın takdiri...aşure de hem leziz hem eziyetsiz yumurtlama olsun die tadı kötü şeyleri yiyip işkence çekeceğimize hem sevelim hem beslenelimsonuç inşallah güzel olur güzel sonuçlar paylaşırım inşallah nisan ayı marttanda bereketli olur
inşallah yerleşme kanamasıdır canlarım ama olmazsa da Allahın takdiri...aşure de hem leziz hem eziyetsiz yumurtlama olsun die tadı kötü şeyleri yiyip işkence çekeceğimize hem sevelim hem beslenelimsonuç inşallah güzel olur güzel sonuçlar paylaşırım inşallah nisan ayı marttanda bereketli olur
neyse cnm sizlere doyum olmaz ben cikiorum arada girerim burda bulusalim kuslar hadi optum
gel gel sende gel cnmbende mart topiginden transfer oldum buraya
inşallah canımm benim de yarn 21. günüm yaa bir iki damlacık pıtlatsa keşke
dimi erkenden annesine müjdelese geldiğinii.bende bi inanabilseeem ahhh olduğunu kesin bilseemmm
uzman tv de doktor hesabı şöyle:28 günde bir adet olan birinin 14.günü yumurtlama günüdür üzerine bir 7 daha koyun 21.günden itibaren yerleşme kanaması olabilir ama tabi yerleşme kanaması herkesde olacak die bi kural yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?