Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

cnm yerlesme kanamsi olabilir ama bazilarinda ara kanama diye bisi oluomus o yuzden sen yinede herseye hazirlikli ol

regline kac gun var cnm

canım 3.günü yaptırmıştım inş normaldir sanırım artık c.tesi beklicem ..
ya bende gördüm o yazıyı o şaşırttı zaten benide

ben bu ay düşündüm işkence gibi şeyleri yemek yerine aşure yaptım bi çok vitamin bi arada yumurtlama döneminde günde bir ondan yedik eşimde bende bakalım faydası olacakmı

iyi fikir tatlım denemeye değer.... sonucunu bildir bize mutlaka inşallah güzel haberler verirsin...

inşallah yerleşme kanamasıdır canlarım ama olmazsa da Allahın takdiri...aşure de hem leziz hem eziyetsiz yumurtlama olsun die tadı kötü şeyleri yiyip işkence çekeceğimize hem sevelim hem beslenelim sonuç inşallah güzel olur güzel sonuçlar paylaşırım inşallah nisan ayı marttanda bereketli olur

mervecim 1 kisi daha degerlerini yazmis onun da bi degeri olmasi gerekenden kucuk lh di galiba 7den buyuk olmasi lazim mis.yani bence sen doktora sorucan ya o kisinin normlse seninde normaldir o zmn ama bence yumurtluosun

inşallah canımm benim de yarn 21. günüm yaa bir iki damlacık pıtlatsa keşke

insallah cnm ii haberlerini beklioruz

uzman tv de doktor hesabı şöyle:28 günde bir adet olan birinin 14.günü yumurtlama günüdür üzerine bir 7 daha koyun 21.günden itibaren yerleşme kanaması olabilir ama tabi yerleşme kanaması herkesde olacak die bi kural yokk

tabi herkeste olmuyor.. benim adetim 32 günde bir oluyor ama bazen 30-34 güne çıkıyor pko dan dolayı. o yüzden ben yumurtlama günümü hesaplayamıyorum net olarak

o zaman ovulasyon testi en iyisi sana ben bazen yumurtlamıyormuşum yaşlanmış yumurtalarım rezervim azalmaya başlamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…