Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

o zaman ovulasyon testi en iyisi sana ben bazen yumurtlamıyormuşum yaşlanmış yumurtalarım rezervim azalmaya başlamışş

benim de yumurtlamam yılda 5-6 ay oluyor her ay olmuyor o yüzden ovulasyon testi alıcam. bu ay kullanmayı düşündüm ama rahatsız olduğum için bu ay bebek düşünmedim hiç.. gel gör ki belirtiler yaşıyorum bir kaç gündür kısmet bakalım.. olmazsa önümüzdeki ay kullanıcam ama

ayyy inşallah gerek kalmaz yaaa olmazsa bende almayı düşünüyorum şu an predictor de karar kıldım ama deişebilir

kızlar selam ben yeni üye oldum sayılır ilk defa yazıyorum.

iki yıldır evliyim yaşım 25 ve birkaç aydır bebek yapmayı düşünüyoruz daha önceden istemiyorum erken diyordum ama bu fikir akla düştümü insan çok sabırsızlanıyor .

ve öylede hemen olmuyor sanırım

adetlerim biraz düzensiz o yüzden ovulasyon mikroskopu aldım bakalım daha henüz adet olmadım sonrasında hergün deneyeceğim umarım yardımcı olur.

inşallah uğurlu gelir topiğiniz.

hadi yaaa iyiyse olabilirrr alabilirm kullanan duymamıştımm genelde clearblue kullananlar var

hoşgeldin:79: hayırlısı olsun canım.. daha önceden korunuyordunuz sanırım peki bu ilk ayınız mı?

kızlar bugün doktora gittim kontrole yumurtlama trarihi için enuytgun dönemler şu şekilde

adetinin ilkgününden itibaren 14. günü sayıyosun 4 gün öncesi ve 4 gün sonrası gün aşırı 1 gün var 1
gün yok bu da kalitesini artırıyormuş. bu en uygun zaman dedi bilginize :))

kızlar hamile olupta geyik yapmak isteyenler topiği var orda buluşalımmm

inşallah canım

inşallah sen hemen anne olursun canım, beklemezsin..hoşgeldin bu arada..

eee kızlar nasılsınız, batı yaklaşanlar var mı belirtiler, hbrdar edin kendinizden

evt cnm da adetin düzenliyse hesaplar yaparsın ama benim çok düzenli deil

inşallah canım

inşallah sen hemen anne olursun canım, beklemezsin..hoşgeldin bu arada..

eee kızlar nasılsınız, batı yaklaşanlar var mı belirtiler, hbrdar edin kendinizden

:79::79:
canım batıma 10 gün var ama ben hamileyim
(yeni bir yöntem uygulamaya başladım 40 kere diycem bunu)

hoşgeldin:79: hayırlısı olsun canım.. daha önceden korunuyordunuz sanırım peki bu ilk ayınız mı?
hoşbulduk:)

evet korunuyorduk .

iki aydır deniyoruz,adetlerim düzensiz olduğunu farkettim belkide iki aydır uygun zamanı tutturamadık.
o yüzden mikroskop aldım deneyeceğim bakalım gercekten ıse yarıyormu sızlerle paylasırım.

dene bakalım canım inş. işine yarar.. sat ne zamadı ne zaman başlıycaksın kullanmaya?

:79::79:
canım batıma 10 gün var ama ben hamileyim
(yeni bir yöntem uygulamaya başladım 40 kere diycem bunu)

ay ne güzel olur, düşünsene hamile kaldığında hamilelikte yeni bir yöntem diye bir topik açarsın, süper olur inşallah canım ya hamilesindir, tüm kalbimle diliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…