• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde var bir derdim.

Yillar öncesi burda temizlik sayfasında çok aktiftim, evim için koştururken şimdi geldiğim nokta ama herşey geliyor insanın başına..

Benimde bi derdim vardı, konu açmıştım. Sonunda aile terapistimle beraber kararımı netlestirdim ve boşanmak için ailemin yanına döndüm. 15 gün durduktan sonra herşeyi aileme anlattım. eşin gelsin konuşalım dediler. Eşim de ağladı zırladı karımı çocuğumu istiyorum vs vs.

Inanın eşim karşıma gelene kadar ne hissederim acabasi vardı. Tam karşıma gelip oturunca onu istemediğimi artık bitirdiğimi görünc hayatım da olmadigim kadar ozguvenim geldi. Ilk defa anneme babama karşı böyle tavırda konuştum. Eşime icimde ki herşeyi söyledim. Bir-kac saat böyle geçti ama hala düşüncem net belli.
Yine de beni geri gönderdiler...
Bir Inat uğruna evini hemen yıkma oldu.
Inat ediyorum ben bozuyorum oldu.

Şimdi biz de konuştuk herşey değişir oldu.
Daha duramazdım.
Bekar bi kız kardeşim var, onu istemeye gelecekler diyecekler ki ablası boşanmış. Bu ne demek hiç çözemedim. Apar topar valizlerimi toplayıp döndüm.

Oğlum için toplanıp kendi kendime ayağa kalkmalıyım yine bdv de güçlü kadınları okumak iyi geliyor ama şuan

Bana karşı çok çok iyi olmasına rağmen, kavga da etmiyoruz yardim da ediyor herseyde beni mutlu etmeye çalışıyor ama ben o kadar mutsuzum ki.. burda yanlış anlaşılmasın onunla iyi oOlmak gibi bi derdim yok sevmediğimi söylüyorum ona. O da ne yapsam hiç.mutlu olmuyorsun hep mutsuzsun diyor. Benim merak ettiğim eski nil gibi kafamı dağıtınca keyfim yerine gelirdi. Komşumla bi kahve içinde moralim düzelirdi. Şimdi hic bisey düzeltmiyor.
Işte benim derdim de bu, şımarıklık mi bu ?
Sokakta değilim, ac değilim, ama her sabah büyük bi tukenmislikle uyanıyorum. Yapayalnız uyanıyorum. Ben kendim için değerliyim biliyorum ama bu kötü duygu oturdu içime ne yapsam gitmiyor. Sürekli ağlamak geliyor icimden. Saatlerce ağlamak. Güvenecek hiç bir dalım kalmamış gibi.
Nasıl söylesem herkes yapmacikmis gibi bana iyi gözüküyorlar ama kimse beni sevmiyor gibi.
Sevmesin diyeceksiniz biliyorum ama namaz da kilsam geZsem tozsam film izlesem eskisi gibi asla mutlu değilim.
Kardeşlerim neden ben böyle.mutsuzluk batağına saplandım ki. Eskiden kafamı dağıtınca mutlu olurdum şimdi asla mutlu olamıyorum. Depresyonda olabilir panik atak olabilir bilmiyorum bi sıkıntı var icimde. Ne yapsam gitmiyor.
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.. umarım aynı şeyleri yaşamış geçmiş olanlar vardır belki benim bakmadığım pencereden bakmamı sağlarsınız eski halime.donebilirim.
Bu arada psikiyatriye gidicem, doktorum da söylemişti zaten sadece daha randevu alamadım.
Birde üniversite okuyorum ama 2 dersim bütünlemeye kaldı öyle çalışasım gelmiyor ki senemi uzaticam nerdeyse çünkü gecemicem çalışamıyorum. Hep uyuyasim geliyor :KK43:
Ağır bir depresyon geçiriyorsunuz gibi. Mutlaka bir destek alın. Sonra evliliğinizi yebiden değerlendirirsiniz.

Çünkü eskiden aslında eşinizi hiç istemediğinizin farkında değildiniz. Çünkü eskiden tamamen bittiğini de bilmiyordunuz. Artık biliyorsunuz i bu yüzden de bir şey düzelmiyor. Okulu bir an önce bitirmeye bakın kendinize odaklanın. Psikoloğa gidin psikiyatriste değil.
Aslında çok güzel söylediniz, aileme boşanmak istediğimi söylediğimde herşeyi anlattığımda bile. Bir yanımda acaba pişmanlık olur mu vardı. Ama eşim karşıma gelip oturunca inanılmaz bir ozguvenim geldi. Ve tüm benligimle istemedigimi haykırdım aslında.. tabi boşa haykırmışım :KK43:
Şimdi de kalabalıkta yalnızım.. :KK43:
Zaten Psikoloğum yönlendirdi.

Ağır bir depresyon geçiriyorsunuz gibi. Mutlaka bir destek alın. Sonra evliliğinizi yebiden değerlendirirsiniz.
Sagolun psikologla görüşüyorum ben aylardır ama şimdi psikiyatrise gitmem gerektiğini söyledi, artık yasama sevincimi kaybettim demiştim. Sanırım ilaç takviye etmesi gerektiğini düşündü

Aslında çok güzel söylediniz, aileme boşanmak istediğimi söylediğimde herşeyi anlattığımda bile. Bir yanımda acaba pişmanlık olur mu vardı. Ama eşim karşıma gelip oturunca inanılmaz bir ozguvenim geldi. Ve tüm benligimle istemedigimi haykırdım aslında.. tabi boşa haykırmışım :KK43:
Şimdi de kalabalıkta yalnızım.. :KK43:
Zaten Psikoloğum yönlendirdi.
Çok üzüldüm. Nil hanım gerçekten şu hayatta insanın önce kendisi. Siz güçlü ve sağlıklı olacaksınız ki çocuklarınıza da (varsa) faydalı olun, dayanak olun. Eşiniz ile neden boşanmak istediğinizi bilmiyorum ama bu tedavi sürecinden sonra net bir karar verin ve önceliği mutlaka okulunuza ayırın. Yapabiliyorsanız kpssye de hazırlananın (bölümünüz ile alakalı). Özelde yeni mezunlar için iş imkanı daha zor oluyor insallah hemen atanır bir an önce de iyi hissetmeye başlarsınız. Mutlu geceler burada güzel mutlu hissettiğinize dair mesajlarınızı okumak üzere.

Çok üzüldüm. Nil hanım gerçekten şu hayatta insanın önce kendisi. Siz güçlü ve sağlıklı olacaksınız ki çocuklarınıza da (varsa) faydalı olun, dayanak olun. Eşiniz ile neden boşanmak istediğinizi bilmiyorum ama bu tedavi sürecinden sonra net bir karar verin ve önceliği mutlaka okulunuza ayırın. Yapabiliyorsanız kpssye de hazırlananın (bölümünüz ile alakalı). Özelde yeni mezunlar için iş imkanı daha zor oluyor insallah hemen atanır bir an önce de iyi hissetmeye başlarsınız. Mutlu geceler burada güzel mutlu hissettiğinize dair mesajlarınızı okumak üzere.
Önce kendimiz gerçekten. Evliliğimizde mutlu olsak da önce kendi mutluluğumuz kendimizi iyi hissetmeliyiz ki sonra çocuğumuza yetebiliriz sonra çevremizde ki sevdiklerimize..

Ac kalmayıp acikta kalmıyor diye bir insan mutlu olmak zorunda değil üstelik adam sizi aldatmış oyle demişsiniz.
Calisiyor musunuz ?
Kimsenin desteği olmadan çocuğunuzla idare eder misiniz ?
Bu arada aileniz ağır saçmalamış ayıp etmis

Ac kalmayıp acikta kalmıyor diye bir insan mutlu olmak zorunda değil üstelik adam sizi aldatmış oyle demişsiniz.
Calisiyor musunuz ?
Kimsenin desteği olmadan çocuğunuzla idare eder misiniz ?
Bu arada aileniz ağır saçmalamış ayıp etmis

Bende sizin gibi düşünüyorum ac açıkta değiliz diye mutlu olmazsam şımarıklık yapıyorum gibi görülüyor. Herkesin derdi var diyorlar. Oysa bizimde eskiden sağlar kadar borcumuz vardı yeri geldi dolabi dolduramadım ama hiç mutsuz değildim eşimi seviyordum demekki. Bunlarda zamanla geçer diyordum o yoklukta bile nasıl mutluymuşum meğer.. Şimdi arabamız da var geziyoruz ama hiçbişey mutlu etmiyo beni :KK43:(
Ailem niye öyle tepki verdi hala bilmiyorum. Düşünüyorum inanın bir cevabını bulamıyorum.
Calismiyorum son sınıf öğrencisiyim kpss ye gireceğim ama bu seneye yetişmeyecek sanırım seneye kalıcam.

Sondayim , dipteyim, hala mutsuzluğu dibine kadar yaşıyorum kilo da alıyorum. Sadece uyuyorum yiyorum o kadar.Silkelenip kalkamadım hala :KK43:
Biliyorum söylemesi yapmasından kolay ama bir yerlerden başlamalısınız. Hayata tutunmaya çalışmalısınız ve zorundasınız. Madem bu hale sizi eşiniz getirdi maddi olarak kullanın bari. Size iyi gelecek hiç mi birşey yok.

Bende sizin gibi düşünüyorum ac açıkta değiliz diye mutlu olmazsam şımarıklık yapıyorum gibi görülüyor. Herkesin derdi var diyorlar. Oysa bizimde eskiden sağlar kadar borcumuz vardı yeri geldi dolabi dolduramadım ama hiç mutsuz değildim eşimi seviyordum demekki. Bunlarda zamanla geçer diyordum o yoklukta bile nasıl mutluymuşum meğer.. Şimdi arabamız da var geziyoruz ama hiçbişey mutlu etmiyo beni :KK43:(
Ailem niye öyle tepki verdi hala bilmiyorum. Düşünüyorum inanın bir cevabını bulamıyorum.
Calismiyorum son sınıf öğrencisiyim kpss ye gireceğim ama bu seneye yetişmeyecek sanırım seneye kalıcam.
Bazen aileler yanlis kararlar alabiliyor onlar yapıyor diye buyuk diye her sey dogru degil zaten. Hele ablası boşanmış derler falan demek hic hos degil ne olmus boşanmışsa boşanmak da bir cesaret
Bölümünün neydi?
Biraz daha sabredin o zaman insallah atanirsiniz.

Biliyorum söylemesi yapmasından kolay ama bir yerlerden başlamalısınız. Hayata tutunmaya çalışmalısınız ve zorundasınız. Madem bu hale sizi eşiniz getirdi maddi olarak kullanın bari. Size iyi gelecek hiç mi birşey yok.
Tabiki vardır ama pandemi de eklendi sanırım üstüne. Ev üstüme geliyor benim, bende bilemiyorum, bulamıyorum ne iyi gelir..

Bazen aileler yanlis kararlar alabiliyor onlar yapıyor diye buyuk diye her sey dogru degil zaten. Hele ablası boşanmış derler falan demek hic hos degil ne olmus boşanmışsa boşanmak da bir cesaret
Bölümünün neydi?
Biraz daha sabredin o zaman insallah atanirsiniz.

Bence önemli noktaya değindiniz. Boşanmak da cesaret ve ben o cesareti göstermişim herkesi herşeyi karşıma almışım. Herkes kabullenirken durumunu ben herşeyi göze alabilmişim. Ayrıca nokta kadar kötü biseyi mi duymamıştı kimse. Herkes zaten onun şokunu yaşamıştı.
Bolumum ilahiyat

Bence önemli noktaya değindiniz. Boşanmak da cesaret ve ben o cesareti göstermişim herkesi herşeyi karşıma almışım. Herkes kabullenirken durumunu ben herşeyi göze alabilmişim. Ayrıca nokta kadar kötü biseyi mi duymamıştı kimse. Herkes zaten onun şokunu yaşamıştı.
Bolumum ilahiyat
Rahat atanirsiniz o zaman ataması iyi
Insallah çocuğunuzla yeni bir hayat kurarsınız
Dünyaya bir defa geliyoruz kimse mutsuz olduğu bir yerde yaşamak zorunda değil ki siz de mutsuzsaniz değilsiniz elbette

Rahat atanirsiniz o zaman ataması iyi
Insallah çocuğunuzla yeni bir hayat kurarsınız
Dünyaya bir defa geliyoruz kimse mutsuz olduğu bir yerde yaşamak zorunda değil ki siz de mutsuzsaniz değilsiniz elbette
Önceden öğretmen ataması 60 binken şimdi 20 bin olmuş. Atanma şansı gittikçe düşüyor gibi ama tabi bilemeyiz nasipte varsa olur. Onun için önce çalışmam gerek. Onun içinde bu buhrandan çıkmam gerek :( dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Şuan kendimde o gücü de bulamıyorum :( umarım yapabilirim

Önceden öğretmen ataması 60 binken şimdi 20 bin olmuş. Atanma şansı gittikçe düşüyor gibi ama tabi bilemeyiz nasipte varsa olur. Onun için önce çalışmam gerek. Onun içinde bu buhrandan çıkmam gerek :KK43: dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Şuan kendimde o gücü de bulamıyorum :KK43: umarım yapabilirim
Simdi de parça parça yapıyorlar atama o sayıyı yine bulur
Sizin bölümü etkilemiyor az da olsa cok da olsa alımı iyi
Eminim yaparsınız çıkarsınız buhrandan annesiniz siz coo gülüşünüz
madem eşiniz sizi eve getirdi siz de onu maddi olarak kullanın kusura bakmasın ama
Bes on demeden kenara para atin biriktirin

aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama yazilanlardan okudugum kadariyla depresyon gibi geldi bana. Bence bir piskologa gidip terapi aldiktan sonra tekrar düsünmeni tavsiye ederim. Piskoloji düzeldikten sonra tekrar güzel olabilir hisler degisebilir..

Simdi de parça parça yapıyorlar atama o sayıyı yine bulur
Sizin bölümü etkilemiyor az da olsa cok da olsa alımı iyi
Eminim yaparsınız çıkarsınız buhrandan annesiniz siz coo gülüşünüz
madem eşiniz sizi eve getirdi siz de onu maddi olarak kullanın kusura bakmasın ama
Bes on demeden kenara para atin biriktirin
Keşke güçlü olabilsem bazen dimdik ayağa kalkıyorum bazen de çöküyorum yerin dibine. Allahım ne zor yaşamak:(

aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama yazilanlardan okudugum kadariyla depresyon gibi geldi bana. Bence bir piskologa gidip terapi aldiktan sonra tekrar düsünmeni tavsiye ederim. Piskoloji düzeldikten sonra tekrar güzel olabilir hisler degisebilir..
Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. Öyle yoruldum ve bunaldim ki size anlatamam.. icimde kopan fırtınaları bi bilseniz. Bilmiyorum çıkabilir miyim bu bunalımdan bu psikolojiden

Back
X