Uzuldum senin adina kafana tkma cok sevumiosa ndem untsun askerde dsunmek icin cok vakti olck bnce e zaten seviosada aklindasindr gonlunu feraj tut dua etbenim 8 yıllık bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk herkes evleneceğimiz haberini vermemizi bekliyorlardı ben ailesiyle tanıştım o benim annemle kardeşimle tanıştı bu kadar ciddiydi. ama bu 8 yıl içerisinde çoğu defa ayrıldık ama hiç kopamadık hep barışıyoduk. son zamanlarda fazlaca tartışmaya başladık uzun sürmüyodu ama yine de tartışıyoduk askere gitmesine bir hafta kala o stresten mi bilmiyorum neredeyse hergün tartışmaya başladık o da en sonunda patladı ve gitmesine 2 gün kala ayrıldı ben geri aradım ama hiç açmadı çok sinirliydi çünkü. şu an 1 aydır asker ve ona bir hafta önce bir mektup gönderdim tam üç sayfa çok güzel şeylerden bahsettim onun dönüşünü beklediğimi döndüğünde herşeyin çok güzel olacağını falan yazdım kendini oralarda yalnız hissetmesin diye. mektubu alınca beni aradı ama sadece aldığını söyledi okudunmu dedim yok fırsat olmadı dedi okuyunca ararım seni dedi tamam dedim kapattık. hala aramadı acaba okumadı mı diyorum kendi kendime yoksa bilerek mi arammıyo işin içinden çıkamaıyorum. o kadar mutsuzum o kadar acı çekyorum ki anlatamam benim ilk ve tek sevgilimdi. lütfen kızlar akıl verin bana askerdeyken bi erkekle daha mı çok ilgilenmek gerek yoksa tamamen kendimi geri mi çekeyim bu seferde tamamen unutmasından korkuyorum. sizce vazgeçmiş midir benden
En başta ona orda huzur vermeniz gerek, yani o boşlukta bile sana dönmüyorsa bu konuda sana güvenmediği içindir.benim 8 yıllık bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk herkes evleneceğimiz haberini vermemizi bekliyorlardı ben ailesiyle tanıştım o benim annemle kardeşimle tanıştı bu kadar ciddiydi. ama bu 8 yıl içerisinde çoğu defa ayrıldık ama hiç kopamadık hep barışıyoduk. son zamanlarda fazlaca tartışmaya başladık uzun sürmüyodu ama yine de tartışıyoduk askere gitmesine bir hafta kala o stresten mi bilmiyorum neredeyse hergün tartışmaya başladık o da en sonunda patladı ve gitmesine 2 gün kala ayrıldı ben geri aradım ama hiç açmadı çok sinirliydi çünkü. şu an 1 aydır asker ve ona bir hafta önce bir mektup gönderdim tam üç sayfa çok güzel şeylerden bahsettim onun dönüşünü beklediğimi döndüğünde herşeyin çok güzel olacağını falan yazdım kendini oralarda yalnız hissetmesin diye. mektubu alınca beni aradı ama sadece aldığını söyledi okudunmu dedim yok fırsat olmadı dedi okuyunca ararım seni dedi tamam dedim kapattık. hala aramadı acaba okumadı mı diyorum kendi kendime yoksa bilerek mi arammıyo işin içinden çıkamaıyorum. o kadar mutsuzum o kadar acı çekyorum ki anlatamam benim ilk ve tek sevgilimdi. lütfen kızlar akıl verin bana askerdeyken bi erkekle daha mı çok ilgilenmek gerek yoksa tamamen kendimi geri mi çekeyim bu seferde tamamen unutmasından korkuyorum. sizce vazgeçmiş midir benden
herşeyi anlattım ama yine de korkuyorum kafasında bitirmiş olmasındanUmarım düzelir aranızdaki herşey. Ama bence de çok fazla sıkma. tüm derdini mektupta anlattıysan ve onun aklı da sende kaldıysa mtlaka arıcaktır seni.
çok emin konuştunuz gerçekten öylemidir acabasadece seni düşünüyor buna emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?