benimle de ilgilenir misiniz kızlar :(

Adam neye bu kadar sinirlendi ?
Aranız da başka şeyler de mi var güven eksikliği filan.
Benim sevgilim de asker de biz de çok tartışıyoruz ama askerlik pskolojisiyle daha çok arıyor beni.
Bir arkadaşın dediği gibi o boşlukta da aramıyorsa...
Düşünün derim o mektubu okumuştur bence.

hayır kesinlikle güven die bi sorunumuz olmadı hiç bir zaman bana gözü kapalı güvenir hatta hep der ki seni bi başkasııyla bile görsem derim bu işte bi iş var yine inanmam o derece yani. bende aynı şekilde güvenirim. telefon kullanmıyo ailesini bile haftada iki kere ancak arıyormuş

Nerede askerliği ?

havalanmıstır canım..yoksa askerdeyken hertürlü özler..kendini boşuna üzme.

kütahya da şu an acemi birlikte.

Anladım benim ki de izmirdeydi şuan dağıtım iznin de her gün arıyordu az konuşuyorduk ama duyuyordum sesini.
Fırsat bulabilir istese erkek ark. soğudu sanırım ya da başka bir sorun var ailesiyle aranız nasıl ?

ailesiyle gitmesine bir hafta kala aramız çok ama çok iyiydi ama son bir hafta biz çok tartışınca onlarda buna şahit oldular ve sanırım hani bak çok tartışıyosunuz anlaşamıyosunuz evlenirseniz daha kötü olur gibi şeyler söylemişler.

Ya aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama dikkatimi çeken bir konu var Derya, çocuk 1 hafta sonra askere gidecekmiş, tartışacak ne buldunuz?

Hadi o stresli diyelim, sen niye alttan almadın ki? Ayrılığa 1 hafta kala kavga edip durmuşsunuz. Böyle olmamalıydı bence. Ayrıca benimde uzun süreli ilişkim var, ilişkimizin başında sadece 1 defa ayrıldık. Tekrar başlamadan önce, bir kere daha biterse, kim ayrılırsa ayrılsın farketmez, geri dönüşü yok demiştim. Zırt pırt ayrıl, barış olmaz, yürümez böyle bi ilişki.

Ben sizin ilişkinizin geçen yıllara rağmen olgunlaşmadığını düşünüyorum. Sakin sakin düşün. Birbiriniz için doğru kişiler olduğunuza emin misin?

Ailenin etkisin de kalmış yani.
Tartışabilirsiniz bu doğal bir şey insanlar hiç mi tartışmıyor.
Siz biraz bekleyin ve mektup yazmayın o sizi merak etsin.
Dağıtıma gelince illa görüşmek ister. Yüz yüze halledersiniz

okumuştur tabiki...
sende üstüne gidince hemen havalara girdi tabi...
üstüne gitme yakında arar merak etme..

askere gideceği için sadece o stresli değildi bende aynı şekilde hatta ondan daha beter durumdaydım bide o karakter olarak çabuk sinirlenen biri. birbirimiz için doğru kişiler olmasak neden bu kadar uzun sürsün ki. neden evlilik planları yapalım ki.

bende sizin gibi düşünüyorum inşallah sizin dediğiniz gibi olur.

askere giderken o kadar çok kavga yaşandıysa belki olmayacağını düşünmüştür. bitirmek içinde askerliği seçmiştir

Birbiriniz için doğru kişi olsanız ikide bir ayrılıp barışmazdınız. Birbiriniz için doğru kişi olsanız, biriniz kızgınken diğeriniz susardı. Sivil hayattan özgürlüğünün kısıtlanacağı yere gidecek olan kişi sevgilin. Doğru düşünebilseydin eğer, kendi mutsuzluğunu geri plana atar, ona destek olurdun. Öfkesini yatıştırırdın.

Aynı şekilde, sen mutsuzken, gerginken, sinirliyken onunda sana destek olması gerekirdi. Ama bu aşama da yapıcı olması gereken sendin. Adam askere gidecek , sen mutsuzsun, çok kötüsün diye seni mi avutacak?

Erkekler şunu ister, bunu ister diye tek tek sayamam sana, ama emin olduğum bir şey varsa oda huzur istedikleri. Her zaman mükemmel hissedemezsin, elbette bizlerde sorun yaşıyoruz ama sen çok yanlış bir zamanda, gereksiz yere kötü hissetmişsin kendini. Adam askere gidiyor, ona destek olması gereken sensin. Hamile bir kadın nasıl eşinden destek beklerse, buda bir benzeri işte.

Ayrıca her uzun ilişkisi olan, her evlilik planı yapan insanlar birbirleri için doğru kişi olsaydı, aşk evlilikleri yapan insanlar boşanmazdı. 8-10 yıl flört edip boşanan sayısız çift var.

Olaylara çok düz mantık bakıyorsun. İnsan ilişkileri bu şekilde açıklanmaz.

bencede okudu ama , sana naz yapıp çektirmek istiyordur, ya da belki de yorulmuşturuğraşacak gücü bulamamıştır.
insanız sonuçta hepimizin bazı anlar üşenip kendine bile cevaplayamadığı sorular oluyor. Üzülme yine de gitiği ortama alıştığında daha düzenli düşünüp ona göre cevap verir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…