aynen normalde olsa zaten üstelemem ama şu an asker ya arada kalıyorum ne yapsam acaba dieOkumus ve tavir almis surunmeni istiyor normalde olsa ugrasma derimde asker simdi bilemedim psikoloji farkli
çok haklısınHe koş peşinden devam et. İleride olaki bir evlilik yaparsanız parmağının ucunda oynatır seni! Adama ulaşılmaz bir varlık oldugu imajı cizmişsin zaten. Mektubu da sindire sindire okumuştur mesak etme!...
hayır kesinlikle güven die bi sorunumuz olmadı hiç bir zaman bana gözü kapalı güvenir hatta hep der ki seni bi başkasııyla bile görsem derim bu işte bi iş var yine inanmam o derece yani. bende aynı şekilde güvenirim. telefon kullanmıyo ailesini bile haftada iki kere ancak arıyormuşAdam neye bu kadar sinirlendi ?
Aranız da başka şeyler de mi var güven eksikliği filan.
Benim sevgilim de asker de biz de çok tartışıyoruz ama askerlik pskolojisiyle daha çok arıyor beni.
Bir arkadaşın dediği gibi o boşlukta da aramıyorsa...
Düşünün derim o mektubu okumuştur bence.
hayır kesinlikle güven die bi sorunumuz olmadı hiç bir zaman bana gözü kapalı güvenir hatta hep der ki seni bi başkasııyla bile görsem derim bu işte bi iş var yine inanmam o derece yani. bende aynı şekilde güvenirim. telefon kullanmıyo ailesini bile haftada iki kere ancak arıyormuş
kütahya da şu an acemi birlikte.Nerede askerliği ?
havalanmıstır canım..yoksa askerdeyken hertürlü özler..kendini boşuna üzme.benim 8 yıllık bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk herkes evleneceğimiz haberini vermemizi bekliyorlardı ben ailesiyle tanıştım o benim annemle kardeşimle tanıştı bu kadar ciddiydi. ama bu 8 yıl içerisinde çoğu defa ayrıldık ama hiç kopamadık hep barışıyoduk. son zamanlarda fazlaca tartışmaya başladık uzun sürmüyodu ama yine de tartışıyoduk askere gitmesine bir hafta kala o stresten mi bilmiyorum neredeyse hergün tartışmaya başladık o da en sonunda patladı ve gitmesine 2 gün kala ayrıldı ben geri aradım ama hiç açmadı çok sinirliydi çünkü. şu an 1 aydır asker ve ona bir hafta önce bir mektup gönderdim tam üç sayfa çok güzel şeylerden bahsettim onun dönüşünü beklediğimi döndüğünde herşeyin çok güzel olacağını falan yazdım kendini oralarda yalnız hissetmesin diye. mektubu alınca beni aradı ama sadece aldığını söyledi okudunmu dedim yok fırsat olmadı dedi okuyunca ararım seni dedi tamam dedim kapattık. hala aramadı acaba okumadı mı diyorum kendi kendime yoksa bilerek mi arammıyo işin içinden çıkamaıyorum. o kadar mutsuzum o kadar acı çekyorum ki anlatamam benim ilk ve tek sevgilimdi. lütfen kızlar akıl verin bana askerdeyken bi erkekle daha mı çok ilgilenmek gerek yoksa tamamen kendimi geri mi çekeyim bu seferde tamamen unutmasından korkuyorum. sizce vazgeçmiş midir benden
kütahya da şu an acemi birlikte.
vazgeçmesinden ve tamamen kafasına bitirmesinen korkuyorumhavalanmıstır canım..yoksa askerdeyken hertürlü özler..kendini boşuna üzme.
hayır bitirmez emin ol buna kuruntu yapma askerde senden başka ne düşünecek?vazgeçmesinden ve tamamen kafasına bitirmesinen korkuyorum
ailesiyle gitmesine bir hafta kala aramız çok ama çok iyiydi ama son bir hafta biz çok tartışınca onlarda buna şahit oldular ve sanırım hani bak çok tartışıyosunuz anlaşamıyosunuz evlenirseniz daha kötü olur gibi şeyler söylemişler.Anladım benim ki de izmirdeydi şuan dağıtım iznin de her gün arıyordu az konuşuyorduk ama duyuyordum sesini.
Fırsat bulabilir istese erkek ark. soğudu sanırım ya da başka bir sorun var ailesiyle aranız nasıl ?
inşallah senin değin gibi olur ama aramaması kafamı karıştırıyo iştehayır bitirmez emin ol buna kuruntu yapma askerde senden başka ne düşünecek?
ailesiyle gitmesine bir hafta kala aramız çok ama çok iyiydi ama son bir hafta biz çok tartışınca onlarda buna şahit oldular ve sanırım hani bak çok tartışıyosunuz anlaşamıyosunuz evlenirseniz daha kötü olur gibi şeyler söylemişler.
askere gideceği için sadece o stresli değildi bende aynı şekilde hatta ondan daha beter durumdaydım bide o karakter olarak çabuk sinirlenen biri. birbirimiz için doğru kişiler olmasak neden bu kadar uzun sürsün ki. neden evlilik planları yapalım ki.Ya aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama dikkatimi çeken bir konu var Derya, çocuk 1 hafta sonra askere gidecekmiş, tartışacak ne buldunuz?
Hadi o stresli diyelim, sen niye alttan almadın ki? Ayrılığa 1 hafta kala kavga edip durmuşsunuz. Böyle olmamalıydı bence. Ayrıca benimde uzun süreli ilişkim var, ilişkimizin başında sadece 1 defa ayrıldık. Tekrar başlamadan önce, bir kere daha biterse, kim ayrılırsa ayrılsın farketmez, geri dönüşü yok demiştim. Zırt pırt ayrıl, barış olmaz, yürümez böyle bi ilişki.
Ben sizin ilişkinizin geçen yıllara rağmen olgunlaşmadığını düşünüyorum. Sakin sakin düşün. Birbiriniz için doğru kişiler olduğunuza emin misin?
bende sizin gibi düşünüyorum inşallah sizin dediğiniz gibi olur.Ailenin etkisin de kalmış yani.
Tartışabilirsiniz bu doğal bir şey insanlar hiç mi tartışmıyor.
Siz biraz bekleyin ve mektup yazmayın o sizi merak etsin.
Dağıtıma gelince illa görüşmek ister. Yüz yüze halledersiniz
askere gideceği için sadece o stresli değildi bende aynı şekilde hatta ondan daha beter durumdaydım bide o karakter olarak çabuk sinirlenen biri. birbirimiz için doğru kişiler olmasak neden bu kadar uzun sürsün ki. neden evlilik planları yapalım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?