- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Konu yok ortada arkadaşım.Konu ney yaw? Okumadım 24 sayfa çok
Su aralar Sinırlar koymak ile ilgileniyorum. İnanın burdaki konuların en en az %90 i insanların sınırları doğru belirleyememesinden kaynaklanıyor. Ya burdaki konu sahibi gibi saygı görmüyorlar, ya herşey emrime amade zannediyorlar, ya sorumluluklarını başkalarına yukluyerek çözmeye çalışıyorlar vs. Burda gırgır şamata konuşuyoruz ama sorununu gerçekten çözmek isteyen çok az üye var ve belli oluyor zaten. Bu üyenin derdi sorunlari çözmek değil, elaleme, etrafına "kocisimle mutluyum" pozlarına inandırmak. Bu şekilde olması kendi tercihi tabiki. Biz de mutluluklar demek düşer4 senelik evlilik hayatında çocuk yapmamayı en doğru karar gören kisinin zaten evliliği çokta istediği gibi olmadığından oturudur.
Eşi çok fazla pasif.
Değişik bir karakter .
Kendi de güvenmiyor zaten.
Aman neyse.
Forumun yarısı banlanacak gibi hissediyorum şu konu yüzünden. Gitmeyin..
Eskiden üzülüyordum şuan değil o kapı kapandı çık teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinSizin yerinizde olsam asla konu acmam burada.Hassas bir insansaniz mutsuzluğa surukleyecek derecede yorum yaparlar.Bakin agladim diyorsunuz.Bu insanlar gercek hayatta derdini anlatan tanimadiklari yada tanidiklari hic bir insana soylemeye cesaret edemeyecekleri seyi rahatlikla soylerler.Bosverin ne derdinizi paylaşin nede sizi uzmelerine firsat verin.
Gerçekten bunu önemsiyorlar inanılmaz bilmiyorum ama.200 yorum falan oldu şuan onlar bundanda rahatsız anlamıyorum. Gerçekten anlayabilmek mümkün değil bana ödül mü veriyorlar.Hiçbir zaman dur şöyle konu açayım yazsınlar kafasında olmadım ki yazılmayan konularda oldu yani üzülmedimDün ki konuma ard arda beğenmedim atan vardı üşenmedi buna ya ben konuyu beğenmem geçerim gerçekten insanlar takıntılarının farkında değil benimki belli ya onların ki ne...Çok trajikomik çoook
covid günlerinde banlanmak beni üzergerçi kendisinin hakaretlerinden ve açtığı başlığın uygunsuz olmasından dolayı banlanması daha olası..
Hayır eşini baba yapmaya layık görmedi.Benim üyeler adına açtığım konum yok diyorum, yok üyeler için açılan konum yoook ahsjsjs. Ömrü hayatımda kendi içinde bu kadar çelişen başka bir üye ve konu görmedim yemin ederim. Seni incelemek istiyorum tereliye. Ve seni çok önemsiyorum evet. Gözlerine bakmak ve saç telinden ayak ucuna kadar seni incelemek istiyorum.
Adına şarkılar yazmak, sayfa sayfa gözlem raporu hazırlamak, sırf senin için psikoloji okumak istiyorum. Düşün hayatımdaki yerini. Sadece ben değil, buradaki tüm üyeler benimle aynı görüşte. Seni çok merak ediyoruz. Bu arada sen üremiş miydin? Çocuk var mı?
Hayır eşini baba yapmaya layık görmedi.
Belki de dediği gibidir haketmiyordur.
Konu yok ortada arkadaşım.
Tereliye bu forumda haksızlığa, iftiraya, aşağılanmaya maruz kaldığını iddaa ediyor
ve geçmişe yönelik bir tarama, ardından da yoklama yapıyor;
-Seni göz ardı ediyorum.
-Seni zaten önceden göz ardı etmiştim.
-Azıcık olgun ol yoksa seni de göz ardı ederim ona göre.
Ben ve bir kaç kişi, kendisinin radarına yakalanmadığımız için bu akşam mutlu,
mesut uyuyacağız.
Belki sen de bize katılabilirsin,
Tereliye hanım bu ihsanda bulunursa tabii.
Not: Bu mesajdan sonra akıbetim nolur? Bilmiyorum hakkınızı helal edin hanımlar.
benden yana helal olsun ama sonuna kadar savunacağız, arkandayız
Yapmayın, daha bitirmem gereken kitap var. Burda yorum okuyup gülüyorum halaBenim üyeler adına açtığım konum yok diyorum, yok üyeler için açılan konum yoook ahsjsjs. Ömrü hayatımda kendi içinde bu kadar çelişen başka bir üye ve konu görmedim yemin ederim. Seni incelemek istiyorum tereliye. Ve seni çok önemsiyorum evet. Gözlerine bakmak ve saç telinden ayak ucuna kadar seni incelemek istiyorum.
Adına şarkılar yazmak, sayfa sayfa gözlem raporu hazırlamak, sırf senin için psikoloji okumak istiyorum. Düşün hayatımdaki yerini. Sadece ben değil, buradaki tüm üyeler benimle aynı görüşte. Seni çok merak ediyoruz. Bu arada sen üremiş miydin? Çocuk var mı?
Hepimiz helalleşelim, bana hakkınızı helal edin. Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz ama yine de helal edin.
Sana birşey olmaz benceKonu yok ortada arkadaşım.
Tereliye bu forumda haksızlığa, iftiraya, aşağılanmaya maruz kaldığını iddaa ediyor
ve geçmişe yönelik bir tarama, ardından da yoklama yapıyor;
-Seni göz ardı ediyorum.
-Seni zaten önceden göz ardı etmiştim.
-Azıcık olgun ol yoksa seni de göz ardı ederim ona göre.
Ben ve bir kaç kişi, kendisinin radarına yakalanmadığımız için bu akşam mutlu,
mesut uyuyacağız.
Belki sen de bize katılabilirsin,
Tereliye hanım bu ihsanda bulunursa tabii.
Not: Bu mesajdan sonra akıbetim nolur? Bilmiyorum hakkınızı helal edin hanımlar.
Kayinpederin evi değil malesefAslında durum bu.
Özet geçmiş Müge.
Cümleten iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?