- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
evlatlarının halı üstünde kalan Legosuna bassınlar,
Onlar gerçekten doğru şekilde evlat yetiştirebilseydi zaten eşimin bir sıkıntısı olmayacaktı herşeye sebep onlar zaten bu sebepten eşimi suçlu görmüyorum.Aynen aynen bu.
Gerçekten bunu önemsiyorlar inanılmaz bilmiyorum ama.200 yorum falan oldu şuan onlar bundanda rahatsız anlamıyorum. Gerçekten anlayabilmek mümkün değil bana ödül mü veriyorlar.Hiçbir zaman dur şöyle konu açayım yazsınlar kafasında olmadım ki yazılmayan konularda oldu yani üzülmedimYalniz sokağın yansıması buysa toplumun hali içler acısı. Iki fazla beğeni uğruna yapilmayacak şey yok. Su corona günlerinden bile ders almayıp enerjimizi laf sokmaya harcıyoruz. Bravo. Baska ne diyelim.
Oldu teşekkürler byAslında suç onlarda da değil. Suç kayınvaliden ve kayınbabanı böyle yetiştiren anne babalarında. Onların aileleri düzgün evlat yetiştirebilseydi kayınvaliden ve kayınbaban düzgün insanlar olup eşini düzgün yetiştirebilirdi.
Hatta suç kayınvalidenle kayınbabanın anne babalarında da değil. Onların anne babalarının anne babaları düzgün evlatlar yetiştirebilseydi kayınvalidenin anne babası da düzgün insanlar olup kayınvaliden ve kayınbabanı düzgün yetiştirebilirlerdi. Onlar da eşini düzgün yetiştirebilirlerdi böylece.
Hatta suç onlarda da değil. Asıl suçlu kayınvalidenle kayınbabasdfghj
Böyle böyle ilk homo sapiens sapiens'e kadar varıp şu an yanında olan adamın ve mutsuzluğunun sorumlusunu bulabilirsin
Çok eğlenceli ya tekerleme gibiAslında suç onlarda da değil. Suç kayınvaliden ve kayınbabanı böyle yetiştiren anne babalarında. Onların aileleri düzgün evlat yetiştirebilseydi kayınvaliden ve kayınbaban düzgün insanlar olup eşini düzgün yetiştirebilirdi.
Hatta suç kayınvalidenle kayınbabanın anne babalarında da değil. Onların anne babalarının anne babaları düzgün evlatlar yetiştirebilseydi kayınvalidenin anne babası da düzgün insanlar olup kayınvaliden ve kayınbabanı düzgün yetiştirebilirlerdi. Onlar da eşini düzgün yetiştirebilirlerdi böylece.
Böyle böyle ilk homo sapiens sapiens'e kadar varıp şu an yanında olan adamın ve mutsuzluğunun sorumlusunu bulabilirsin
Aslında suç onlarda da değil. Suç kayınvaliden ve kayınbabanı böyle yetiştiren anne babalarında. Onların aileleri düzgün evlat yetiştirebilseydi kayınvaliden ve kayınbaban düzgün insanlar olup eşini düzgün yetiştirebilirdi.
Böyle böyle ilk homo sapiens sapiens'e kadar varıp şu an yanında olan adamın ve mutsuz evliliğinin sorumlusunu bulabilirsin
Evet dede masum aynı kendi gibi masum birini yetiştirmiş eşimi gerçek buDede ev verdi, dede masum.
Ama takdir ettim seni.
Konudaki mesajlarını okudum, uzun uzun yazıp açıklamaya çalışmışsın, vaktini vermişsin. Bir umut işte :) ama olmayınca da olmuyor demek :)
Idrak bana beddua mi ettin gizliden soyleKoca yüreğinden öpüyorum seni. Ben şahsen kendi adıma bu kadar hümanist değilim. Beni yaralayanlar karantinada yüz kilo olsun, evlatlarının halı üstünde kalan Legosuna bassınlar, koltuk örtüleri kaysın istiyorum. Bak sen bir de seni yaralayanlar başka canlara kıymasınlar diye önlem alıyor, o masum insanları uyarıyorsun şerlerinden korunsunlar diye. Bu yüce gönüllülük, bu bambaşka bir şey. İnan gözlerim doldu şöyan.
Noldu göz ardı etmiştin beni?Evet dede masum aynı kendi gibi masum birini yetiştirmiş eşimi gerçek bu
Amaaaan derse desin evde 2 bebeyle baş eden bir anayım ben hem de ikiside birbirinden merdane o yüzden ne derse kendi bilir:)
aman şimdi size de başlar "sen bir hiçsin" demeye..
Ya niye söyledin kim olduğunu. Ben söyleyecektimEvet benim
Turuncu yapsanam içimde kalırdıDede ev verdi, dede masum.
Ama takdir ettim seni.
Konudaki mesajlarını okudum, uzun uzun yazıp açıklamaya çalışmışsın, vaktini vermişsin. Bir umut işte :) ama olmayınca da olmuyor demek :)
Abla bu forumda olgunluktan bahsedecek en son insan sensindir herhalde.
Takmadığın,gözardı ettiğin insanlar için konu açıp, bu konuyu emojilerle doldurup herkese laf sokan, herkese "ama ben haklıyım bana beddua ettiler bana şunu dediler bla bla bla" " diyende sensin. Zerrece olgun bir insan değilim ama hiçbir insanı bu kadar umursamam.
Burada birçok insan bunun farkında değil ama burası sosyal bir platform, hepimiz anonim takılan insanlarız. Burada biri bana birşey dese (ki diyor) yapıştırır cevabı geçerim. İnternet sayfasındaki çarpıya tıkladığımda ise hayatımdan tamamen çıkar,umrumda olmaz. Bunun için konu açıp kendime güldürmem yani.
Amacını hiç anlamadım ama birkaç konunda garip bir şekilde beni polemiğe sürüklediğin için banlandım, bu yüzden senin konularına yorum yapmıyorum.
Öncelikle bunu kabul etmelisin ki sen takıntılı bir insansın. Eş ailesine. Biz burada sana ne dersek diyelim asla bunu kabul etmiyor, insanları aşağılıyorsun.
Herkes yanlış, bir tek sen doğrusun. Sürekli anlamadığım bir şekilde garip fikirler üretiyor, kafanda kuruyor ve bunları gerçekmiş gibi söylüyorsun. Örneğin bundan bir önceki konun. Daha iftar gelmeden iftar zamanı olacakları düşünüp sanki kv yemek yapmamış gibi bize konu açtın. Çünkü öyle olacağına inanıyorsun. Belki öyle olmayacak destekte asla inanmıyorsun. Kadın bu sefer yapsa kesin çıkarı var diyeceksin. Çünkü onlara karşı iyi niyetin yok.
Ne diyebilirim ki, inşallah bi şekilde kurtulursun bu takıntından sevgili morsever
Valla ben şu hanimefendinin yazdığını görünce bu kadar beddua edenden korkmaya başladım. Bu arada başka üyeler hakkında konu açmak yasak değil miydi?uzun zamandır bu Tereliye denen kişinin yazdıklarını okur Allahım ne olursun bizi böyle insanlardan koru, uzak tut diye dua ederim. son mesajda ettiği bedduayı okuyunca kanım dondu! "inşallah o güvendiğiniz herşey elinizden alınır evladınıza değil ellere yük olur öyle ölürsünüz benimde duam budur.Gözardı ediyorum." ne demek tereliye? senin kalbinin yerinde ne var? sen nasıl bu kadar kötü bir insan olabildin? senin övündüğün ailen çok iyi olsaydı sen böyle kötü kalpli olmazdın!
okuduğum kadarıyla senin baban sizi terk etti ve siz zorluklarla büyüdünüz. sen de gittin evi var, işi var diye tanımadığın adamla evlendin. ailesi seni istemedi, ayrılmanızı istediler hatta. ama sen geldin burada yok yemek vermediler, yok görümceme beşik aldılar, kuruyemişler vs anlatıp durdun. nesini anlamıyorsun tereliye seni sevmiyorlar ve istemiyorlar. rahat bırak artık insanları. bir de istemiyorum onları falan yazmışsın. onlar seni istemediler tereliye onlar sevmediler! ama sen yüzsüzce hala onların evinde oturuyorsun. utanmadan kv'nin 1-2 trilyon mal varlığı var bize destek olmuyor diyorsun. sen olsan sevmediğin birine destek olur musun? sana yaptıkları çok bile. eğer seni isteselerdi düğününü en güzel şekilde yapar, en güzel yemeği verirlerdi. ama seni buna layık görmediler anladın mı?
hatta sizi tanıştıran komşu teyzeye beddua etti değil mi kv? bunları tanıştıran komşu teyzenin allah rahmet etsin çocuğu vefat etti. tereliye yüzünden çok beddua ettiler bana o yüzden mi oldu bunlar diye düşündü. o kadar nefret ediyorlar yani. ama o gelmiş buraya masal anlatıyor.
niye bu kadar kötüsün sen ya? neden sürekli seni eleştirenlere beddua ediyorsun? güvendiğin ne varsa elinden alınsın ne demek ya! insanlar çalışlıp mücadele ediyorlar güle güle yemek kısmet olsun demek varken nedir bu hırs? ya senin güvendiğin şeyler elinden alınırsa ne olacak? kime sığınacaksın, ne yapacaksın?
sen sürekili diyorsun ya düğünde kendilerini rezil ettiler diye asıl kendini rezil eden sensin. buraya yazdığın her satırla kendini rezil ediyorsun hem de. burada insanlar sana akıl verdiler, yol gösterdiler. git kendini geliştir, çalış dediler. biraz da dön kendine bak dediler. sen hala aynı... burada bin kişi aynı şeyi söyledi ama sen, bu kadar insan hep bir ağızdan aynı şeyi söylüyor haklı olabilirler mi acaba demedin. hala ben haklıyım vs vs vs. herkes kalbinin ekmeğini yer. bir bakarsın ettiğin bütün o beddualar gelip seni bulmuş... allah senin kalbine güzellik versin, sana insanlık nasip etsin inşallah.
Amaaaan derse desin evde 2 bebeyle baş eden bir anayım ben hem de ikiside birbirinden merdane o yüzden ne derse kendi bilir
NOT= Karantinada zekasına zeval gelmemiş ama her an çıldıracak modda bir anne
Dede ev verdi, dede masum.
Ama takdir ettim seni.
Yalnız az önce anne baba tarafından kötü yetiştirilen koca kişisi birden dede tarafından iyi yetiştirildi. Dünyanın dönüş hızıyla mı yarışıyorsunuz?Evet dede masum aynı kendi gibi masum birini yetiştirmiş eşimi gerçek bu
Turuncu yapsanam içimde kalırdı
Yasak diye biliyorum.Valla ben şu hanimefendinin yazdığını görünce bu kadar beddua edenden korkmaya başladım. Bu arada başka üyeler hakkında konu açmak yasak değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?