Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalniz sokağın yansıması buysa toplumun hali içler acısı. Iki fazla beğeni uğruna yapilmayacak şey yok. Su corona günlerinden bile ders almayıp enerjimizi laf sokmaya harcıyoruz. Bravo. Baska ne diyelim.

Onlar gerçekten doğru şekilde evlat yetiştirebilseydi zaten eşimin bir sıkıntısı olmayacaktı herşeye sebep onlar zaten bu sebepten eşimi suçlu görmüyorum.Aynen aynen bu.

Aslında suç onlarda da değil. Suç kayınvaliden ve kayınbabanı böyle yetiştiren anne babalarında. Onların aileleri düzgün evlat yetiştirebilseydi kayınvaliden ve kayınbaban düzgün insanlar olup eşini düzgün yetiştirebilirdi.

Hatta suç kayınvalidenle kayınbabanın anne babalarında da değil. Onların anne babalarının anne babaları düzgün evlatlar yetiştirebilseydi kayınvalidenin anne babası da düzgün insanlar olup kayınvaliden ve kayınbabanı düzgün yetiştirebilirlerdi. Onlar da eşini düzgün yetiştirebilirlerdi böylece.

Hatta suç onlarda da değil. Asıl suçlu kayınvalidenle kayınbabasdfghj

Böyle böyle ilk homo sapiens sapiens'e kadar varıp şu an yanında olan adamın ve mutsuzluğunun sorumlusunu bulabilirsin

Yalniz sokağın yansıması buysa toplumun hali içler acısı. Iki fazla beğeni uğruna yapilmayacak şey yok. Su corona günlerinden bile ders almayıp enerjimizi laf sokmaya harcıyoruz. Bravo. Baska ne diyelim.
Gerçekten bunu önemsiyorlar inanılmaz bilmiyorum ama.200 yorum falan oldu şuan onlar bundanda rahatsız anlamıyorum. Gerçekten anlayabilmek mümkün değil bana ödül mü veriyorlar.Hiçbir zaman dur şöyle konu açayım yazsınlar kafasında olmadım ki yazılmayan konularda oldu yani üzülmedim Dün ki konuma ard arda beğenmedim atan vardı üşenmedi buna ya ben konuyu beğenmem geçerim gerçekten insanlar takıntılarının farkında değil benimki belli ya onların ki ne...Çok trajikomik çoook

Oldu teşekkürler by

Çok eğlenceli ya tekerleme gibi

Dede ev verdi, dede masum.

Ama takdir ettim seni.
Konudaki mesajlarını okudum, uzun uzun yazıp açıklamaya çalışmışsın, vaktini vermişsin. Bir umut işte :) ama olmayınca da olmuyor demek :)

Ama takdir ettim seni.
Konudaki mesajlarını okudum, uzun uzun yazıp açıklamaya çalışmışsın, vaktini vermişsin. Bir umut işte :) ama olmayınca da olmuyor demek :)
Evet dede masum aynı kendi gibi masum birini yetiştirmiş eşimi gerçek bu

Idrak bana beddua mi ettin gizliden soyle
Malum karantinadayiz evde 2 bebe oglum senin bebeden hallice ve aklima tüküreyim gittik oyalansinlar diye 780 parçalık bir lego seti aldik ahhh ah şimdi ev lego dan kırılıyor nerelere gidem bilemedim
Su satırları tirlatmadan az önce yazıyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

:)
aman şimdi size de başlar "sen bir hiçsin" demeye..
Amaaaan derse desin evde 2 bebeyle baş eden bir anayım ben hem de ikiside birbirinden merdane o yüzden ne derse kendi bilir
NOT= Karantinada zekasına zeval gelmemiş ama her an çıldıracak modda bir anne

Valla ben şu hanimefendinin yazdığını görünce bu kadar beddua edenden korkmaya başladım. Bu arada başka üyeler hakkında konu açmak yasak değil miydi?

Amaaaan derse desin evde 2 bebeyle baş eden bir anayım ben hem de ikiside birbirinden merdane o yüzden ne derse kendi bilir
NOT= Karantinada zekasına zeval gelmemiş ama her an çıldıracak modda bir anne

benimkine de gelmiyor gelemiyor, home office dedikleri işe gitmekten zormuş :) home office'te mesai yapıyoruz şaka gibi :)

Ama takdir ettim seni.

Ay evet dedeyi unutmuşum. Durduk yerde hakkına girdim adamın

Yüreğim tükendi, pes ettim sonunda. Kendine yardım etmek istemeyene kimse yardım edemiyor gerçekten.
Zaten beni de göz ardı etmiştir artık :) Ağlayarak uyuyacağım bugün

Evet dede masum aynı kendi gibi masum birini yetiştirmiş eşimi gerçek bu
Yalnız az önce anne baba tarafından kötü yetiştirilen koca kişisi birden dede tarafından iyi yetiştirildi. Dünyanın dönüş hızıyla mı yarışıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…