- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Seni tanimam dedim ama tereliyeyi az cok biliyorum. Zamaninda beraber goz ardi etmiştik birbirimizi ondan beri de hicbir konuna yazmadım. Simdi bilseydim de yazmazdım. O da yazinca bir şey değişmeyeceğini bildigimden. Baska üyeler de var oyle pas geçtigim konularına yazmadigim.Gerçekten bunu önemsiyorlar inanılmaz bilmiyorum ama.200 yorum falan oldu şuan onlar bundanda rahatsız anlamıyorum. Gerçekten anlayabilmek mümkün değil bana ödül mü veriyorlar.Hiçbir zaman dur şöyle konu açayım yazsınlar kafasında olmadım ki yazılmayan konularda oldu yani üzülmedimDün ki konuma ard arda beğenmedim atan vardı üşenmedi buna ya ben konuyu beğenmem geçerim gerçekten insanlar takıntılarının farkında değil benimki belli ya onların ki ne...Çok trajikomik çoook
Anlamıyorlar çünkü içlerindeki kötülüğü görsünler istedim.
Yine çevirmiş yazmış alıntılasın göreyim bu kadar çabuk herşeye inanmayın.Hangi yazdığı yalana cevap vereyim çok şükür benim kalbimi gören görüyor bu tipler zaten sadece görmek istediği gibi görüyor...Valla ben şu hanimefendinin yazdığını görünce bu kadar beddua edenden korkmaya başladım. Bu arada başka üyeler hakkında konu açmak yasak değil miydi?
Amaç bu zaten polemik yapıp konuyu kapattırmakMune Üyeler hakkında konu..
Senin benimle hırsın ne cidden yaaa ne yaptım sana neden böylesin şaşkınım şuan komedi yahe he canımm konu açıp kendini anlatacağına üyelik iptal et. Üyeler hakkında konu açmak yasaktır!! Hadi bye sana hayal dünyandaa..işe yaramaz işsiz ailesinin evine aldıklarına muhtaç daha eve bir çivi bile çakamayan burada bilmem kaç.konu açmış evde oturmaktan ama çevresi genişmiş ailesi varmış.insanları gaza getirende sensin..hadi bas git yaa..
Hiçbir eleştiriye doğru düzgün tepki vermedim hatta aşağılan hakaret edenleri bile uyarmışlığım çoktur.Eskiden çok girerdim ama şimdilerde iki gün varsam iki hafta yokum beş gün varsa bir ay yokum hatta sorarlar hep nerelerdesin yoksun diye.Öncelerde çok ağlardım hem buradaki yazılanlar hem yaşadıklarım ağır gelirdi ama buradakileri gözardı etmeyi eşimin ailesinden mümkün olduğunca uzak durmayı seçtiğim an şükür herşey değişti.Bu arada sizide gözardı etmişim niye ki acep
Ben tereliyeyim zaten ve gözardı etmemişim seni etsem açmazdım eyvallah sağolasınSeni tanimam dedim ama tereliyeyi az cok biliyorum. Zamaninda beraber goz ardi etmiştik birbirimizi ondan beri de hicbir konuna yazmadım. Simdi bilseydim de yazmazdım. O da yazinca bir şey değişmeyeceğini bildigimden. Baska üyeler de var oyle pas geçtigim konularına yazmadigim.
Ama bu konuda sonuna kadar sen haklisin. Yapılan/yapilmaya calisilan açıkça goz onunde. Görmek isteyen görür tavrını değiştirir , istemeyen devam eder.
Tavsiyem konu açmaya devam etme ama devam edecegini söyledin . O yüzden sana kolay gelsin.
Baksana ne nefrete sahip olmuşumSen kimsin yav. Ilk kez goruyorum
Yok öyle yapamaz ki. Burda ona bir birey gibi davranıp cevap veriliyor, yardım edilmeye çalışıyorlar. Kendi hayatında o kadar mutsuz, o kadar çok yok sayılıyor ki görünmez oluyor. İstenmeyen, yemek verilmeyen birisiymis, çok üzücü. Ama elinden gelen de bu, bu kadar oluyor.he he canımm konu açıp kendini anlatacağına üyelik iptal et. Üyeler hakkında konu açmak yasaktır!! Hadi bye sana hayal dünyandaa..işe yaramaz işsiz ailesinin evine aldıklarına muhtaç daha eve bir çivi bile çakamayan burada bilmem kaç.konu açmış evde oturmaktan ama çevresi genişmiş ailesi varmış.insanları gaza getirende sensin..hadi bas git yaa..
Hala iftiralara devam ediyorlar alıntı yapamıyorlar ama çok ilginç sadece gülüyorumBoswer gecmis gecmiste kalsin takmaaa 3 günlük dünya yapacagim en son sey kk yüzünden aglamak olurdu su Hayatta
Sanal dunyada var olan birinden nefret edecek kadar ne yasamis olabilir acaba..Baksana ne nefrete sahip olmuşum
Herkes inanmak istediğine inanır buyrun inanın konular ortada yorumlar ortada bir yiğit çıksın alıntılasın ama yok hep rüzgar hepYok öyle yapamaz ki. Burda ona bir birey gibi davranıp cevap veriliyor, yardım edilmeye çalışıyorlar. Kendi hayatında o kadar mutsuz, o kadar çok yok sayılıyor ki görünmez oluyor. İstenmeyen, yemek verilmeyen birisiymis, çok üzücü. Ama elinden gelen de bu, bu kadar oluyor.
BilemiyorumSanal dunyada var olan birinden nefret edecek kadar ne yasamis olabilir acaba..
Peki sadece sanal dubyanda var olan biri icin bu kadar konu acmak filanda cok zor degil mi ya. Hee deyip gecmek daha basit halbuki..Bilemiyorum
Sizin için üzülüyorum. Bana göz ardı ettim diyorsunuz ama göz ardı edemiyorsunuz çünkü bunu bile yapmaya cesaretiniz yok. Acaba ne yazdılar, acaba ne yazdilar diye düşünüp duruyorsunuz. İnsan yerine konmak zor değil, karar almak karar vermek zor değil. Burda tuşlara basarak emoji koyup dalga geçiyor havası, umrumda değil havası yaratmaya çalışıyorsunuz ancak onu bile beceremiyorsunuz. Evlilik hayatınızda ciddiye alınmadığınız gibi burda da ciddiye alinmiyorsunuz. Siz yoksunuz ki? Siz yoksunuz. Zaten bahsettiğiniz kadar "mutlu mesut olsanız buradaki üyelerin yaptığı yorumlar" umrunuzda bile olmazdı. Laf sokuyorum zannediyorsunuz ama çok acınacak durumdasınız çok. Tek tavsiyem evlilik terapistine gidin demek olur. Tabi eşiniz ailesinden izin alabilirse.Herkes inanmak istediğine inanır buyrun inanın konular ortada yorumlar ortada bir yiğit çıksın alıntılasın ama yok hep rüzgar hep
4 senelik evlilik hayatında çocuk yapmamayı en doğru karar gören kisinin zaten evliliği çokta istediği gibi olmadığından oturudur.Sizin için üzülüyorum. Bana göz ardı ettim diyorsunuz ama göz ardı edemiyorsunuz çünkü bunu bile yapmaya cesaretiniz yok. Acaba ne yazdılar, acaba ne yazdilar diye düşünüp duruyorsunuz. İnsan yerine konmak zor değil, karar almak karar vermek zor değil. Burda tuşlara basarak emoji koyup dalga geçiyor havası, umrumda değil havası yaratmaya çalışıyorsunuz ancak onu bile beceremiyorsunuz. Evlilik hayatınızda ciddiye alınmadığınız gibi burda da ciddiye alinmiyorsunuz. Siz yoksunuz ki? Siz yoksunuz. Zaten bahsettiğiniz kadar "mutlu mesut olsanız buradaki üyelerin yaptığı yorumlar" umrunuzda bile olmazdı. Laf sokuyorum zannediyorsunuz ama çok acınacak durumdasınız çok. Tek tavsiyem evlilik terapistine gidin demek olur. Tabi eşiniz ailesinden izin alabilirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?