İnsanların mutsuz olduğunu nereden çıkardınız ki? Buraya eşinin ailesiyle ilgili sürekli onu açan, insanlara garip garip cevaplar veren sizsiniz.
Asıl sizin bütün evliliğiniz devasa bir mutsuzluk yumağı farkında değilsiniz. Bunun sorumlusunu da eşinizin ailesi sanıyorsunuz.
Kendinizle, eşinizle ilgili olduramadığınız şeyler var bence ve kabul etmek istemiyorsunuz.
"Size ve çevrenize göre" geç olduğunu düşündüğünüz bir yaşta iyi bir kısmet çıktığını düşündünüz büyük ihtimalle, görücü usulüne tamam dediniz.
Eşinizin ailesi maddi olarak "şunu yaparız, bunu yaparız, ev veririz, evlendikten sonra yardım ederiz" vs dedi, bunlar da gözünüzü boyamıştır eminim. Çünkü sık sık dile getiriyorsunuz yapılmayanları.
Ama sonra ne evlendiğiniz adam beklediğiniz gibi çıktı ne ailesi söyledikleri maddi yardımları yaptı.
Her fırsatta konu açıp kötülediğiniz insanların oğullarına toz kondurmuyorsunuz. Anası kötü, babası kötü, kız kardeşi kötü, akrabaları kötü, hatta anasının komşuları, arkadaşları bile kötü ama eşiniz mükemmel.
Eşiniz ailesi konusunda size karışmıyor, size hak veriyor, sizi destekliyor, hiçbir konuda "yav hanım sen de abartma" bile demiyor vs
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eşi tarafından haklı görülen, yeterli değeri gören bir kadın böyle şeyleri dert etmez kendine. Gerçekten haksızlığa uğradığında ve eşinin desteğini gördüğünde kendini ispatlaması gereken ya da kafaya takması gereken bir durum kalmamıştır artık.
İnanılmaz bir kafa rahatlığı gerçekten.
Sizde olmayan şey tam olarak bu.
Ya eşinizin size hak vermemesi, hatta belki sizi ciddiye bile almaması sizi mutsuz ediyor ya da ailesine, size, herkese karşı aşırı pasif oluşu.
Eşinizle mutlu olmadığınız için ailesine bu kadar öfkelisiniz bence.
Mutsuzluğunuzun, mutsuz evliliğinizin sorumlusu kınada dağıtılmayan çerez sanıyorsunuz, buna inanmak istiyorsunuz.
Buna hak vermeyen herkesi size saldırmakla suçluyorsunuz. Ama mutsuzluğunuzun sorumlusu ne kına çerezi ne yapılmayan maddi yardım.
Seçimlerinizden mutlu değilsiniz sadece, bu kadar basit.
O yüzden insanlara boşuna saldırmayın. Kaç kişi size yardımcı olmaya çalıştı bu forumda, onlara bile atarlı giderli cevap veren, haksızlığını asla kabul etmeyen sizsiniz.
İnsanlar bir milyonuncu konunuzda isyan ettiyse artık, bunun sebebini kendinizde arayın biraz da.