- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
Ben eşimi anlayamıyorum bazen beni haklı bulur bazen beni suçlar zorla götürüyor. yukarıda sevmiyorsanız niye gittin diyenler olmuş eşimle aramın bozulmasindansa gitmeyi tercih ettim. Çok şükür benide anlayan çıktı. Başına böyle bi insan gelmeyen bilmiyor maalesef.canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız. bi tane de benim başımda var. ve o da aynı böyle. mesela evde eşimin akrabaları varsa her işe koşar atlar ama evde kimse yoksa ve iş varsa hayatta elini sürmez. herkese gider durduk ye re sarılır öper kucaklarına oturur iyi olur. bende soğuk yapılıyım yani yapamam öyle şeyler. gösterişi de hiç sevmem iş varsa birisi olsun olmasın yapar çıkarım. ama o gözdedir, ben olmasam da olur. ama takmıyorum eşimin ailesinide akrabalarını da zaten sevmiyorum. onlar da beni sevmesin işime geliyor. görüşmemiş oluyorum akrabalarıyla :) allahtan eşim farkında onun kıskanç birisi olduğunun. sende takma bırak kıskançlıktandır onunki de
evet aran bozulmasın diye gidiyorsun, seviyorsun o mutlu olsun diye gidiyorsun, katlanıyorsun yani. bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama malesef gitmek karşılaşmak konuşmak zorundayım. ama günahım kadar sevmiyorum çünkü çok haset. düğünümü bile burnumdan getirdi. geçti bir köşede oturdu hem izledi hem surat astı hem ağladı. sebep başı ağrıyormuş. herkes benim düğünü bıraktı onla ilgilendi düşün yani. gel de sev bu insanı şimdiBen eşimi anlayamıyorum bazen beni haklı bulur bazen beni suçlar zorla götürüyor. yukarıda sevmiyorsanız niye gittin diyenler olmuş eşimle aramın bozulmasindansa gitmeyi tercih ettim. Çok şükür benide anlayan çıktı. Başına böyle bi insan gelmeyen bilmiyor maalesef.
Şimdi aradı beni yok ben sizi savunmak için yaptım falan filan diyo. Beni sinir ediyo iyice. Benim aramı eşimin kuzeniyle bozdu kendi de konuşmam etmem falan diyordu şimdi can ciğer olmuşlar o yüzden bende nefret ediyorum hepsinden. Sırf eşim için herşey.evet aran bozulmasın diye gidiyorsun, seviyorsun o mutlu olsun diye gidiyorsun, katlanıyorsun yani. bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama malesef gitmek karşılaşmak konuşmak zorundayım. ama günahım kadar sevmiyorum çünkü çok haset. düğünümü bile burnumdan getirdi. geçti bir köşede oturdu hem izledi hem surat astı hem ağladı. sebep başı ağrıyormuş. herkes benim düğünü bıraktı onla ilgilendi düşün yani. gel de sev bu insanı şimdi
sanki sen kendini savunamıyosun da işinize burnunu sokuyo. bırak ya hiç muhattap olma gerçekten bak. engelle gitsin. önce eşinle konuş rahatsız oluyorum engellicem sen ne düşünüyosun de bilsin en azından gönlünü al. ama muhattap olma bırakŞimdi aradı beni yok ben sizi savunmak için yaptım falan filan diyo. Beni sinir ediyo iyice. Benim aramı eşimin kuzeniyle bozdu kendi de konuşmam etmem falan diyordu şimdi can ciğer olmuşlar o yüzden bende nefret ediyorum hepsinden. Sırf eşim için herşey.
Aynen ben kimseyle yüz göz olmak istemiyorum o yüzden susuyordum kendi atliyo sanki kendini ilgilendiriyo. Eşime dedim zaten bundan sonra istemediğim birşeyi yatıramazsın kapı orda sen git biricik ailenin yanına dedim öyle diyince biraz durgunlaştı.sanki sen kendini savunamıyosun da işinize burnunu sokuyo. bırak ya hiç muhattap olma gerçekten bak. engelle gitsin. önce eşinle konuş rahatsız oluyorum engellicem sen ne düşünüyosun de bilsin en azından gönlünü al. ama muhattap olma bırak
Çok haklısınız sinirle nasıl yazdığımı bilmiyorum. Eşim zorla götürdü gidelim diye kendi ailemlede görüşmüyoruz yani babamla konuşmuyoruz onlardada katılamadığım için başka kalacak yerim yoktu mecbur kaldım yani.
Kapısına gidip gitmeyipte memleket soğuktu oraya gidince odunu yaktılar kömürü yaktılar diye laf ediyor hem onlar yüzüne hemde bizi milletin gözünde küçük düşürmesi bizi kırıyor. Yedigimize onu yedi bunu yedi diyor. Gidemem öyle bi insanın evindede. Ben bu aileye geldim geleli aynı ilk gecemden başladılar. Belkide haklısınız abartıyorum ama bunların hepsi nefret ve sinirdensizinde abartınız var
babaanne dediyse dedi söylediğinde kapısına gitmeyecek kadar abartılı bir durum yok
dedikodunuzu yapsınlar
hem belki yatılı gelmezler
bence siz abartıyorsunuz birazda gereksiz yere
Artık öyle bir karar aldık zaten gitmicem. Kendi istiyorsa gidecek.Zorla götürse bile gitmemeniz gerekiyordu. gidip ucuz yollu bi otelde kalırım da yine arkamdan laf eden insanın evinde kalmam. Hep bu erkeklerin yüzünden oluyor biraz da. Siz direnin, görüşmeyin. Tavır alın. Eşiniz gidiyorsa gitsin.
eşinde ne yapsın kendi seçimleri değil ki. sen huzurunu bozma onlar için mutlu olurlar emin olAynen ben kimseyle yüz göz olmak istemiyorum o yüzden susuyordum kendi atliyo sanki kendini ilgilendiriyo. Eşime dedim zaten bundan sonra istemediğim birşeyi yatıramazsın kapı orda sen git biricik ailenin yanına dedim öyle diyince biraz durgunlaştı.
Aslında çoğu kişinin etrafında bu tür insanlar var. Az zararla atlatmak için muhatap olmamaya çalışıyoruz. Zorunlu şeyler hariç diyolağa girmemek gibi, sır vermemek gibi, kimse ya da bir konu hakkında yorum yapmamak gibi. İnsanlarla küsmeyi tavsiye edenleri doğru bulmuyorum çünkü hem çocukça hem de daha çok lafa söze sebep oluyor, bu yüzden dinimiz yasaklıyor.Ben eşimi anlayamıyorum bazen beni haklı bulur bazen beni suçlar zorla götürüyor. yukarıda sevmiyorsanız niye gittin diyenler olmuş eşimle aramın bozulmasindansa gitmeyi tercih ettim. Çok şükür benide anlayan çıktı. Başına böyle bi insan gelmeyen bilmiyor maalesef.
Haklısınız evet babamla küslüğümün sebebi kacarak evlendim o yüzden. Babaannenin geldiğimden beri yapmadığı kalmadı o yüzden nefret ediyorum. Bundan dolayıda her yaptıkları gözüme batar oldu ama eşim gidip herkesle konuşabilir ama muhattap olmak istemiyorum artık. Belki cahillik ediyorum sinirle yazdım bunları ama tavsiyelerinize teşekkürler.Aslında çoğu kişinin etrafında bu tür insanlar var. Az zararla atlatmak için muhatap olmamaya çalışıyoruz. Zorunlu şeyler hariç diyolağa girmemek gibi, sır vermemek gibi, kimse ya da bir konu hakkında yorum yapmamak gibi. İnsanlarla küsmeyi tavsiye edenleri doğru bulmuyorum çünkü hem çocukça hem de daha çok lafa söze sebep oluyor, bu yüzden dinimiz yasaklıyor.
Müsaade ederseniz tavsiyem, eşiniz de siz de her şeyi takıp büyütmeyin, birbirinizi dolduruşa getirmeyin. Eltiye kız, babaanneye alın, babayla küs... Trafikte tüm arabalar üstünüze geliyorsa yanlış şeritte gidiyor olabilirsiniz. Bakın siz hatalısınız demiyorum ama bakış açınızı değiştirip daha huzurlu olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?