- 2 Ağustos 2012
- 933
- 42
- 68
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Şu yesil kahve nedir yaa biri bana bi faydasi varmi anlatsin,bende lipton acaili cay aldim sindirim icin ama henuz denemedim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım biliyorsun diyet zamanı Türk kahvesi önerirler ama yeşil kahve son zamanların en çok duyulan içeceği oldu. O da şöyle: kahvenin kavrulmamış hali bu yüzden normal kahveden daha çok metabolizma çalıştırıyor. Faydalı olması için yemeklerden sonra bir fincan içmelisin ve gün içinde en az 2.5 litre su içmen gerek. Pişirme şekli de bildiğin Türk kahvesi gbi. bir çay kaşığı kadar kahveyi küçük fincanda yapıyorum bn. Övütülmüş aldım bn 100 gr ı 3 tl filan. Ve hap şeklinde olanları önermem. Denemedim ama hap sonuçta doğalı varken ona gerek yok :)
iPhone 'dan gönderildi
Evet raklamlarini goruyorum kahve gibi olani toz mu yoksa çekirdekmi ve faydasini gordunmu..
Günaydııınn
bugün bildirim günüüü.
hepimiz çok mutlu olacağıııızz. çünkü gördüğüm kadarıyla bu gruptaki insanlar gerçekten çok kararlı.
Ben geçmişi de yazayım,arada bıraktım hemen iradesizlik yaptım biliyorsunuz(ahh ahh ara vermeyeydim)
26 mayıs PZT: 76.7
31 mayıs CUMA: 74.6
10 haziran SALI: 75.5
13 haziran CUMA: 73.9
şimdilik iyi bence:):) çok düzensiz tartılmalar oldu ama bundan sonra innnşallaahh her cuma azalan kilolarımı yazacağım. bırakmıcaaamm:):)
çok iyi canım acele etmemek lazım zaten kalıcı vermek vücuda zarar vermemek için. tavsiyem egzersiz yapman sıkılaşınca daha çok kilo vermiş gibi oluyor ve vücut sarkmıyor
Ya kizlaaaaaar cok canim sıkkın bu hafta sadece 300 gr vermisim anlamiyorum diyeti bozmadim.sporumu aksatmadim gecen hafta 69.9 iken simdi 69.6 cikti neyi yanlis yaptim ya ben(
Ya kizlaaaaaar cok canim sıkkın bu hafta sadece 300 gr vermisim anlamiyorum diyeti bozmadim.sporumu aksatmadim gecen hafta 69.9 iken simdi 69.6 cikti neyi yanlis yaptim ya ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?