• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle sadece mantık için mi ilgilendi

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
Günaydın herkese,

Bundan 4-5 ay önce iş yerimden biriyle flört etmeye başladık bana o kadar iyi ilgili davrandı ki daha ilk andan itibaren hayatımı kolaylaştırmak için çok şeyler yaptı bunlar beni etkiledi. aşık değildim ama beğeniyordum özgüvenli, kültürlü biriydi. Bir süre snra ciddi düşündüğünü söyledi yani yaşımız küçük dğeil daha ciddi olmalıyız dedi ben erken olduğunu söyledim ama böyle yaparak benim motivasyonumu isteğimi kırıyorsun dedi ben de doğrusu hata yaptım kabul psikolojim zayıf bu konuda ilgisini kaybetmemek adına daha yakın davrandım ona normalde daha zamana yayacağım yakınlığı ona daha kısa sürede gösterdim çünkü ilgisi çok hoşuma gitmişti. Tamam önceden de ilişkilerim oldu ama onun ilgisi daha çok hoşuma gitti öncekilerden farklıydı ve iyi birini kaybetmek istemedim çünkü ya bundan sonra bu kadar iyi birini bulamazsam diye de korktum sanırım.

Zaten biz ilişkiye başladıktan bir süre sonra pandemi patlak verdi ve sadece telefonda görüşmeye başladık. Aradığında genel olarak evlilik planlarından bahsediyordu bir süre sonra evlenip evlenmeyeceğimize karar vermemiz lazım, evlenirsek şöyle yaparız, şurdan ev alırız, şuralara gideriz. Bir maaşı biriktiririz bir maaşı harcarız, altın fiyatları çok arttı altın istiyor mu sizinkiler bunlar hep kafamı karıştırdı daha bir kaç aylık ilişkide sürekli böyle şeyler hadi evlenmek istiyor beni sevdiği için diye düşündüm ilk başta her şeyi ben halledicem senden bir beklentim yok dedi o yüzden aa maaşım için diye düşünmedim seviyor sandım. Bunun mantık evliliği mi olacağını sordum ama kabul etmedi neyse telefonda iletişim çok kurulamıyor diye takmadım.

Sonrasında buraya konu açtım tıklayarak okuyabilirsiniz zaten gelen yorumlardan sonra iyice emin oldum. 3-4 gün önce telefonda konuşurken konu yine evlilik, düğün , borç meselelerine geldi. Yok işte arkadaşlarım evlendi de kızlar şurda düğün isterim diye tutturdular çok lüks şeyler istediler ben de dedim ki madem öyle arkadaşların şikayet etmek yerine ayrılsalarmış sonuçta kendi seçtikleri eşler. Ben de açıkçası dandik şeylerden hoşlanmıyorum vs vs özellikle dedim pandoranın kutusu açılsın diye bunları da çok üstelemedi ama konuşmanın sonunda başka önemsiz bir şeyden kızdı suratıma kapattı. Ben de tekrar aramadım o da aramadı konuşmuyoruz konuşmayı da düşünmüyorum.

Ama üzüldüm neden karşıma düzgün biri çıkmıyor.

Son düzenleme:
Günaydın herkese,

Bundan 4-5 ay önce iş yerimden biriyle flört etmeye başladık bana o kadar iyi ilgili davrandı ki daha ilk andan itibaren hayatımı kolaylaştırmak için çok şeyler yaptı bunlar beni etkiledi. aşık değildim ama beğeniyordum özgüvenli, kültürlü biriydi. Bir süre snra ciddi düşündüğünü söyledi yani yaşımız küçük dğeil daha ciddi olmalıyız dedi ben erken olduğunu söyledim ama böyle yaparak benim motivasyonumu isteğimi kırıyorsun dedi ben de doğrusu hata yaptım kabul psikolojim zayıf bu konuda ilgisini kaybetmemek adına daha yakın davrandım ona normalde daha zamana yayacağım yakınlığı ona daha kısa sürede gösterdim çünkü ilgisi çok nhoşuma gitmişti. Tamam önceden de ilişkilerim oldu ama onun ilgisi daha çok hoşuma gitti öncekilerden farklıydı ve iyi birini kaybetmek istemedim çünkü ya bundan sonra bu kadar iyi birini bulamazsam diye de korktum sanırım.

Zaten biz ilişkiye başladıktan bir süre sonra pandemi patlak verdi ve sadece telefonda görüşmeye başladık. Aradığında genel olarak evlilik planlarından bahsediyordu bir süre sonra evlenip evlenmeyeceğimize karar vermemiz lazım, evlenirsek şöyle yaparız, şurdan ev alırız, şuralara gideriz. Bir maaşı biriktiririz bir maaşı harcarız, altın fiyatları çok arttı altın istiyor mu sizinkiler bunlar hep kafamı karıştırdı daha bir kaç aylık ilişkide sürekli böyle şeyler hadi evlenmek istiyor beni sevdiği için diye düşündüm ilk başta her şeyi ben halledicem senden bir beklentim yok dedi o yüzden aa maaşım için diye düşünmedim seviyor sandım. Bunun mantık evliliği mi olacağını sordum ama kabul etmedi neyse telefonda iletişim çok kurulamıyor diye takmadım.

Sonrasında buraya konu açtım tıklayarak okuyabilirsiniz zaten gelen yorumlardan sonra iyice emin oldum. 3-4 gün önce telefonda konuşurken konu yine evlilik, düğün , borç meselelerine geldi. Yok işte arkadaşlarım evlendi de kızlar şurda düğün isterim diye tutturdular çok lüks şeyler istediler ben de dedim ki madem öyle arkadaşların şikayet etmek yerine ayrılsalarmış sonuçta kendi seçtikleri eşler. Ben de açıkçası dandik şeylerden hoşlanmıyorum vs vs özellikle dedim pandoranın kutusu açılsın diye bunları da çok üstelemedi ama konuşmanın sonunda başka önemsiz bir şeyden kızdı suratıma kapattı. Ben de tekrar aramadım o da aramadı konuşmuyoruz konuşmayı da düşünmüyorum.

Karşınıza neden düzgün biri çıkmıyor çünkü daha yeni tanışmışken düğün dernekten bahseden adama dur bismillah dememişsiniz.
Siz buna başından set çekseydiniz aylarınızı bununla harcamamış olurdunuz ve ne istediğini bilen biri olarak daha uygun kişilere açık hale gelirdiniz.

Karşınıza neden düzgün biri çıkmıyor çünkü daha yeni tanışmışken düğün dernekten bahseden adama dur bismillah dememişsiniz.
Siz buna başından set çekseydiniz aylarınızı bununla harcamamış olurdunuz ve ne istediğini bilen biri olarak daha uygun kişilere açık hale gelirdiniz.

dedim çok erken dedim ama yaşımız küçük değil yarın mı evlenelim diyorum sanki dedi.

dedim çok erken dedim ama yaşımız küçük değil yarın mı evlenelim diyorum sanki dedi.
Yaşınız küçük biri olmayarak bu işlerin böyle olmadığını, benimle evlenmek istiyor ay beni seviyor olmadığını da sizin bilmeniz gerekirdi.
Farkındaysanız adam hakkında değil sizin hakkınızda yorum yapıyorum çünkü neden düzgün birini bulamıyorum diye sormuşsunuz.

adam çok maddiyatçı ve cimri biri bence...
erkekler "düğünde şunu isteme şunu yapma" konuşmalarını nedense hiç yakıştıramıyorum.
bismillah bir dur daha dk bir gol bir para konuşmaları...
seni bilmem ama ben olsam soğurdum ve devam etmezdim

Önceki konunuzu okudum. Eğer ayrıldıysanız geri dönmeyin yeniden bir şans vermeyin bence. Evet ilişkilerde evlilik düşünülüyorsa maddiyat konuşulur herkes durumunu söyler yapılacaklar yapılmayacaklar orta yol bulunur. Ama bu bey şu şunu istedi şu kadar altın istedi diye bahsederek nabız ölçmeye çalışmış. Sizin ne istediğinizi direk sorsaymış keşke. Yaşınız genç ve mutlaka istediğiniz biriyle tanışacaksınız. Sadece bu yaşadığınız olumsuzlukların önünüzdeki ilişkileri kötü etkilemesine izin vermeyin. Unutun gitsin

Hala görüşüyor musunuz bu adamla üzülüyorum sizin için burdaki kimse sizi tanımıyor diğer konunuza da yazmıştım adam yine aynı başkalarından örnek vererek alttan alttan size mesaj veriyor yine :KK43:

burda onlar yazıldıktan sonra ben dediklerine ters ters karşılıklar verdim inceldiği yerden kopsun diye şimdi konuşmuyoruz zaten.
Ayrilman senin icin en hayırlı karar

evet evet ayrıldık zaten benim gönlünü almamı bekledi ama bitti benim için aramıyorum ararsa da açmıycam

Son düzenleme:
Günaydın herkese,

Bundan 4-5 ay önce iş yerimden biriyle flört etmeye başladık bana o kadar iyi ilgili davrandı ki daha ilk andan itibaren hayatımı kolaylaştırmak için çok şeyler yaptı bunlar beni etkiledi. aşık değildim ama beğeniyordum özgüvenli, kültürlü biriydi. Bir süre snra ciddi düşündüğünü söyledi yani yaşımız küçük dğeil daha ciddi olmalıyız dedi ben erken olduğunu söyledim ama böyle yaparak benim motivasyonumu isteğimi kırıyorsun dedi ben de doğrusu hata yaptım kabul psikolojim zayıf bu konuda ilgisini kaybetmemek adına daha yakın davrandım ona normalde daha zamana yayacağım yakınlığı ona daha kısa sürede gösterdim çünkü ilgisi çok hoşuma gitmişti. Tamam önceden de ilişkilerim oldu ama onun ilgisi daha çok hoşuma gitti öncekilerden farklıydı ve iyi birini kaybetmek istemedim çünkü ya bundan sonra bu kadar iyi birini bulamazsam diye de korktum sanırım.

Şu paragöz adam mı?
Sizi sömüremeyeceğini anladığı an sizden ayrılacak zaten.
Siz neyi düşünüyorsunuz?

Önceki konunuzu okudum. Eğer ayrıldıysanız geri dönmeyin yeniden bir şans vermeyin bence. Evet ilişkilerde evlilik düşünülüyorsa maddiyat konuşulur herkes durumunu söyler yapılacaklar yapılmayacaklar orta yol bulunur. Ama bu bey şu şunu istedi şu kadar altın istedi diye bahsederek nabız ölçmeye çalışmış. Sizin ne istediğinizi direk sorsaymış keşke. Yaşınız genç ve mutlaka istediğiniz biriyle tanışacaksınız. Sadece bu yaşadığınız olumsuzlukların önünüzdeki ilişkileri kötü etkilemesine izin vermeyin. Unutun gitsin

insan yıllardır süregelen bir ilişkide der kız arkadaşına para biriktirelim ama 4 aylıkken diyemezsin yani yanılıyor muyum.
teşekkür ederim :)
Konunu biliyorum.

Olmayacak biriydi.

İnsan yeni tanıdığı birine hemen evlenelim diye bahşeder mi

Bi de şu evlilik düğün pazarlığı yapan erkeklere sinir oluyorum.

evlenmiceksek zamanımı alma diye hemen konuya girdi yani malesef

burda onlar yzıldıktan sonra ben de diklerine ters ters karşılıklar verdim inceldiği yerden kopsun diye şimdi konuşmuyoruz zaten.

evet evet ayrıldık zaten benim gönlünü almamı bekledi ama bitti benim için aramıyorum ararsa da açmıycam
Geçmişi kurcalama bosver
Demek hayırlı insan icn daha zamani var oyle bak olaya.
Evlenip surdurememek de zor
Daha cok yıpranıyorsun
Yaşınız gayet genc
Suan artik heeks 30danonce evlenmiyor
En iyisi ile bile evlensen evlilik sorumluluk
Zaten yürütmek çok zor
Ancak düzgün adamla katlanılır

Geçmişi kurcalama bosver
Demek hayırlı insan icn daha zamani var oyle bak olaya.
Evlenip surdurememek de zor
Daha cok yıpranıyorsun
Yaşınız gayet genc
Suan artik heeks 30danonce evlenmiyor
En iyisi ile bile evlensen evlilik sorumluluk
Zaten yürütmek çok zor
Ancak düzgün adamla katlanılır
evlilik konusunda temkinliyim ama iyi birini kaçırmış gibi olmak istemedim herkes çok iyi biri dediği için . O da beni telkin etti biraz şimdi farkediyorum. Sana da çok teşekkür ederim önceki konumda da çok destek oldun yorumların iyi geliyor Hoppa

Sizinle neden mantık evliliği olarak düsünsün artılarınız ne mesela yazarmısınız???
Bı tutturmuşsunuz işiniz, maaşınız şahsi olarak değil sizin gibi düşünenlere de yazıyorum.
Atomumu parçalıyorsunuz kaç bın dolar maaşınız var mesela.

Birçok insan yazdı bı önceki konunuza hala mı aynı konu...

Sizinle neden mantık evliliği olarak düsünsün artılarınız ne mesela yazarmısınız???
Bı tutturmuşsunuz işiniz, maaşınız şahsi olarak değil sizin gibi düşünenlere de yazıyorum.
Atomumu parçalıyorsunuz kaç bın dolar maaşınız var mesela.

Birçok insan yazdı bı önceki konunuza hala mı aynı konu...

İstemiyorsanız okumayıp görmezden gelebilirsiniz. Siz sıkılıyorsunuz diye derdimi anlatmayacak değilim.

Back
X