• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle sadece mantık için mi ilgilendi

evlilik konusunda temkinliyim ama iyi birini kaçırmış gibi olmak istemedim herkes çok iyi biri dediği için . O da beni telkin etti biraz şimdi farkediyorum. Sana da çok teşekkür ederim önceki konumda da çok destek oldun yorumların iyi geliyor Hoppa
ilişkiler çok farkli dinamiklerle yuruyor
Tavsiye edilmis tanışmışsınız bunda sorun yok
Ama adam resmen olmasin diye ugrasmis
Hayatınızda daha uygun biri cikmasi dilegiyle

Şu erkekler ne istiyor anlamıyorum. Hem evlenmek istiyorlar hem hiç masraf yapmak istemiyorlar. İki taraf da istemese anlarım ama şu kendini akıllı sanan adamların bu huyundan nefret ediyorum. İstiyorlar ki 0 masrafla evleneyim, evde bana hizmet edecek biri olsun. Bu ne küstahlık

Seninki de pek hızlıymış. 😀 Daha dün gelmiş, ailelerinizin haberi bile yok, sırtına atıp götürmediği kalmış. Hesap kitabı da sağlam yapmış iki günde. Seviyorum demiş ama inanma, bu bildiğin mantık evliliği.

Şu erkekler ne istiyor anlamıyorum. Hem evlenmek istiyorlar hem hiç masraf yapmak istemiyorlar. İki taraf da istemese anlarım ama şu kendini akıllı sanan adamların bu huyundan nefret ediyorum. İstiyorlar ki 0 masrafla evleneyim, evde bana hizmet edecek biri olsun. Bu ne küstahlık
Öyle bir acelesi var ki adamın. Çekindiği birşeyler var gibi geldi. Sanki biri gelip konu sahibinin aklını bulandıracak diye korkuyor gibi.

Adam evlenmek istiyor maaşını eline sayıcak evlilik meraklısı bir kızı düşürecek işte
Sonra kendi parasını istifler kızın parasını yer
Bu tipler öyle çok ki
Erkek geçiniyorlar birde
Hayat müşterek tabiki sevdiği adama destek olur insan ama sürekli para konuşmak saçma
İki insan birbirini sever güvenirse düğün istemez altın istemez karşı tarafın durumu yoksa ne var ki?
Ama işte o samimiyet sizde yok olmamış zaten yeni bir ilişki

Bedava seks ve ikinci maaş için evleniyorlar
Sonra da kocam netten kızlarla konuşuyor diye ağlıyor bu tiplerle evlenenler

İki konunuzu da okudum ama iyi niyetli biri değil karşınızdaki. Şu an herşeyin başındayken böyle konuşuyorsa yarın yüzgöz olduğunuzda aldığınıza beğendiğinize herşeyinize laf edecek. para getirip temizliğini yapıp gönlünü hoş edecek biri gibi görür sizi. Hayatınızda biri olsun diye böyle adamlara tabiri caizse cariyelik yapmak istemez kimse. hayrınıza olmuş.

telefonu suratınıza kapatması bile ne kadar terbiyesiz biri olduğunu gösteriyor. boşverin.

Bazı arkadaşlar hemen evlenelim diyen birine guvenilmeyecegini kastetmisler nedense ancak ben eşimle tanistigim gün biz evlenicez dedi ben oralı değildim tepkilerimde çok sertti ama evlendik 6 ayda .mesele gerçekten uzun uzun ilişkiler yaşadıktan sonra evlenmeye karar vermek mi ? Hiç katılmıyorum arkadaşlar....
Mesele doğru insan olayı doğru insanla on yıl çıkmanıza gerek yok.

Kardeşim yanlış bı insan olduğu konuyu altına paraya...maaşın birini bı köşede beklemeye... Getirdiğinde belli olmuş..

Çok ayıp ya gerçekten. İnsanlar karşısındakini ne kadar küçük görüyorlar. Oldu, sen en doğal hakkın olan düğün gelinlik mobilya vb masrafları yaptırma, yeter ki o seninle evlensin. Ne sanıyordu kendini acaba. Evlenseniz bi de üstüne maaşını da elinden alırdı o senin. Sen ucuz kurtulmuşsun

Öyle bir acelesi var ki adamın. Çekindiği birşeyler var gibi geldi. Sanki biri gelip konu sahibinin aklını bulandıracak diye korkuyor gibi.
Konu sahibini ilk etapta evliliğe ikna etmiş ya. Ben bunu masrafsız evliliğe de ikna ederim diye düşünmüş yol yapıyor ukala şey. Konu sahibi her hakkından feragat etsin istiyor. Kendisi bunun karşılığında ne veriyor acaba? Kadınları evlenilecek erkek bulunca tüm şartları kabul eden cins olarak görenler var. Elini cebine atmayıp daha nişanlı bile değilken para muhabbeti yapan adam evlendiği zaman eve 2 ekmek alinsa para gidiyor diye ağlar kesin

Konu sahibini ilk etapta evliliğe ikna etmiş ya. Ben bunu masrafsız evliliğe de ikna ederim diye düşünmüş yol yapıyor ukala şey. Konu sahibi her hakkından feragat etsin istiyor. Kendisi bunun karşılığında ne veriyor acaba? Kadınları evlenilecek erkek bulunca tüm şartları kabul eden cins olarak görenler var. Elini cebine atmayıp daha nişanlı bile değilken para muhabbeti yapan adam evlendiği zaman eve 2 ekmek alinsa para gidiyor diye ağlar kesin

beni evliliğe ikna etti değil aslında ben hep dedim bu konular açıldığında sonra konuşuruz daha erken ama ben böyle söylediğimde motivasyonumu bozuyosun diyordu.

beni evliliğe ikna etti değil aslında ben hep dedim bu konular açıldığında sonra konuşuruz daha erken ama ben böyle söylediğimde motivasyonumu bozuyosun diyordu.
Evet bir de psikolojik olarak etkilemeye çalışmış. İkna etti dediğimde şunu kasdettim aslında. Yani sizin bu konudaki fikrinizi soyletmis. Bu konu hakkında düşüncenizi öğrenip işine gelmeyecegini anlamış

İstemiyorsanız okumayıp görmezden gelebilirsiniz. Siz sıkılıyorsunuz diye derdimi anlatmayacak değilim.
Vah vah.
Görüyor musunuz konunuzu önce hanımefendiye tasdikletecektiniz (!) atlamışsınız. :KK70:
Tüh tüh..
Gene mi aynı konu demek de haddi aşmaktır. Çok üstten bakan laflar bunlar..
Istemiyorsan okumazsın.
Kimseye karışamazsın.
Kaale almayın.

Hep derim üslûp herşeydir.

Bana göre bırakın bu adamı..
Çok maddiyatçı..
Isterseniz mantık evliliği de yaparsınız.
Ama bu adam bildiğiniz çingene..
Yok çok altın isteme yok bilmem ne..
Geçiniz..
Umarım iyi biri karşınıza çıkar da güzel bir evlilik yaparsınız.

Son düzenleme:
Evet bir de psikolojik olarak etkilemeye çalışmış. İkna etti dediğimde şunu kasdettim aslında. Yani sizin bu konudaki fikrinizi soyletmis. Bu konu hakkında düşüncenizi öğrenip işine gelmeyecegini anlamış
Kendini ilişkiye hiç kaptırmadan beni kendine bağlamaya çalıştı. Ben işine geleni yapmasam ya da fikirlerim ona tersse de o üzülmeyecekti çünkü ben onun için hiçim ama ben onun gibi içten pazarlıklı olmadığım için üzülen ben oldum.

Vah vah.
Görüyor musunuz konunuzu önce hanımefendiye tasdikletecektiniz (!) atlamışsınız. :KK70:
Tüh tüh..
Gene mi aynı konu demek de haddi aşmaktır.
Istemiyorsan okumazsın.
Kimseye karışamazsın.
Kaale almayın.

O üyenin genel tavrı öyledir..
Çok üstten bakan yorumları var.
Hep derim üslûp herşeydir.

Bana göre bırakın bu adamı..
Çok maddiyatçı..
Isterseniz mantık evliliği de yaparsınız.
Ama bu adam bildiğiniz çingene..
Yok çok altın isteme yok bilmem ne..
Geçiniz..
Umarım iyi biri karşınıza çıkar da güzel bir evlilik yaparsınız.

Yani şunu da anlamadım en az onun kadar hatta daha da fazla kazanıyorum maddiyattan dolayı benimle birlikte olması için milyon dolarlık biri mi olmam lazım karşımdaki de öyle olacak ki milyon dolarlık kapmaya çalışsın e ona da denk düşen bu yani. Bu da nasıl bir küçümsemedir kendim çalışıp kendim kazanıyorum alın terimle zengin değilim diye duygularımı ifade etmem bile göze geliyor yok böyle birşey :)

Ben mantık evliliğine karşı değilim ama mantık evliliği için onu tercih etmezdim. Ki her türlü bu akdar mekanik işlemez gönül işleri duygu da heyecan da lazım. O özellikle kendini duygusal olarak bana kaptırmadan benim ona kapılmamı istedi en ufak olumsuzlukta ayrılacak soğuklukta tutmaya çalışıyor içini bence. Ben bu kadar hesapçı davranmadım ona karşı sevmeye çalıştım. Bıraktım zaten umarım dediğiniz gibi olur iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :KK68:

• Muhteşem
Reactions: 000
Ben konu sahibinin diğer konusunu da bi okudum şimdi. Borçları falan varmış herifin. Kafamda oturdu birşeyler. Kadının aklı çelinmesin diye elini sıkı tutmaya bakıyor. İkinci maaş gelir hem de düğün masrafı yapmazsa hem borcu ödenecek hem de evde kadın olacak donlarını yıkatabileceği. Şeytani bir akıl, ben korktum bu adamdan.

Back
X