- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ikna etmiş veya ettiğini düşünmüş ,yoksa senin KYK borcun için " çok çok öde aşkım borcun çabuk bitsin" diyip kendi 30 40bin TL lik borcunu ortaya koymazdi..eşya düğün isteme demeye başlamış şimdide !! Bu lafı edecek hakkı kendinde görmüş , adam hamlelerini adım adım yapıyor .Çünkü İlk başta boyle dese sen evliligin e sini konusmazdin bu adamla ama şimdi senin evlilik kivamina geldiğini herşeyine evet diyeceğini düşünüyorbeni evliliğe ikna etti değil aslında ben hep dedim bu konular açıldığında sonra konuşuruz daha erken ama ben böyle söylediğimde motivasyonumu bozuyosun diyordu.
Doğru ben de hatırladım o adamı. Ama farklı kişiler sanıyordum. Yuh artık ya bu insanların ar damarı çatlamış karşımdaki insanı nasıl sömürürüm diye. Karşıma böyle biri çıksa da beynini dagitsam o adaminBen konu sahibinin diğer konusunu da bi okudum şimdi. Borçları falan varmış herifin. Kafamda oturdu birşeyler. Kadının aklı çelinmesin diye elini sıkı tutmaya bakıyor. İkinci maaş gelir hem de düğün masrafı yapmazsa hem borcu ödenecek hem de evde kadın olacak donlarını yıkatabileceği. Şeytani bir akıl, ben korktum bu adamdan.
Ayyy bu o konu muymuş? Kadınlar hisseder denir ya gerçekten hissetmiş en başında almış o enerjiyi demek. Bana o konuda kyk borcu yorumu anormal gelmemişti halbuki ama bu konuda çok sinir oldum adamaYok canım ikna etmiş veya ettiğini düşünmüş ,yoksa senin KYK borcun için " çok çok öde aşkım borcun çabuk bitsin" diyip kendi 30 40bin TL lik borcunu ortaya koymazdi..eşya düğün isteme demeye başlamış şimdide !! Bu lafı edecek hakkı kendinde görmüş , adam hamlelerini adım adım yapıyor .Çünkü İlk başta boyle dese sen evliligin e sini konusmazdin bu adamla ama şimdi senin evlilik kivamina geldiğini herşeyine evet diyeceğini düşünüyor
Biz buna kısaca bir şeyleri sindirememek diyoruz.Yani şunu da anlamadım en az onun kadar hatta daha da fazla kazanıyorum maddiyattan dolayı benimle birlikte olması için milyon dolarlık biri mi olmam lazım karşımdaki de öyle olacak ki milyon dolarlık kapmaya çalışsın e ona da denk düşen bu yani. Bu da nasıl bir küçümsemedir kendim çalışıp kendim kazanıyorum alın terimle zengin değilim diye duygularımı ifade etmem bile göze geliyor yok böyle birşey :)
Ben mantık evliliğine karşı değilim ama mantık evliliği için onu tercih etmezdim. Ki her türlü bu akdar mekanik işlemez gönül işleri duygu da heyecan da lazım. O özellikle kendini duygusal olarak bana kaptırmadan benim ona kapılmamı istedi en ufak olumsuzlukta ayrılacak soğuklukta tutmaya çalışıyor içini bence. Ben bu kadar hesapçı davranmadım ona karşı sevmeye çalıştım. Bıraktım zaten umarım dediğiniz gibi olur iyi dilekleriniz için teşekkür ederim![]()
Yaş küçük değil ama çok tecrübesiz geldiniz bana. Bir an önce patır patır farklı insanlarla evlilik amaçlamadan flört edin. Azcık deli manyak ayıklamakta tecrübe edinmen gerekiyordedim çok erken dedim ama yaşımız küçük değil yarın mı evlenelim diyorum sanki dedi.
Ben ciddi adamım evlenmek istiyorum modunda işte kurbanlık koyun arıyorÖyle cidden. Tüm dünya etrafında dönsün istiyor paşamiz. Aynı zamanda yamanacak kapı arıyor bu cimrilikle
Adama göre cazip gelmiş heralde kızın durumuSizinle neden mantık evliliği olarak düsünsün artılarınız ne mesela yazarmısınız???
Bı tutturmuşsunuz işiniz, maaşınız şahsi olarak değil sizin gibi düşünenlere de yazıyorum.
Atomumu parçalıyorsunuz kaç bın dolar maaşınız var mesela.
Birçok insan yazdı bı önceki konunuza hala mı aynı konu...
Biz buna kısaca bir şeyleri sindirememek diyoruz.
Bu forumda çifte standart had safada.
Ben eski uyeyim çoğu üyeyi (bazılarını maalesef) tanıyorum yorumlarından.
Bir kadın durumu çok iyi bir erkekle evlense; çalışmasa ard arda 2 çocuk yapsa eşi evi geçindirse hiç mantık evliliği olmuyor. Aşk (!) Evliliği oluyor. Adamı tabi ki hak etmiş oluyor. Eşinin eve bakması; kendinin sadece çocuklarla ilgilenmesi yüceltiliyor. Eşine ve kendine mukemmel diyor. Hatta burada eşlerini ove ove bitiremiyorlar. Kendileri de onu hak eden bir tanecik piremses oluyor.
Ama geliri olup birşeylere sahip olan kadınlar; karşımdaki benle çıkar icin mi evleniyor deyince tüh kaka oluyor. Tabi tüh kaka sana diyenler o iyi durumda olan adamlarla sırf duygusallıktan evlendiler (Tabi tabi). Hiç başka bir şeye bakmadılar. Çifte standart burada başlıyor.
Size o yorumu yapan üyenin yorumlarını okuyun.
Dedigimi anlarsınız. Maalesef ben çoğu konuda okumuş bulundum. 9.yıldır forumda olunca maalesef istemeseniz de konularda okuyorsunuz.
Tabi ki siz daha fazla kazaniyorda olabilirsiniz. Ve daha iyisini isteyebilirsiniz. Bunun için milyonlar kazanmaniz gerekmiyor. Bunu yazan eşi ile evlenirken kaç milyon kazanıyordu acaba!..
Aday çok kötü bir adam. Uyanık ve kompleksli.
Bence boşverin. Isteyen mantık evliliği de yapar. Ama ben salt mantık evliliğini sağlıklı bulmuyorum. Hem mantık hem aşk evliliği olmalı..
Umarım sizde sizi hak edecek birini bulursunuz..![]()
Hmm önceki konunuzu bilmiyordum. Şimdi okudum . Adamın borçları da varmış. Yüksek ihtimalle mantığına yattınız. Çalıştığınız için. Aynı yerde çalışıyorsanız ortalama maaşınızı da biliyordur kendince ona göre hesaplar yapmış olabilir
Düğün isteme sebebini de gelen altınları alma niyeti olduğunu düşündürdü bana. Yani üzülmeni istemem ama adam sanki düğünden gelecek altınlar ve senin maaşını düşünerek hareket ediyor tamamen. Artık kızlar değil erkekler de kadınla mantık evliliği yapıyor , kadının maddi durumuna bakıyor. Memur olsun , öğretmen olsun şu olsun bu olsun diye kriterler bakıyorlar artık.
Benim bir arkadaşım var iş ortamından tanışmıştık. Ben arkadaş olarak görüyordum yani bir sevgililiğimiz falan olmadı. Ama çocuk bana oturup ciddi ciddi evlensek şu maaşı şöyle yaparız bunu böyle yaparız ev araba bilmem ne bunlardan bahsediyordu. Yani ciddiye alsam oturup şirket kurar gibi evlenebilirdikbakış açısı tamamen buydu çünkü. Ona garip de gelmiyor bu. Kendisi kızlarla görüşürdü evlenmek üzere. Çevresinin görücü usulu tanıştırdığı kızlardı bunlar. Bu kızlarla alakalı anlattığı tek şey işin mantık boyutuydu. İşte kızın maaşı 3 binmiş ama yemek yemeye bilmem nereye gitmek istiyormuş olmazmış falan filan. Hala arada evlendin mi diye de mesaj atar bu arkadaş bana
![]()
Niye düzgün biri cikmiyor derseniz, gercekten bu sizin bakış acinizla olabilir. Siz kendiniz olun, bir duruşunuz olsun; hayatiniza giren kişi begenirse devam edersiniz, begenmezse kendi bilir der yol verirsiniz. Kimse icin kendinden/kisiliginden ödün vermemek lazım.
Diger yandan şu an bir cok erkek, ev hanimi anneleri gibi 4-4lük ev düzeni bilen kadin isterler ama diğer yandan bu kisi calissin eve para getirsin benden beklentiye girmesin hatta.mumkunse ev araba alalim hanim kredi çeksin mantığındalar. Sorumluluk almak istemiyorlar, yedikleri yemegin pis coraplarinin bile sorumlulugunu almak zor geliyor.
Tabii herkes öyle mi, degil. Karakteri düzgün, kendini bilen olgun adamlar da var ama cogunlugu maalesef bu sorumsuz tipler oluşturuyor.
Sizin bence kendinizi dinleyip ne istediğinize karar vermeniz lazım. Bir duruşunuz olsun Kimseyle aman yasim.geciyor diye birlikte olmayın, bu adamdan da vazgecin
En tehlikeli insan tipi, sinsi tiplerdir bana göre. Bu adam da öyle demek ki... kac kurtulİşte aslında şöyle bana ilk başta o klasik ev işini kadın yapar erkek profilinden falan çok farklı geldi yemek-temizlik yapan biri. Maddi olarak da sendne beklentim yok evlilikle ilgili masrafları ben hallederim dedi karakter olarak da olgun geldi ama ben ona ısındıktan sonra böyle şeyler söylemeye başladı maddi yönüne odaklandı hep. Zaten vazgeçtim artık onunla bir yolumuz yok.