ilişkiler çok farkli dinamiklerle yuruyorevlilik konusunda temkinliyim ama iyi birini kaçırmış gibi olmak istemedim herkes çok iyi biri dediği için . O da beni telkin etti biraz şimdi farkediyorum. Sana da çok teşekkür ederim önceki konumda da çok destek oldun yorumların iyi geliyor
Bı kere doğru okumanı tavsiye ederimİstemiyorsanız okumayıp görmezden gelebilirsiniz. Siz sıkılıyorsunuz diye derdimi anlatmayacak değilim.
Öyle bir acelesi var ki adamın. Çekindiği birşeyler var gibi geldi. Sanki biri gelip konu sahibinin aklını bulandıracak diye korkuyor gibi.Şu erkekler ne istiyor anlamıyorum. Hem evlenmek istiyorlar hem hiç masraf yapmak istemiyorlar. İki taraf da istemese anlarım ama şu kendini akıllı sanan adamların bu huyundan nefret ediyorum. İstiyorlar ki 0 masrafla evleneyim, evde bana hizmet edecek biri olsun. Bu ne küstahlık
Bedava seks ve ikinci maaş için evleniyorlarŞu erkekler ne istiyor anlamıyorum. Hem evlenmek istiyorlar hem hiç masraf yapmak istemiyorlar. İki taraf da istemese anlarım ama şu kendini akıllı sanan adamların bu huyundan nefret ediyorum. İstiyorlar ki 0 masrafla evleneyim, evde bana hizmet edecek biri olsun. Bu ne küstahlık
Konu sahibini ilk etapta evliliğe ikna etmiş ya. Ben bunu masrafsız evliliğe de ikna ederim diye düşünmüş yol yapıyor ukala şey. Konu sahibi her hakkından feragat etsin istiyor. Kendisi bunun karşılığında ne veriyor acaba? Kadınları evlenilecek erkek bulunca tüm şartları kabul eden cins olarak görenler var. Elini cebine atmayıp daha nişanlı bile değilken para muhabbeti yapan adam evlendiği zaman eve 2 ekmek alinsa para gidiyor diye ağlar kesinÖyle bir acelesi var ki adamın. Çekindiği birşeyler var gibi geldi. Sanki biri gelip konu sahibinin aklını bulandıracak diye korkuyor gibi.
Öyle cidden. Tüm dünya etrafında dönsün istiyor paşamiz. Aynı zamanda yamanacak kapı arıyor bu cimrilikleBedava seks ve ikinci maaş için evleniyorlar
Sonra da kocam netten kızlarla konuşuyor diye ağlıyor bu tiplerle evlenenler
Konu sahibini ilk etapta evliliğe ikna etmiş ya. Ben bunu masrafsız evliliğe de ikna ederim diye düşünmüş yol yapıyor ukala şey. Konu sahibi her hakkından feragat etsin istiyor. Kendisi bunun karşılığında ne veriyor acaba? Kadınları evlenilecek erkek bulunca tüm şartları kabul eden cins olarak görenler var. Elini cebine atmayıp daha nişanlı bile değilken para muhabbeti yapan adam evlendiği zaman eve 2 ekmek alinsa para gidiyor diye ağlar kesin
Evet bir de psikolojik olarak etkilemeye çalışmış. İkna etti dediğimde şunu kasdettim aslında. Yani sizin bu konudaki fikrinizi soyletmis. Bu konu hakkında düşüncenizi öğrenip işine gelmeyecegini anlamışbeni evliliğe ikna etti değil aslında ben hep dedim bu konular açıldığında sonra konuşuruz daha erken ama ben böyle söylediğimde motivasyonumu bozuyosun diyordu.
Vah vah.İstemiyorsanız okumayıp görmezden gelebilirsiniz. Siz sıkılıyorsunuz diye derdimi anlatmayacak değilim.
Kendini ilişkiye hiç kaptırmadan beni kendine bağlamaya çalıştı. Ben işine geleni yapmasam ya da fikirlerim ona tersse de o üzülmeyecekti çünkü ben onun için hiçim ama ben onun gibi içten pazarlıklı olmadığım için üzülen ben oldum.Evet bir de psikolojik olarak etkilemeye çalışmış. İkna etti dediğimde şunu kasdettim aslında. Yani sizin bu konudaki fikrinizi soyletmis. Bu konu hakkında düşüncenizi öğrenip işine gelmeyecegini anlamış
Vah vah.
Görüyor musunuz konunuzu önce hanımefendiye tasdikletecektiniz (!) atlamışsınız.
Tüh tüh..
Gene mi aynı konu demek de haddi aşmaktır.
Istemiyorsan okumazsın.
Kimseye karışamazsın.
Kaale almayın.
O üyenin genel tavrı öyledir..
Çok üstten bakan yorumları var.
Hep derim üslûp herşeydir.
Bana göre bırakın bu adamı..
Çok maddiyatçı..
Isterseniz mantık evliliği de yaparsınız.
Ama bu adam bildiğiniz çingene..
Yok çok altın isteme yok bilmem ne..
Geçiniz..
Umarım iyi biri karşınıza çıkar da güzel bir evlilik yaparsınız.
Ben konu sahibinin diğer konusunu da bi okudum şimdi. Borçları falan varmış herifin. Kafamda oturdu birşeyler. Kadının aklı çelinmesin diye elini sıkı tutmaya bakıyor. İkinci maaş gelir hem de düğün masrafı yapmazsa hem borcu ödenecek hem de evde kadın olacak donlarını yıkatabileceği. Şeytani bir akıl, ben korktum bu adamdan.Konu sahibini ilk etapta evliliğe ikna etmiş ya. Ben bunu masrafsız evliliğe de ikna ederim diye düşünmüş yol yapıyor ukala şey. Konu sahibi her hakkından feragat etsin istiyor. Kendisi bunun karşılığında ne veriyor acaba? Kadınları evlenilecek erkek bulunca tüm şartları kabul eden cins olarak görenler var. Elini cebine atmayıp daha nişanlı bile değilken para muhabbeti yapan adam evlendiği zaman eve 2 ekmek alinsa para gidiyor diye ağlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?