Ben hiç bu hareketlere rastlamamıştım.İlk defa görüyorum ve resimlerden de pek anlamadım.Sen yaptıktan sonra bize anlatırsın nasıl yaptığını :)
bugün garip bi yeme şeklim vardı biraz canım sıkkın ondan pek bişi istemedim hatta yedilerimi içtiklerimi yazayım sz kaarrar verin :)
sabah 1 elma
öğlen bir paket diyet bisküvi bir bardak süt
sonrası akşam diyemicem işte
4-5 altın çilek
2 plastik bardak kırmızı şarap bir lokum bir ceviz :)) evet biraz canım sıkkın bu da böyle geçtii
gece meyve falan yerim heralde canım bişiistemiooooo(
güzel yinede bence..en azından canı sıkılınca benim gibi çok yiyenlerden değilsin
bende dün misafirlerim vardı yine oturamadım bilgisayara..dünkü yediklerimi yazıyorum topluca
sabah: 2 salatalık 3-4 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
öğle: 5-6 petibör bisküvi 5-6 kayısı 1 elma
akşam: 2 salatalık, 2 yk sebzeli bulgur pilavı ,yarım kase yoğurt, 2kepçe mercimek çorbası
gece 10 gibi misafirlerler beraber 2 kurabiye
( aslında neler neler hazırladımda misafirlere tuttum kendimi dün geceen çok kurabiyeden çekti canım ondanda yedim iki tane kalori hesabımı kontrol ederek tabi çok fazla kaçamak yapardım artıkkaçamaklara son verdim
evet artık kaçamaklara son diyoruzz :)) ben gece de 5-6 fındık bikaç dilim elma yedim söylemeden geçemeyeceğimm :))
yarın sabah tartı günüm meraktayımmm korkuyorumm umarım biraz olsun vermişimdir :S
bugün sabah yediklerim yarım simit 1 elma
öğlen diyet bisküvi 1 paket 1 bardak süt
akşam taze fasulye yapacağımm yanında da yoğurt olur herlade
aralarda meyve falan
ben seni başından beri takip ediyorum canım ve görüyorum bi diyet menüsünde uyulması gereken herşeyi yapıyosun..bence hiç korkma yarın aç karnına o tartıda en az bir kilo eksik çıkcaksın Allah'ın izniylebu arada dün için 1 saat egzersizle yarım saat yürüyüşümü yazmamışım onlarda var
Masallah kizlar cok iyi gidiyorsunuz siz :)
Bende iki gündür yazamadim teyzemde kaldigim icin...
Dün yediklerim sunlardi ama:
Sabah: 1 tost, zeytin, salatalik, cilek
Ara: 2 3 catal pastanin kenarindanve bi dilim ev yapimi pizza
Aksam: manti (yogurtlu ve az yagli) ve elma
Bugunde kahvaltida bir tost, 4 zeytin, ve salatalik yedim..
Cuma günüde tartilcam, hayirlisi bakalim :))
Merhaba kızlar ben de size katılabilir miyim,ben de 59 ile diyete başladım ve hedefim 50 kilo olmak. Yıllardır diyetteyim ama sonuca bir türlü ulaşamadı. Bu sefer inat ettim ve zayıflamaya kesin kararlıyım. 1 haftadır protein diyeti yapıyorum sonucunu yarın yazarım. İnşallah hep birlikte 50 yi görürüz.
Bu akşam mezuniyeti sunarken bu elbiseyi giyicem.Hem resimlerle vücut şeklimi de görmüş oldunuz :)
Eki Görüntüle 438510 Eki Görüntüle 438511 Eki Görüntüle 438512 Eki Görüntüle 438513
Kızlar çok stresliyim ne var ne yok yemek istiyorum dolaptakibu gün hamilelik şüphesiyle kan testi yaptırdım yarın 2 de sonuçlar belli olcak beklemek ölüm gibi..hiç hesapta yoktu bu durum..seneye okula devam edicem napıcam bilmiyorum..kafam sersem gibi ağlamaktan içim şişti
Merhaba kızlar ben de size katılabilir miyim,ben de 59 ile diyete başladım ve hedefim 50 kilo olmak. Yıllardır diyetteyim ama sonuca bir türlü ulaşamadı. Bu sefer inat ettim ve zayıflamaya kesin kararlıyım. 1 haftadır protein diyeti yapıyorum sonucunu yarın yazarım. İnşallah hep birlikte 50 yi görürüz.
yok evet yemicem..çözüm değilki midemi şişirmek..umarım negatif çıkar yarın sonuçlar..çünkü şu dönemde kaldıramam hamileliği..canımm allahtan hayırlısını iste eğer hamileysen de bunda bi hayır vardır.. bide stresli olunca yememeye çalışş mutfaktan uzak dur... pişman olursun sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?