kızlar bn iyce saçmaladım yaa kilolar aldı başını gidiyo ama okul bitti diye hergün gezmelerdeymptsi eve gidiyorum ptsiden itibaren sıkı bi diyetteyim kndime söz verdim eve gidince annemn yemeklerinede kanmıycam..ajandam var hergün ona yediklerimi yazıcam ve hergün ip atlıycam ck işe yarıyo tavsiye ederim herkese zıplamak ck kalori yaktırıyo
Bugünkü listem
7.30 biraz erik
12.00 Bir kakolu dondurma
13.30 salçalı yumurta,2 küçük dilim kepekli ekmek
18.30 bir tabak tel şehriyeli çorba,2 kaşık yeşil fasulye,2 kaşık pilav,1 yarım dilim kepekli ekmek
Merhabalar kizlarrr,
bir hafta gecti, ama mümkünse bende katilmak istiyorum :)
Bu senenin basinda 70 kiloyu gördüm ben ve hemen bunu degistirmem gerektigini anladim. hayatimda ilk defa bukadar kiloluydum.
nisana kadar fazla dikkat etmedim ama yinede 4 kilo vermistim. mayista, yani tam bir ay önce, bazi kurallar koydum kendime:
-haftada en az 4 kere spor
-her gün yesil cay
-aksam 6dan sonra yemek yok
-cikolate ve tatlilardan vazgecmek
ayrica günlük aldigim kalori sayisina da dikkat ettim biraz. ve böylece mayista 63 kiloya indim.
Sanki yavas veriyorum gibi geldi bana, ama yola devam... Umarim sizinle beraber geri kalan 8 kiloyu da veririm :)
bugün ki menüm
sabah 1 paket diyet bisküvi yeşil çay
öğlen pek canım istemedi ama öğun atlamamak için yedim
3-4 yk yoğurt 1 elma (dilimlenmiş ve üzerine bol tarçın serpilmiş)
akşam da ton balığı ve salata yemeyi düşünüyorumm
bu arada kendime hedef koydum eğer perşembe sabah 1 kilo vermiş olursam o gün canımın istediği (abartmamak koşuluyla) tatlı yicemm :))
bugünki yediklerimi yazıyorumm
sabah 10.00 :3 küçük dilim beyaz peynir 2 salatalık 3-4 en minik olanlarından kornişon turşu 3-4 bardak şekersiz çay ,ekmek yok
öğlen 14.30 : 2 kupa kahve ve yanında kurabiye yemeği sevdiğimden vede sabah ekmek yemediğimden 3 kurabiye
akşam 19.30 : 1 kase yoğurt 2 salatalık 2 yemek kaşığı türlü (içinde patates yok ) ,ekmek yok
uyumadan öncede 1 elmayla 3-4 kayısı yicem.. gece çok acıkıyorum uyuyamıyorum ve kalkıp dolabı mideme indirmek istiyorumo yüzden yatmadan önce biraz meyve çok iyi oluyo benm için.. ohhh bugünü böyle kapım
aslında bence kakaolu dondurma yanlış gibi görülse doğru çünkü zaten kahvaltı yapmamışsın oradan almadığın kaloriyi bundan almış oldun ve denge oldu hem kahvaltı hem dondurma yanlış olurdu önemli olan biraz da kalori hesabı
Bana kalsa dondurma yemezdim ama okul bittiği için öğretmenimiz ısmarladı.Almasam ayıp olurdu :)
o çay karışımını merak ettim mümkünse söyler misin? :)) evet aslında akşam yemekleri en zararlısı ağır asla olmaması gerekiyor hiç yemesen daha iyi bile ama ben yapamam heralde hiç akşam yemeden :S
tabiki söylerim canım :)) bi tutam biberiye bi tutam bilye kekik iki tutam yeşil çay bi tutam mate yaprağı ve bi tutam cinnema yı sıcak suyun içine koyun ve 6-7 dk demleyin en fazla 6 kilo vermek isteeyenler günde en fazla 3 bardak içmeli fakat daha fazla vermek isteyenler günde 5 bardağa kadar içebilir.. fazlası zarar... :)) cinnema yı bende ilk defa duymuştum ama aktarlardan kolayca bulabiliyorsunuz .. çokta tok tutuyor :)) ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz :)) sen kaç kilosun şuanda seçil ?
canım ben perşembe sabah aç karnına tartıldım 53,7 çıktım.. bi daha ki perşembe sabaha kadar tartılmayı düşünmüyorum.. bi dahaki perşembe 1 kilo vermiş olursam ödül olarak tatlı yiyeceğim sen kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun bu arada hedefim 50 kilo..
ben senden baya baya kiloluyumben şuanda 61 kiloyum tam .. hedefim 54-55 civarı .. boyum biraz kısa olunca fazla kilo hiç hoş durmuyor.. bu çayı içmeye başlamadan önce 65dim 1bucuk ayda diyetsiz 4 kilo gitti :))))))) artk diyet + bu çay karışımını uygulayacağım ayda 6 kilo gider heralde ama benim kilo vermek için acelem yok :)) eylüle kadar zaman tanıdım kendime .. yavaş yavaş vereceğim ki kalıcı olsun :)) senin boyun kaç ki.. kilo vermeye ihtiyacın yoktur büyük ihtimalle .. kilon gayet iyi ..
boyum 164 kilom fazla değil ama daha öncede yazdım bundan 1 ay önce tartı 58 i bile gösterdi bi de vücut yapısı önemli herkes te aynı kilo farklı duruyoo ben 9 ay önce 48 kiloydum ve kendimi çok seviyordum 58 e kadar çıktım ama tehlikeyi farkedip toparlandım..önemli olan kendini güzel görüp iyi hissetmek ben kendimi 50 de iyi hissedeceğim bunun için uğraşıyorum :) emin ol sağlıklı beslenmeyle eylüle kalmadan verirsin kiloları :)
yoook canmm yavaş değil ne güzel tam 7 kilo vermişsin ve geri kalanı da kolayca verirsin zaten çok güzel kurallar koymuşsun kendine tatlı çikolata baş düşman ondan vazgeçmen iyi olmuşş :)) her gün menünü yazarsan yediklerini kısıtlarsın bende işe yarıyor ayrıca kendime hedefler de koymaya başladım.. haftada 1 kilo ideal vermek için.. kolay gelsinnn..
hoşgeldinnnnnn 63tende inmeye karar vermen çok güzelll :81: bende 63 teyim beraber verelim o 8 kiloyu
Bugün yediklerimi de yazayim baslamisken :)
Ben listeye göre diyet yapmiyorum, canim cektigini yiyorum, ama tabikide az miktarda. Böylece insan bikmiyor :)
Kahvalti: bir dilim ekmek ve sekersiz cappuccino, 3 kayisi
Ögle: yarim dilim ekmek ile balik, ve kücük bir parca kek
Aksam: 1 kase corba, az kiraz ile cilek
Bol bol su iciyorum, bu konuda sansliyim, kendime bir kac yil önce alistirdim, ve günde rahatlikla 2,5 - 3 lt su icebiliyorum.
3 bardak yesil cayda ictim.
Az önce de dislerimi fircaladim, bugünlük yemek sefasi bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?