benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

evet duymuştum ip atlamak gayet güzel bi yöntem kaç dk atlamalı acaba ben de pek spor yapamıyorum evde bu tr şeyler yapmam gerek..

aslında bence kakaolu dondurma yanlış gibi görülse doğru çünkü zaten kahvaltı yapmamışsın oradan almadığın kaloriyi bundan almış oldun ve denge oldu hem kahvaltı hem dondurma yanlış olurdu önemli olan biraz da kalori hesabı

hoşgeldinnnnnn 63tende inmeye karar vermen çok güzelll :81: bende 63 teyim beraber verelim o 8 kiloyu

bencede kesinlikle ödüllendirmelisin kendini bu arada dün o kadar yediklerim kilomda bişey değiştirmemiş aksine 62.800 çıktım spordan sonra tabi dünün vicdan azabıyla bu gün yine 2 saat spor yaptım çok iyiydi..pazartesiye kadar 62 olup bu haftayı 2 kilo vererek bitirmek istiyorum durmak yok diyete devam

Son düzenleme:
bugünki yediklerimi yazıyorumm
sabah 10.00 :3 küçük dilim beyaz peynir 2 salatalık 3-4 en minik olanlarından kornişon turşu 3-4 bardak şekersiz çay ,ekmek yok

öğlen 14.30 : 2 kupa kahve ve yanında kurabiye yemeyi sevdiğimden vede sabah ekmek yemediğimden 3 kurabiye

akşam 19.30 : 1 kase yoğurt 2 salatalık 2 yemek kaşığı türlü (içinde patates yok ) ,ekmek yok

uyumadan öncede 1 elmayla 3-4 kayısı yicem.. gece çok acıkıyorum uyuyamıyorum ve kalkıp dolabı mideme indirmek istiyorum o yüzden yatmadan önce biraz meyve çok iyi oluyo benm için.. ohhh bugünü böyle kapıcam

Son düzenleme:

menün gayet hafif güzel gece meyveye benim de ihtiycım oluyooo yoksa karnım gurul gurul gurulduyooo:))) kilon da artma olmadığına sevindim bugün kü menünle zaten dengelemişsinn de durmak yok yola devam

Bana kalsa dondurma yemezdim ama okul bittiği için öğretmenimiz ısmarladı.Almasam ayıp olurdu :)

tabiki söylerim canım :)) bi tutam biberiye bi tutam bilye kekik iki tutam yeşil çay bi tutam mate yaprağı ve bi tutam cinnema yı sıcak suyun içine koyun ve 6-7 dk demleyin en fazla 6 kilo vermek isteeyenler günde en fazla 3 bardak içmeli fakat daha fazla vermek isteyenler günde 5 bardağa kadar içebilir.. fazlası zarar... :)) cinnema yı bende ilk defa duymuştum ama aktarlardan kolayca bulabiliyorsunuz .. çokta tok tutuyor :)) ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz :)) sen kaç kilosun şuanda seçil ?

canım ben perşembe sabah aç karnına tartıldım 53,7 çıktım.. bi daha ki perşembe sabaha kadar tartılmayı düşünmüyorum.. bi dahaki perşembe 1 kilo vermiş olursam ödül olarak tatlı yiyeceğim sen kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun bu arada hedefim 50 kilo..

ben senden baya baya kiloluyum ben şuanda 61 kiloyum tam .. hedefim 54-55 civarı .. boyum biraz kısa olunca fazla kilo hiç hoş durmuyor.. bu çayı içmeye başlamadan önce 65dim 1bucuk ayda diyetsiz 4 kilo gitti :))))))) artk diyet + bu çay karışımını uygulayacağım ayda 6 kilo gider heralde ama benim kilo vermek için acelem yok :)) eylüle kadar zaman tanıdım kendime .. yavaş yavaş vereceğim ki kalıcı olsun :)) senin boyun kaç ki.. kilo vermeye ihtiyacın yoktur büyük ihtimalle .. kilon gayet iyi ..

boyum 164 kilom fazla değil ama daha öncede yazdım bundan 1 ay önce tartı 58 i bile gösterdi bi de vücut yapısı önemli herkes te aynı kilo farklı duruyoo ben 9 ay önce 48 kiloydum ve kendimi çok seviyordum 58 e kadar çıktım ama tehlikeyi farkedip toparlandım..önemli olan kendini güzel görüp iyi hissetmek ben kendimi 50 de iyi hissedeceğim bunun için uğraşıyorum :) emin ol sağlıklı beslenmeyle eylüle kalmadan verirsin kiloları :)

benim boyum 168 ama aşırı derecede taktım artık şu kilo meselesine yakında anoreksi olmazsam iyi

umarım sağlıklı ve kalıcı bi şeklde veririz şu kiloları

sagol canim, basta kolay veriyo insan zaten, gittikce de zorlasiyor malesef. haftada bir kilo verebilsem iyi, cok mutlu olurdum, ama benim metabolizmam herhalde yavas, burda bazi üyelerin haftada 2 kilo falan verdigini okuyunca sasirdim :) neyse, buna da sükür, yavas olsun ama yinede olsun dimi :) hepimize kolay gelsin :)

hoşgeldinnnnnn 63tende inmeye karar vermen çok güzelll :81: bende 63 teyim beraber verelim o 8 kiloyu

sagol canim hosbulduk :) ne güzel, ayni kiloda olanlarda varmis, insallah beraber veririz bu kiloyu :)
ben kendime simdi ilk hedef olarak 60 kilo koydum, ulasinca kendimi ödüllendircem, gümüs halhal alicam kendime.. böyle daha iyi oluyor, insan caba gösteriyor bir an önce ödülünü alabilsin diye.. istersen sende dene :)
2,5 ayda 8 kiloyu vermek istiyorum, bilmiyorum ama mümkünmü, insallah olur :)

Bugün yediklerimi de yazayim baslamisken :)
Ben listeye göre diyet yapmiyorum, canim cektigini yiyorum, ama tabikide az miktarda. Böylece insan bikmiyor :)

Kahvalti: bir dilim ekmek ve sekersiz cappuccino, 3 kayisi
Ögle: yarim dilim ekmek ile balik, ve kücük bir parca kek
Aksam: 1 kase corba, az kiraz ile cilek

Bol bol su iciyorum, bu konuda sansliyim, kendime bir kac yil önce alistirdim, ve günde rahatlikla 2,5 - 3 lt su icebiliyorum.
3 bardak yesil cayda ictim.

Az önce de dislerimi fircaladim, bugünlük yemek sefasi bitti :)

çok iyi tam kendim gibi bir yol arkadaşı daha buldum :13: bende bi diyet listesine bağlı kalmadan kendi diyetini uygulayanlardanım gerçekten sıkılmamak için en iyisi bu..bu gün yediklerin gayet iyi bence diyet için..umarım ikimizde 2,5 ayda veririz o 8 kiloyu..hadi bakalım hepimize iyi diyetlerrrrr

sabah
yeşil soğan ve maydonozlu (2 yumurta beyazı ve 1 yumurta sarısından) omlet
1 dilim light kaşar
1 domates

öğlen
dışardaydımm

1 büyük limonata
1 paket diyet bisküvi

ara 1 elma ve 2 bardak esranın tarifini vermiş olduğu zayıflama çayından aktara gittim aldım aktar da çok yararını göreceğimi söyledi

akşam

haşlanmış tavuk salata yoğurt

gece yine elma

oraya yanlış yazmışım esra değil esinin verdiği zayıflama çayı olacak

esin çok teşekkürler umarım bende de işe yarar :))

Bugünkü listem:
09.30 Bir yarım simit,1 parça beyaz peynir,biraz ayva reçeli,2 yeşil 2 siyah zeytin,biraz salatalk,bir bardak az şekerli çay
13.30 Bir tabak sütlü çorba,bir yarım kepekli ekmek,biraz çoban salatası
16.30 Külahta az vanilyalı,bademli dondurma
18.00 Bir tabak sütlü çorba,2 kaşık yeşil fasulya,biraz çoban salatası,bir yarım kepekli ekmek

Egzersiz:Callenatics+30 dakika yürüyüş

evettttt bugün yediklerimi açıklıyorum

sabah : 2 salatalık 2 dilim beyaz peynir bir dilim kepekli ekmek

öğle : 3 tane mercimek köftesi bikaçtane tane kornişon turşu 3 kurabiye

akşam : mayonezsiz yağsız 4 yk rus salatası 2 dilim kepekli ekmek 2 salatalık

1 saat egzersiz ve 2 litre su..gece meyve yiyebilirim abartmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…