regl döneminden sora verip vermediğin çok net belli olurBenim de bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek ile 1 dilim kasar
Ögle yemeginden önce kücük bir top dondurma
Ögle: sebze yemegi ve bir parca cilek pastasi (ev yapimi)
Aksam: Karpuz, 3 kuru kayisi ve 3 bardak yesil cay
Regl oldugumdan dolayi tatli yiyorum ama aksam yemeginden kistigim icin umarim yinede bir kac gram veriririm :)
ve 1 saat yürüyüse ciktim bugün..
Kızlaaar bugün piknik yaptığımız için çok abarttım.Yediklerimi yazmaya utanıyorum.Sadece sporumu yazayım.Callenatics yapıcam şimdi
yok ama yaziyim ya yediklerimi..burda gördükçe utanırımda bu hafta daha cok sıkarım..çünkü bu hafta bittiğinde 60 olmam lazım..
dünü yazıyorum Allah'ım tam bi felaketti
sabah 11-12 gibi : 1 ıspanaklı poğaça, 1 tabak rus salatası, 2 salatalık
öğlen 16.30 : misafirler geldi ve ben kurabiyelerle coştum..sanırım 5-6 tane kurabiye(portakalllı çikolatalı felan) , 5-6 tane mercimek köftesi ,turşu
akşam : 100 grama yakın çekirdek(yaklaşık 500-600 kalori) , 8-10 tane erik, 4 kayısı 1 elma ve 2 yemek kaşığı dondurma
2 saat yürüyüş
sanırım 2000 kaloriye yaklaştım belkide biraz geçtimaslında dünüm felaket olmayabilirdi ama çekirdek ve kurabiyeler günü kalori patlamasıyla bitirmeme sebep oldu suçumu biliyorum ama hafta içi öyle bi dengelicem ki kilo vermeye devam edicem söz..bu arada şu anda aç karnına 62.5 kiloyum..geçen haftayı 1,5 kilo vererek bitirdim..( niyetim 2 kilo vermektiya neyse iki gün kaçamakla ancak bu kadar oldu)
bu arada kafamdaki kilo verme planımı burda paylaşiyim
4 haziran pazartesi 62,5
11 haziran p.tesi 60,5
18 haziran p.tesi 59
25 haziran p.tesi 57,5
haziran ayı için kilo verme planım böyle..umarım gerçek olur..mutluyum ama bu hafta 1,5 kilo gitti..şimdi spor yapıcam bi saat sorada çok çok hafif bi kahvaltı e malum dün çoşmuştumsizde ne var ne yok kızlar..kilo verdiniz mi vermediniz mi merak ediyorum..hepimize iyi diyetlerrr [/QUca
canım bu hafta daha çok sıkmalısın dün biraz kötü geçmiş ama yine de 1,5 kilo gitmiş gayet iyi ama bundan sonra bu kadar abartma benim tartılma günüm perşembe sabah
en son aç karnına sabah tartıldığımda 53,7 ydi bakalım perşembe sabah haberdar ederim sizi
bu arada sabah kahvaltım
iki dilim kepekli ekmek arasına bir dilim kaşar bir dilim domates bir kaç dilim salatalık ile tost
öğlen tost baya doyurucuydu pek bişey istemedim yemiş olmak için yarım paket limon lifli form bisküvi 1 bardak light süt
aralarda 1 er meyve
akşam yemedim ama şimdiden söyleyeyim nohutlu salata yapacağım yağsız tuzsuz
haşlanmış nohut mor lahana maydonoz dereotu biber :)))
canım bu hafta daha çok sıkmalısın dün biraz kötü geçmiş ama yine de 1,5 kilo gitmiş gayet iyi ama bundan sonra bu kadar abartma benim tartılma günüm perşembe sabah
en son aç karnına sabah tartıldığımda 53,7 ydi bakalım perşembe sabah haberdar ederim sizi
bu arada sabah kahvaltım
iki dilim kepekli ekmek arasına bir dilim kaşar bir dilim domates bir kaç dilim salatalık ile tost
öğlen tost baya doyurucuydu pek bişey istemedim yemiş olmak için yarım paket limon lifli form bisküvi 1 bardak light süt
aralarda 1 er meyve
akşam yemedim ama şimdiden söyleyeyim nohutlu salata yapacağım yağsız tuzsuz
haşlanmış nohut mor lahana maydonoz dereotu biber :)))
bu gün yediklerim kızlarrrr...
sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 3 dilim beyaz peynir 1 salatalık, 3-4 bardak şekersiz çay
öğle : 1 kase yoğurt
akşam : 2 yk dondurma, 10-15 badem , 1 börek
2 saat egzersiz.. bu günü böyle hafif geçirdimyatmadan önce bir meyve yiyebilirim..
evet hafif geçirmişsin bence 1 hafta kaçamak yapma... kaçamak günlerini doldurdun diye düşün ayrıca egzersiz saatinde çok iyi bunun da sana çk yararı olur bende perşembeyi merakla bekliyorummmm şu an karnımda şişlik var epey adetim zaten bi de gaz var sanırımmm :S şişliğim bi an önce geçse de sağlıklı tartılsam
selam kızlar
ben 57 kiloyla başlıyorum diyetime .hedefim 52 kilo olmak .
enle başlamak istyenler gelsin beklerimm.....
kızlar an itibariyle 59.8 kiloyumhemde tok karna .[/Qdiyete başladığında kaç kiloydun canım ne kadar gitti bi detaylı anlatsana bu arada kutluyorum
kızlar an itibariyle 59.8 kiloyumhemde tok karna .[/Qdiyete başladığında kaç kiloydun canım ne kadar gitti bi detaylı anlatsana bu arada kutluyorum
canımm ben cuma günü başladım diyete 61.4 düm .. şimdi 59.8 im .. aslında herşeyi yiyorum ama abartmadan .. dün kanal d deki doktorum programını izledim bi tane obezite danışmanı baya baya bilgilendirdi beni .. herşeyi yiyorum diyebilirim .. mesela dün sabah kahvaltıda yağsız yumurtamı yedim sınırsız şekersiz çay içtim zaten şekersiz içtiğim için sorun olmuyor zeytinimi yedim ekmeğimi yedim bi kahvaltıda olması gereken herşeyi yedim diyebilirim .. ben geç uyandığım için kahvalımıda geç yapıyorum saat 11bucuk gibi kahvaltı yaptım saat 3 e kadar ara ara erik yedim 3de bi kase mısır gevreği yedim akşamda tavuk çorbası yedim 3-4 dilim ekmek yedim çok az salata yedim.. budur yani :) :) inanın ki iş istemekte bitiyo .. ben bi 50-55 filan oluym yeter bana :))))))umarım hepimiz istediğmz kilolara ulaşabilirzz :)
canımm ben cuma günü başladım diyete 61.4 düm .. şimdi 59.8 im .. aslında herşeyi yiyorum ama abartmadan .. dün kanal d deki doktorum programını izledim bi tane obezite danışmanı baya baya bilgilendirdi beni .. herşeyi yiyorum diyebilirim .. mesela dün sabah kahvaltıda yağsız yumurtamı yedim sınırsız şekersiz çay içtim zaten şekersiz içtiğim için sorun olmuyor zeytinimi yedim ekmeğimi yedim bi kahvaltıda olması gereken herşeyi yedim diyebilirim .. ben geç uyandığım için kahvalımıda geç yapıyorum saat 11bucuk gibi kahvaltı yaptım saat 3 e kadar ara ara erik yedim 3de bi kase mısır gevreği yedim akşamda tavuk çorbası yedim 3-4 dilim ekmek yedim çok az salata yedim.. budur yani :) :) inanın ki iş istemekte bitiyo .. ben bi 50-55 filan oluym yeter bana :))))))umarım hepimiz istediğmz kilolara ulaşabilirzz :)
çok güzel 4 günde 1.6 kilo vermişsin tebrikler tebrikler tebriklerrrrrumarım bende böyle hızlı veririm daha bi haftada 1,5 kilo ancak gitti..devam bakalım durmak yok
çok güzel 4 günde 1.6 kilo vermişsin tebrikler tebrikler tebriklerrrrrumarım bende böyle hızlı veririm daha bi haftada 1,5 kilo ancak gitti..devam bakalım durmak yok
evet canm inşallah böyle devam eder :) sende fena gitmiyorsun hani normalda haftada 1 kilo vermek ideal diyorlar biz fazla bile verdikkkkkkk :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?