benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

Benim de bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek ile 1 dilim kasar
Ögle yemeginden önce kücük bir top dondurma
Ögle: sebze yemegi ve bir parca cilek pastasi (ev yapimi)
Aksam: Karpuz, 3 kuru kayisi ve 3 bardak yesil cay

Regl oldugumdan dolayi tatli yiyorum ama aksam yemeginden kistigim icin umarim yinede bir kac gram veriririm :)

ve 1 saat yürüyüse ciktim bugün..

Son düzenleme:
regl döneminden sora verip vermediğin çok net belli olur bu günki yediklerin normal bence hiç sıkıntı etme..sonuna kadar diyet diyet diyettttt

kızlarrr bugün kü yediklerimm bu arada adet te oldum dünn (

sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim kaşar 1 domates 1 salatalık biraz maydonoz ve dereotu

öğlen sabah geç yaptım bu kahvaltıyı canım bişi de istemedi ama malum adetim tatlı istiyorum

1 paket form limon lifli bisküvi(tadı ev kurabiyesi gibi çok seviyorum) ve 1 bardak tarçınlı ılık süt
tatlı krizine iyi geldi

ara yarım ayva

akşam 1 adet orta boy haşlanmış kabak 1 kase yoğurt içine bol dereotu nane pulbiber 1 yemek kaşığı kadar yulaf kepeği ekledim.
1 dilim ekmek

şimdilik bukadar gece yine meyve veya süt

Kızlaaar bugün piknik yaptığımız için çok abarttım.Yediklerimi yazmaya utanıyorum.Sadece sporumu yazayım.Callenatics yapıcam şimdi

Kızlaaar bugün piknik yaptığımız için çok abarttım.Yediklerimi yazmaya utanıyorum.Sadece sporumu yazayım.Callenatics yapıcam şimdi

dün pazar günü olduğu için bilgisayara pek oturamadım misafirlerim vardı bende çok abarttım yediklerimi yazmiyim cidden ama bu gün sıkı bi şekilde devam

yok ama yaziyim ya yediklerimi..burda gördükçe utanırımda bu hafta daha cok sıkarım..çünkü bu hafta bittiğinde 60 olmam lazım..

dünü yazıyorum Allah'ım tam bi felaketti

sabah 11-12 gibi : 1 ıspanaklı poğaça, 1 tabak rus salatası, 2 salatalık

öğlen 16.30 : misafirler geldi ve ben kurabiyelerle coştum..sanırım 5-6 tane kurabiye(portakalllı çikolatalı felan) , 5-6 tane mercimek köftesi ,turşu

akşam : 100 grama yakın çekirdek(yaklaşık 500-600 kalori) , 8-10 tane erik, 4 kayısı 1 elma ve 2 yemek kaşığı dondurma

2 saat yürüyüş

sanırım 2000 kaloriye yaklaştım belkide biraz geçtim aslında dünüm felaket olmayabilirdi ama çekirdek ve kurabiyeler günü kalori patlamasıyla bitirmeme sebep oldu suçumu biliyorum ama hafta içi öyle bi dengelicem ki kilo vermeye devam edicem söz..bu arada şu anda aç karnına 62.5 kiloyum..geçen haftayı 1,5 kilo vererek bitirdim..( niyetim 2 kilo vermektiya neyse iki gün kaçamakla ancak bu kadar oldu)

bu arada kafamdaki kilo verme planımı burda paylaşiyim
4 haziran pazartesi 62,5

11 haziran p.tesi 60,5

18 haziran p.tesi 59

25 haziran p.tesi 57,5
haziran ayı için kilo verme planım böyle..umarım gerçek olur..mutluyum ama bu hafta 1,5 kilo gitti..şimdi spor yapıcam bi saat sorada çok çok hafif bi kahvaltı e malum dün çoşmuştum sizde ne var ne yok kızlar..kilo verdiniz mi vermediniz mi merak ediyorum..hepimize iyi diyetlerrr

Son düzenleme:

evet bu hafta daha sıkı olucam.. zaten dün akşam yediklerimi bünyem kaldırmadı gibi bişey oldu fena başım ağrıdı:2: bu gün devam bakalım..akşama yazıcam topluca yediklerimi

bu gün yediklerim kızlarrrr...

sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 3 dilim beyaz peynir 1 salatalık, 3-4 bardak şekersiz çay

öğle : 1 kase yoğurt

akşam : 2 yk dondurma, 10-15 badem , 1 börek

2 saat egzersiz.. bu günü böyle hafif geçirdim yatmadan önce bir meyve yiyebilirim..

evet hafif geçirmişsin bence 1 hafta kaçamak yapma... kaçamak günlerini doldurdun diye düşün ayrıca egzersiz saatinde çok iyi bunun da sana çk yararı olur bende perşembeyi merakla bekliyorummmm şu an karnımda şişlik var epey adetim zaten bi de gaz var sanırımmm :S şişliğim bi an önce geçse de sağlıklı tartılsam

aynen çoktan doldurdum kaçamak günlerimi..şimdi dikkat ediyorum ama hergün egzersiz yapmam kilo vermemi tetikliyo normalde bi kaç sene önce diyet yaptığımda spor yapmazdım çok zorlanırdım kilo verirken ama şimdi daha iyi veriyorum inan bende merak ediyorum perşembe günü tartıldığında kaç kilo vermiş olcaksın..umarım beklediğinden daha çok verirsin bende sevinirim burda oh oh kilolar gidiyo diye

kızlar ben tatlı ve hamuru kestim akşam 7 den sonra yemiyorum 1 saat yürüyüş güzel kilo veriyorum bu defa çok azimliyim inş olucak

bugün garip bi yeme şeklim vardı biraz canım sıkkın ondan pek bişi istemedim hatta yedilerimi içtiklerimi yazayım sz kaarrar verin :)

sabah 1 elma

öğlen bir paket diyet bisküvi bir bardak süt

sonrası akşam diyemicem işte

4-5 altın çilek

2 plastik bardak kırmızı şarap bir lokum bir ceviz :)) evet biraz canım sıkkın bu da böyle geçtii

gece meyve falan yerim heralde canım bişiistemiooooo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…