kızlar bu gün yediklerimi yazıyorum..
sabah:2 salatalık 2 dilim beyaz peynir 5-6 zeytin
öğle: 2 kurabiye 1 elma
akşam: 5-6 yk sebzeli bulgur pilavı, salatalık, 100 gr kadar dondurma
canım hiç spor yapmak istemedi..bu gün böyle geçsin..yarın bakalım inş keyfim olursa sporuma da devam ederim..
fiziğin çok iyii yaa kaç kiloydun:))
Çok teşekkür ederim.En son 25 Mayısta tartınmıştım.59.5 kiloydum.Bu hafta sonu tekrar tartınıcam ama çok dikkat etmedim.En fazla 500 gr gitmiştir diye tahmin ediyorum :)
Bende aranıza katılmak istiyorum.İlk önce kendimi tanıtayım.Boyum 1,62, kiolm 84 kg.yani bayağı fazla.7 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor. Tüp bebek yapmam gerekiyor. Bu üçüüncü benemem olacak.Kilomdan dolayı ssk dan rapor alamıyorum.Doktor ennnnn az 10 kg vermem gerektiğini söyledi.Pazartesi sabah 84 kg ile diyete başladım.Bugün 82,3 kg a düşmüşüm.
Bu sayfada destek süper. moral veriliyor. hadi bize kolay gelsin.
kızlar bugün perşembe yani benim için tartı günü tam bir hafta önce tartıldım 53,7 çıkmıştım.. az önce tartıldım ve tartı çok şükür sevindirdi..52,6 çıktı..1 hafta için gayet iyi gibi gözüküyoo çünkü uzun 3-4 haftadır diyetteyimm ve bu hafta hiç spor yapmadım.. daha doğrusu spor yapmaya hiç zaman ayıramıyorum buna rağmen sonuçtan memnunumm..dyete devam hedef.. 3 haftada..49,6 yani tam 3 kilo :)) herkese iyi diyetlerr.. bu arada bugünde ödül günü tatlı seçeceğimm mutluyummm :))
Bende aranıza katılmak istiyorum.İlk önce kendimi tanıtayım.Boyum 1,62, kiolm 84 kg.yani bayağı fazla.7 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor. Tüp bebek yapmam gerekiyor. Bu üçüüncü benemem olacak.Kilomdan dolayı ssk dan rapor alamıyorum.Doktor ennnnn az 10 kg vermem gerektiğini söyledi.Pazartesi sabah 84 kg ile diyete başladım.Bugün 82,3 kg a düşmüşüm.
Bu sayfada destek süper. moral veriliyor. hadi bize kolay gelsin.
boyun kaç çok daha zayıf duruyorsun bencee :)
Boyum 1.64.Çok uzun sayılmam.Dün mezuniyette herkes şaşırdı zaten.Nasıl zayıfladın falan diye sordular :)
bende baktım fotolara fiziğin çok düzgün maşallah 41 kereşaşırtmaya devam et herkesi hadi bakalım hep beraber diyete devam
tebrikler tebrikler tebriklerrrrrrr1 kilo uçmuş gitmiş inan kendim vermiş gibi sevindim bende cumartesileri tartı günü yapıcam kendime..bakalım en son bikaç gün önce felan tartıldığımda 62. 600 idim..bu cumartesi 62 olmak istiyorum kesinlikle(önümüzdeki pazartesi 2 hafta olcak diyete başlayalı..64tüm 2 kilo gitmeli 62 yi görmem lazım) fazla bunaltmıcam kendimi bende haftada 1-1,5 kilo versem tamamdır hadi bakalım hepimize iyi diyetler kızlarrrr bu arada bence bu gün için en süper tatlıyı seçmelisin şimdiden afiyet olsunnnnn
10 kg vermek veya daha fazlası emin ol zor bişey değil ilk başlarda tabiki zorlancaksın ama bu belli düzen oturana kadar.. sonrası miden küçülcek zaten çok yemek istemeyeceksn ayrıca kilon fazla olacağı için ilk başlarda çok kolay verirsinn 1 ayda 8 kilo bile verebilceğini düşünüyorum yada en az 6 kg verirsinn..buraya yediklerini yaz bence kontrol edersin ayrıca mutlaka egzersiz yap yap ki kilo verme sürecin hızlansın walk at home leslie gibi evde çok rahat yapılan egzersizler var youtube dan izleyip yapabilrsin günde 1 saat spor doğru ve dengeli beslenme ile verirsin ayrıca metabolizma hızlandırıcı destek kullan mesela ben buradan esinin tavsiyesi ile bi çay kullanıyorumm..çünkü ben kolay kabız oluyorum..ayrıca olmasan bile bu sindirimi hızlandırıyoo..
çayın içindekileri aktardan rahatça bulabilrsin funda,sinemaki,yeşil çay, bilye kekik,biberiye,mate yaprağı bunlardan yaptğm çayı 3-4 bardak içiyorumm
hoşgeldinnnnnnne güzel işte hep birlikte vericez kiloları ama görünen o ki sen şimdiden 1,7 kg vermişsin bizden baya bi hızlı gidiceksin ve 10 kilo ne ki eğer sen istersen 20 verip 64ü bile görürsün önemli olan karar verip devam etmen diyete..biz hepimiz burda desteğiz sana..kimse kimseyi kırmaz yargılamaz sadece uyarırız..tabi giden kilolarada hep beraber seviniriz
bu arada bişey paylaşmak isterim kuzenimde senin yaşadıklarını yaşadı..90 kiloydu tüp bebek dediler ama kilo vermesi gerekiyodu..çok stres yaptı ilk zamanlar 14 -15 kilo verdi geri aldı..her söyleneni kafasına takardı..diyeti bozardı felan..ama sonra baktı olmuyo hemde çokta çocuk istiyodu ciddi karar aldı tam diyete başladı..misafirliklere gittiğinde ne biliyim bize geldiğinde de dikkat ederdi yemesine..90 kilodan 6-7 ayda 67-68 kiloya düştü..ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldı..kilodan dolayı hormonları bozukmuş meğer..şimdi bir aylık bebeği var..bu seferde doğumdan soraki kiloları vermek istiyo5-6 yıllık evli ilk bebeği bu ve çok mutlu..bence bunu herkes yapabilir (ki benim kuzenim çok takıntılı bi insandı biz asla kilo veremez diyoduk)..ben şimdiden yapacağına inanıyorum seninde..kilo nedir ki amaaannnn pırrrttt çokta tın biraz yemeyince hepsi gidiyo o kiloların..tekrardan hoşgeldin umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?