benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

tartı almana çok sevindimmm :) kendi daha rahat kontrol edebilirsin artık..hem vercek sadece 4 kilon varmış bu süper bence bir ayda bunun için ideal bi zaman..gelelim banaaaaaa evet pazartesi başlamıştım diyetime bu gün çarşamba ve tartıldım 64 ten 63 e indiğimi görünce hop hop hoplamak zıp zıp zıplamak istedim nası gitti bi kilo şaşırdım..ama buraya yazmak çok ii oluyo fazla yiyemiyorum yazarken utanırım diye ayyyyy cumartesiye kadar yine bir kilo verirmiyim acaba :) bu arada kahvaltıdan sora öğlen sadece 2 kaşık yoğurt 2kurabiye ve 3 kayısı yedim..akşam yediklerimi de yazıcam..arkadaşlar bugün herkes mutlu sanırım kilo verme konusunda

selam kızlar
2 gunde 1 kg vermişim cumaya kadar 1 kg daha vermem lazım
yanlız mıdem kuculdu bugun zor yemek yedim iyi oldu pis boğaza

2 günde 1 kilo tebrik ediyorum JJuLiEtt süpersin diyete devammmmmmm :):)

Son düzenleme:
kızlar kilolarımız hmn hmn aynı bnde 59 kiloyum ideal kilom 54 tam 5 kilo vermeliyim çok rahatsız oluyorum çok mutsuzum böyle zayıf olmktanda mutsuz oluyorum o yüzden 54 e gelnce genelde dahada zayflıyorum yine kötü hissediyorum kiloyu korumak cok zor daha 21 yasındayım

Ne güzel hepiniz kilo vermişsiniz.Ben 2 haftada bir tartılıyorum.O yüzden haftaya yazarım kilomu.
Bugün okulda sınavlarımız bitti.O yüzden bunu kutlamak için pasta alındı.Bende bugünlük dikkat edemedim yediğime
Bugünkü listem şöyle:

7.30 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
11.45 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
13.00 Bir dilim çikolatalı pasta,Bir bardak fanta,Biraz cips
19.15 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,Bir kase yoğurt

bende 21ime girmek üzereyim :) hoşgeldin o zaman aramıza :) 5 kilo çok çoook bi fazlalık değil kafanda büyütme bence ne kadar zamanda vermek istiyosun ve ne zaman başlıyosun diyete ? yediklerinide burda yazdığında kendi kontrol edersin rahatça inşallah..hepimiz desteğiz tabiki sanada :) evetttt haydi diyet zamanı

ayy çok heycanlandım şimdi hayatımda hiç diyet yapmadım hep spor yaptıım için ama üniverstede pek spor imkanım olmadı ne yazıkki o yüzdende 2 3 yıldır her kış böle şişiyorum aslında çabuk kilo alır cabuk veririm o yüzden bitürlü sabitlenmiyo kilom ama hiç bu kadar rahatsıx olmamıştım baya yanlarım göbegim çıktı ne diyeti yapsamki:))

ben diyet listelerine hiç bi zaman uyamadım açık konuşmak gerekirse o yüzden bi diyet listesi öneremiyorum başladım bozdum bi gün uydum bi gün uymadım felan istediğim gibi kilo veremedim..mesela isveç diyeti..çok iyi çok güzel ama açlıktan geberip bi kaç gün sonra eski yememe dönmüştüm..şimdi kalori hesabından gidiyorum..yediğim herşeyin kalorisini kafamda hesaplıyorum..aslında yediklerimi sayıyorumda denebilir e sonuçta burayada yazıyoruz saymamız lazım yediklerimizi ben şu an üni.ye ara verdiğim için evdeyim ve bu yüzden her gün düzenli sporumu yapabiliyorum :) buda kilo vermemi tetikliyo..eğer diyet listesiyle daha kolay verirsen kendi uygun bi diyet listesi araştır ve verdiğin kiloları burdan bizde bilelim sevinelim ama eğer diyet listesiyle olmazsa yediklerini azaltarak ve kalori hesabıylada çok rahat kilo verebilirsin..karar senin :)

bgn been sabah 2 dilim kepekli ekmek zeytin peynir yedim ki zaten 1 aydır kahvaltım bu
öglen 1 pogaça yedim 6 buçuktada salata ve yogurtlu çorba yedim
gecede nesfit yerim birazcık...bn dısarda yedigimde yada gezmedeyken cok iştahım açılıyo aslında geçen ay 1 kutu tarlusal diye bi adet gecikince adetin gelmesini saglayan ilaç içtim oda baya kilo yapıyomuş hep onun yüzünden böle oldum yoksa yediklerimde pek bişe yok kortizonlu ilaç kullanıp kilo alanlar nasıl veriyo acaba ilk defa böle bişe geliyo başıma

bence sende vermişsindir ama tartılmadığından öğrenemiyoruz bunu şu anda :) yediklerine dikkat etmediğin günler böyleyse eğer valla çok iyi ben dikkat etmediğim günlerde ohoooo belki yarım tepsi kurabiye yerim ahahaha ama iyi gerçekten kutlama gününü böyle atlatman..hadi bakalımmm diyete devammm :)

akşam yemeğimi de yazıorumm

diyet kabak mücver yaptım ( yalnız yaşadığım için tüm yemekleri diyet yapıorum) 4 tane ondan yedim yoğurt ve az salata ile destekledim :)
gece belki bir meyve veya 1 bardak sütle bugünü kapatırım...
boğazımıza sahip çıkalım kızlar yoksa böyle gitmez...
ben sırf gece sıkıntıdan tüm kış öyle yedim ki tatlı çikolata cips ne olursa...şimdi acısını çekiyorum ama yılmak yok buraya yazmak ta iyi oluo insan utanıyoo çok yerse :) herkese bol sabırlar...

evet o durumlardan çok korkuyorum bende..inşallah o ilaçlardan tekrar kullanman gereken bi durum olmaz..çünkü insanın yemeden öyle isteği kontrolü dışında kilo alması çok kötüdür..bu günkü yediklerin ii bence ama öğlenleri poğaçayla geçirmek yerine ne bilim süt içsen yada küçük bi kutu yoğurt prebiyotik olanlardan yesen inan çok iyi gelir..en azından poğaçaya göre 3te 1 kalori alırsın :) ha bide okul bitiyo sanırım arkadaşlarımın finalleri bitti gibi bişey..e artık evde olursan rahatça sporda yaparsın diye düşünüyorum :)

otururken degil yatarken bile göbegim belli oluyo hayatımda ilk defa ve çok rahatsız edici bi durum pantolan giyince resmen kemerüstü göbek dedikleri cıkıyo kndimle dalga geçe geçe büyüttüm göbegi bu kadar kilo alıyoruz bari gögüs kıç olsa biraz poof :/ çok zayıf olmaktan korkuyorum kilo vermem durmaz diye korkuyorum blkide ondan vücudum zayıflamamaya karşı şartlandı :0

senin adına çok sevindim bence süper bu kadar kısa sürede bu seni dha da tetikler azimle devam edebilirsin hepimiz fit olcaz inaşallah :))

kilo vermeye başla eğer durmazsa yersin biraz durdurursun bişey olmaz :)hadi bakalım iyi diyetlerrr :)

kilo vermeye başla eğer durmazsa yersin biraz durdurursun bişey olmaz :)hadi bakalım iyi diyetlerrr :)

ne zaman başlıyosun diyete

Son düzenleme:

evet artık deniz sezonuda açılır sıcaktan iştahta kalmaz veririm :)inşallah

senin adına çok sevindim bence süper bu kadar kısa sürede bu seni dha da tetikler azimle devam edebilirsin hepimiz fit olcaz inaşallah :))

inşallahhhhhh :) bu arada akşam yemeğin süpermiş hoşuma gitti :) ben eşimi bekliyorum daha yemek yiyemedim makarna istedi akşama nası mücadele edicem o makarnaya karşı bilemiyorum gece toplu bi şekilde akşam yediklerimi yazıcam bende..

ne zaman başlıyosun diyete

galiba şuan :/

bence tam eşine yetecek kadar yap makarnayı böylece yiyemezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…