az önce eve geldim tabi elimde elektronik tartı ile :) 2 hafta önce tartılmıştım 56,8 çıkmıştı hatta o zaman hastaydım 58 i bile gördüm onun öncesinde çok üzlüyodum 2 haftadır karar verip yediklerime dikkat ettim hem kalori hesabı yaptım hem de bol bol su ve yeşil çay içtim ama spor nerdeyse hiç yapmadım. şimdi tartıldım ve kilomu söylüyorum 54,1 hedefim 50ydi çok mutluyum demekki 2 hafta boşuna uğraşmamışım hedefe devammm önümde 1 ay var ve vermem gereken 4 kilo umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız birbirimize destek olalım ve yediklerimizi yazalım. anca böyle durdurabilrim yoksa çok fena yiyorum yemek değil ama işim gücüm çikolat pasta tatlı bunlarla kilo aldım zaten..
ama kararlıyımm 1 ay kendimi sıkıcam
şimdi ye kadar yediklerimi yazıyorum
sabah 1 paket diyet bisküvi
öğlen 1 paket diyet bisküvi (evet sağlıksız ama bugün bütün gün okuldaydım seminerim vardı elimde sadece bunlar vardı)
15.30 1 elma 2 bardak yeşilçay 1 litre su
şimdilik bunlar akşam hafif bi yemek ve su içmeye devammm herkese iyi diyetler :)
selam kızlar
2 gunde 1 kg vermişim cumaya kadar 1 kg daha vermem lazım
yanlız mıdem kuculdu bugun zor yemek yedim iyi oldu pis boğaza
kızlar kilolarımız hmn hmn aynı bnde 59 kiloyum ideal kilom 54 tam 5 kilo vermeliyimçok rahatsız oluyorum çok mutsuzum böyle zayıf olmktanda mutsuz oluyorum o yüzden 54 e gelnce genelde dahada zayflıyorum yine kötü hissediyorum kiloyu korumak cok zor daha 21 yasındayım
bende 21ime girmek üzereyim :) hoşgeldin o zaman aramıza :) 5 kilo çok çoook bi fazlalık değil kafanda büyütme bence ne kadar zamanda vermek istiyosun ve ne zaman başlıyosun diyete ? yediklerinide burda yazdığında kendi kontrol edersin rahatça inşallah..hepimiz desteğiz tabiki sanada :) evetttt haydi diyet zamanı
ayy çok heycanlandım şimdi hayatımda hiç diyet yapmadım hep spor yaptıım için ama üniverstede pek spor imkanım olmadı ne yazıkki o yüzdende 2 3 yıldır her kış böle şişiyorumaslında çabuk kilo alır cabuk veririm o yüzden bitürlü sabitlenmiyo kilom ama hiç bu kadar rahatsıx olmamıştım baya yanlarım göbegim çıktı ne diyeti yapsamki:))
bende 21ime girmek üzereyim :) hoşgeldin o zaman aramıza :) 5 kilo çok çoook bi fazlalık değil kafanda büyütme bence ne kadar zamanda vermek istiyosun ve ne zaman başlıyosun diyete ? yediklerinide burda yazdığında kendi kontrol edersin rahatça inşallah..hepimiz desteğiz tabiki sanada :) evetttt haydi diyet zamanı
Ne güzel hepiniz kilo vermişsiniz.Ben 2 haftada bir tartılıyorum.O yüzden haftaya yazarım kilomu.
Bugün okulda sınavlarımız bitti.O yüzden bunu kutlamak için pasta alındı.Bende bugünlük dikkat edemedim yediğime
Bugünkü listem şöyle:
7.30 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
11.45 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
13.00 Bir dilim çikolatalı pasta,Bir bardak fanta,Biraz cips
19.15 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,Bir kase yoğurt
bgn been sabah 2 dilim kepekli ekmek zeytin peynir yedim ki zaten 1 aydır kahvaltım bu
öglen 1 pogaça yedim 6 buçuktada salata ve yogurtlu çorba yedim
gecede nesfit yerim birazcık...bn dısarda yedigimde yada gezmedeyken cok iştahım açılıyo aslında geçen ay 1 kutu tarlusal diye bi adet gecikince adetin gelmesini saglayan ilaç içtim oda baya kilo yapıyomuş hep onun yüzünden böle oldumyoksa yediklerimde pek bişe yok kortizonlu ilaç kullanıp kilo alanlar nasıl veriyo acaba ilk defa böle bişe geliyo başıma
tartı almana çok sevindimmm :) kendi daha rahat kontrol edebilirsin artık..hem vercek sadece 4 kilon varmış bu süper bencebir ayda bunun için ideal bi zaman..gelelim banaaaaaa evet pazartesi başlamıştım diyetime bu gün çarşamba ve tartıldım 64 ten 63 e indiğimi görünce hop hop hoplamak zıp zıp zıplamak istedim nası gitti bi kilo şaşırdım..ama buraya yazmak çok ii oluyo fazla yiyemiyorum yazarken utanırım diye ayyyyy cumartesiye kadar yine bir kilo verirmiyim acaba :) bu arada kahvaltıdan sora öğlen sadece 2 kaşık yoğurt 2kurabiye ve 3 kayısı yedim..akşam yediklerimi de yazıcam..arkadaşlar bugün herkes mutlu sanırım kilo verme konusunda
otururken degil yatarken bile göbegim belli oluyo hayatımda ilk defa ve çok rahatsız edici bi durum pantolan giyince resmen kemerüstü göbek dedikleri cıkıyokndimle dalga geçe geçe büyüttüm göbegi bu kadar kilo alıyoruz bari gögüs kıç olsa biraz poof :/ çok zayıf olmaktan korkuyorum kilo vermem durmaz diye korkuyorum blkide ondan vücudum zayıflamamaya karşı şartlandı :0
otururken degil yatarken bile göbegim belli oluyo hayatımda ilk defa ve çok rahatsız edici bi durum pantolan giyince resmen kemerüstü göbek dedikleri cıkıyokndimle dalga geçe geçe büyüttüm göbegi bu kadar kilo alıyoruz bari gögüs kıç olsa biraz poof :/ çok zayıf olmaktan korkuyorum kilo vermem durmaz diye korkuyorum blkide ondan vücudum zayıflamamaya karşı şartlandı :0
evet o durumlardan çok korkuyorum bende..inşallah o ilaçlardan tekrar kullanman gereken bi durum olmaz..çünkü insanın yemeden öyle isteği kontrolü dışında kilo alması çok kötüdür..bu günkü yediklerin ii bence ama öğlenleri poğaçayla geçirmek yerine ne bilim süt içsen yada küçük bi kutu yoğurt prebiyotik olanlardan yesen inan çok iyi gelir..en azından poğaçaya göre 3te 1 kalori alırsın :) ha bide okul bitiyo sanırım arkadaşlarımın finalleri bitti gibi bişey..e artık evde olursan rahatça sporda yaparsın diye düşünüyorum :)
senin adına çok sevindim bence süper bu kadar kısa sürede bu seni dha da tetikler azimle devam edebilirsin hepimiz fit olcaz inaşallah :))
evet o durumlardan çok korkuyorum bende..inşallah o ilaçlardan tekrar kullanman gereken bi durum olmaz..çünkü insanın yemeden öyle isteği kontrolü dışında kilo alması çok kötüdür..bu günkü yediklerin ii bence ama öğlenleri poğaçayla geçirmek yerine ne bilim süt içsen yada küçük bi kutu yoğurt prebiyotik olanlardan yesen inan çok iyi gelir..en azından poğaçaya göre 3te 1 kalori alırsın :) ha bide okul bitiyo sanırım arkadaşlarımın finalleri bitti gibi bişey..e artık evde olursan rahatça sporda yaparsın diye düşünüyorum :)
ne zaman başlıyosun diyete
inşallahhhhhh :) bu arada akşam yemeğin süpermiş hoşuma gitti :) ben eşimi bekliyorum daha yemek yiyemedim makarna istedi akşama nası mücadele edicem o makarnaya karşı bilemiyorumgece toplu bi şekilde akşam yediklerimi yazıcam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?