bence tam eşine yetecek kadar yap makarnayı böylece yiyemezsin :)
iyi fikir o yesin dursun öyle dicem ama fazla fazla yaptım bileakşam 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık makarna koymayı düşünüyorum kendime
bence sende vermişsindir ama tartılmadığından öğrenemiyoruz bunu şu anda :) yediklerine dikkat etmediğin günler böyleyse eğer valla çok iyiben dikkat etmediğim günlerde ohoooo belki yarım tepsi kurabiye yerim ahahaha ama iyi gerçekten kutlama gününü böyle atlatman..hadi bakalımmm diyete devammm :)
ama bunu düşün bak kalorili yemekleri eşine göre yap ki sana kalmasın :) 2 kaşığıda geçme tamam öpüyorum
arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma. yaklaşık 3 aydır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 71 kilo ile başladım şuanda 66 kiloyum. sabahları kahvaltı yapmadan dışarıya çıkmıyorum kahvaltımıda genellikle yeşil çay ile yapıyorum. bir yerlerde yanlış mı yapıyorum anlayamadım bu kadar az kilo vermek normal mı acaba?
Ben sporumu tamamladım.Callenatics yaptım.Siz ne alemdesiniz
evet bundan sonra öyle yapıcam çünkü makarnayı abarttım biraz dün akşam bu arada akşam yediklerimide ancak yazabilcem eşimin bilgisayardaki işlerinden dolayı o gelince pek oturamıyorum..
dün akşam yediklerim : 4-5 yemek kaşığı makarna, 2 yemek kaşığı az yağlı yeşil fasülye yemeği (makarnayı coşturdum bari sebzeden az kısayım dedim) yemekten sonra 10-15 erik ve 8 kayısı yedim hemen hemen yatmadan önceydi meyve kısmı..
yine erken kahvaltı yaptım..aslında kahvaltıma çok düşkünümdür ama bu gün öğlen misafirlikte olcam eminim bol kalorili şeyler hazırlıcaklaro yüzden kahvaltıda ekmek yemedim.. sadece 2 salatalık ve 2 dilim peynir ve 3-4 bardak şekersiz çayla geçiştirdim..öğlen yemicem tabi öğleden sora annemlerle misafirlikte coşmamaya çalışcam..kızlar yardım edin orda az yemek istiyorum ama nası becericem bilmiyorum başta annem ye ye diye ısrar edenlerden ve arkadaşlarıda öyle zaten 1 kiloyu verdim diye sevinçten uçuyodum dün..bugün yarımınıda olsa geri almak istemiyorum..kahvaltımı böyle geçiştirdim akşamda yemicem sadce annemlerle yicem ve bu gün sporumu 2 saate çıkarcam..kızlar geri almam dimi 1 gram bile..lütfen yardım napmam gerek
seni çok iyi anlıyorum ben öğretmenim arada veli ziyaretine gitmemiz gerekiyor tabi orası tehlike dolu ve benim asıl düşmanım kek pasta geçen gun gittim yine en kalorisiz oldugunu düşundugum küçü ilmilid kbir şey seçtim eğeğr açsan 2 şey seç ve küçük olsun ısrarlara da evde yemiştim toktum dersin tok olduğunu söylersen utanıp fazla yemessin ayrıca oraya gitmeden 3-4 bardak su iç :)
Callenatics' e baktım internetten güzelmiş :129: ama ben walk at home dan vazgeçemiyorum :90: spor gibisi yok cidden devam sonuna kadar
kızlar bende size katılmak istiyorumm .. konu açtım ama kimse gelmedi tek başımada zayıflamak istemiyorum insan sanaldanda olsa arkadaş istiyor ... arkadaşları kilo verince insan gaza geliyorr :)))))))) şuanda 61.2 kiloyum hedefim 55 .. allah hepimize yardımcı olsun .. yarın bende başlayacağım :))
Bende bir ara walk at home yapıyordum.Ama internetten callenatics before after yazdığında müthiş resimler var.O yüzden callenatics yapmaya karar verdim.Bugün hastaneye gittim.Sol göğsümün altındaki kaburgada çok ağrım vardı.Doktor lif kopması olabilir,hareketten uzak dur dedi ama ben yine sporuma devam edicem,bırakmıcam :)
sabah bir paket diyet bisküvi
öğlen bir kase light süt içine 2 yk yulaf ezmesi 2 taze kayısı biraz tarçın ekledim güzeldi:)
ve bir pikolata (80 kalori) :))
ara 1 elma ve 1 adet form mısır patlağı
akşam yeşil mercimek yemeği yicem 4-5 kaşık yanında salata yoğurt
gece çok acıkırsam 1 elma :)
ne güzelmiş bu günki menünşen şimdi bide bana bak..yeni geldim misafirlikten hemen bilgisayara geçtim neler yaptığımı yazmak için :126:
kahvaltımı yazmıştım sabah zaten heralde 100 kalori ancaktır..
misafirlikte coştum uçtum ipin ucunu kaçırdım artık ne derseniz o 3 kıymalı börek 450 kalori olsa gerek 2 büyük damla çikolatalı kurabiye 250 kaloridir heralde böreklerle beraber 2 bardak ayran 70+70=140 kalori 3 küçük dilim karpuz 60-70 kaloridir sanırım..
evet şimdi toplamda: 100 + 450+ 250+ 140+ 70= 1100 kalori civarında:84: oyhhhhhhhhh ama ben coştum demiştimama şu da var akşam yemeği yemicem dengelemek için..bugün bikaç gram eritmesemde en azından kilo yapmaz yediklerim..spor yapıcam bi saat yine..ve sindirim sistemim ii çalışsın diye kayısı erik felan yicem bi kaç tane o kadar..yediklerimden dolayı mutsuz değilim..ama mutluda değilim öyle karmaşık bi duygu içindeyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?