akşam yemeği yememiş olman dengeler ayrıca spor da yapıyorsun bu kaçamak gunu olsun...dun akşam erkek arkadaşım tutturdu akşam film izleyelim cips çikolata getireyim..diyette olduğumu söyleyip zor vazgeçirdim aslında diyette olmayan insanlara diyetteyim demeyi hiç sevmiyorum bozdurmak için ellerinden geleni yapıyorlarama meyve falan hazırlayıp durumu idare ettim :S
Dün internete giremedim.O yüzden dünkü menümü şimdi yazıyorum.
09.00 Bir tabak menemen,2 yarım dilim kepekli ekmek
14.30 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,bir kase yoğurt
18.00 Kola
20.30 Bir dilim kepekli ekmek,bir küçük poğaça,Çilek reçeli,peynir
Egzersiz : 2.30 saat yürüyüş
Kızlar çarşambaya kadar basenlerimin incelmesi lazım.Günde 2-3 saat spor yaparsam olur mu sizce? Mezuniyeti sunacakmışım ya bugün öğrendim :)
bugün ki menüm
sabah 1 paket diyet bisküvi yeşil çay
öğlen pek canım istemedi ama öğun atlamamak için yedim
3-4 yk yoğurt 1 elma (dilimlenmiş ve üzerine bol tarçın serpilmiş)
akşam da ton balığı ve salata yemeyi düşünüyorumm
bu arada kendime hedef koydum eğer perşembe sabah 1 kilo vermiş olursam o gün canımın istediği (abartmamak koşuluyla) tatlı yicemm :))
Bu arada dün beden ölçülerimi aldım
Bel:68
Kalça:96
Göğüs:81
Sizce nasıl?
üst bel oldukça fit :) alt kısmında biraz fazlalık var ama bölgesel sporla halledersin :)
hoşgeldinnn canımm gel tabi destek olalım birbirmize beraber olmak gerçekten gaza getiriyor..ayrıca yediklerini de yaz yaz ki fazla yeme :)
Merhabalar kizlarrr,
bir hafta gecti, ama mümkünse bende katilmak istiyorum :)
Bu senenin basinda 70 kiloyu gördüm ben ve hemen bunu degistirmem gerektigini anladim. hayatimda ilk defa bukadar kiloluydum.
nisana kadar fazla dikkat etmedim ama yinede 4 kilo vermistim. mayista, yani tam bir ay önce, bazi kurallar koydum kendime:
-haftada en az 4 kere spor
-her gün yesil cay
-aksam 6dan sonra yemek yok
-cikolate ve tatlilardan vazgecmek
ayrica günlük aldigim kalori sayisina da dikkat ettim biraz. ve böylece mayista 63 kiloya indim.
Sanki yavas veriyorum gibi geldi bana, ama yola devam... Umarim sizinle beraber geri kalan 8 kiloyu da veririm :)
sabah 4-5 tane yeşil zeytin birazcık lıght beyaz peynir 2 dilim kepekli ekmek 2 tatlı kaşığı çilek reçeli ve 2 tane kuru kayısı yedim ..
öğlene doğru acıktım saat 11 gibi 1 yeşil elma yedim .. saat 2bucuk 3 gibi öğle yemeğimi yedim 1 küçük kase yarım yağlı yoğurt birazcık bamya yemeği ve 2 yemek kaşığı pilav.. akşamda birşey yemeyi düşünmüyorum .. bir çay karışımı var öğle yemeğinden sonra içtiğimde hiç açlık hissetmiyorum o yüzden akşam yemeği benim diyet listemde yok .. eğer çok acıkırsam biraz erik yada çilek yerim diye düşünüyorum tabi unutmadan söyleyeyim günde en az 2 lt su ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?