benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

günaydın günaydın günaydınnnnn saat 10 olmuş yuh nası uyudum bu kadar anlamadım..erken kahvaltı yapmayı çok severim aslında..dün yediklerime rağmen fazla bi şişlik hissetmiyorum şükürler olsun bu gün normal devam edicem diyetime..film izlemek gibi bi akşamı meyveyle geçirmende çok iyi olmuş bu arada zaten bu erkekler o cipslerle çikolatalarla öyle kolay kilo almıyolar noluyosa biz kadınlara oluyo genelde..birazdan güzel hafif bi kahvaltı yaparım..çok öpüyorummmm hepimize iyi diyetler

Son düzenleme:
Dün internete giremedim.O yüzden dünkü menümü şimdi yazıyorum.

09.00 Bir tabak menemen,2 yarım dilim kepekli ekmek
14.30 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,bir kase yoğurt
18.00 Kola
20.30 Bir dilim kepekli ekmek,bir küçük poğaça,Çilek reçeli,peynir

Egzersiz : 2.30 saat yürüyüş

bugün ki menüm

sabah 1 paket diyet bisküvi yeşil çay

öğlen pek canım istemedi ama öğun atlamamak için yedim

3-4 yk yoğurt 1 elma (dilimlenmiş ve üzerine bol tarçın serpilmiş)

akşam da ton balığı ve salata yemeyi düşünüyorumm

bu arada kendime hedef koydum eğer perşembe sabah 1 kilo vermiş olursam o gün canımın istediği (abartmamak koşuluyla) tatlı yicemm :))

güzel menü :) sporun da dibine vurmuşsun maşallahhhh :))

Kızlar çarşambaya kadar basenlerimin incelmesi lazım.Günde 2-3 saat spor yaparsam olur mu sizce? Mezuniyeti sunacakmışım ya bugün öğrendim :)

Menün çok iyi böyle giderse sende en kısa sürede kurtulursun kilolarından :)

Merhabalar kizlarrr,
bir hafta gecti, ama mümkünse bende katilmak istiyorum :)
Bu senenin basinda 70 kiloyu gördüm ben ve hemen bunu degistirmem gerektigini anladim. hayatimda ilk defa bukadar kiloluydum.
nisana kadar fazla dikkat etmedim ama yinede 4 kilo vermistim. mayista, yani tam bir ay önce, bazi kurallar koydum kendime:

-haftada en az 4 kere spor
-her gün yesil cay
-aksam 6dan sonra yemek yok
-cikolate ve tatlilardan vazgecmek

ayrica günlük aldigim kalori sayisina da dikkat ettim biraz. ve böylece mayista 63 kiloya indim.
Sanki yavas veriyorum gibi geldi bana, ama yola devam... Umarim sizinle beraber geri kalan 8 kiloyu da veririm :)

hoşgeldinnn canımm gel tabi destek olalım birbirmize beraber olmak gerçekten gaza getiriyor..ayrıca yediklerini de yaz yaz ki fazla yeme :)

sabah 4-5 tane yeşil zeytin birazcık lıght beyaz peynir 2 dilim kepekli ekmek 2 tatlı kaşığı çilek reçeli ve 2 tane kuru kayısı yedim ..
öğlene doğru acıktım saat 11 gibi 1 yeşil elma yedim .. saat 2bucuk 3 gibi öğle yemeğimi yedim 1 küçük kase yarım yağlı yoğurt birazcık bamya yemeği ve 2 yemek kaşığı pilav.. akşamda birşey yemeyi düşünmüyorum .. bir çay karışımı var öğle yemeğinden sonra içtiğimde hiç açlık hissetmiyorum o yüzden akşam yemeği benim diyet listemde yok .. eğer çok acıkırsam biraz erik yada çilek yerim diye düşünüyorum tabi unutmadan söyleyeyim günde en az 2 lt su ..

Bugünkü listem

7.30 biraz erik
12.00 Bir kakolu dondurma
13.30 salçalı yumurta,2 küçük dilim kepekli ekmek
18.30 bir tabak tel şehriyeli çorba,2 kaşık yeşil fasulye,2 kaşık pilav,1 yarım dilim kepekli ekmek

Bugünkü listem

7.30 biraz erik
12.00 Bir kakolu dondurma
13.30 salçalı yumurta,2 küçük dilim kepekli ekmek
18.30 bir tabak tel şehriyeli çorba,2 kaşık yeşil fasulye,2 kaşık pilav,1 yarım dilim kepekli ekmek

kızlar bn iyce saçmaladım yaa kilolar aldı başını gidiyo ama okul bitti diye hergün gezmelerdeym ptsi eve gidiyorum ptsiden itibaren sıkı bi diyetteyim kndime söz verdim eve gidince annemn yemeklerinede kanmıycam..ajandam var hergün ona yediklerimi yazıcam ve hergün ip atlıycam ck işe yarıyo tavsiye ederim herkese zıplamak ck kalori yaktırıyo

yoook canmm yavaş değil ne güzel tam 7 kilo vermişsin ve geri kalanı da kolayca verirsin zaten çok güzel kurallar koymuşsun kendine tatlı çikolata baş düşman ondan vazgeçmen iyi olmuşş :)) her gün menünü yazarsan yediklerini kısıtlarsın bende işe yarıyor ayrıca kendime hedefler de koymaya başladım.. haftada 1 kilo ideal vermek için.. kolay gelsinnn..

o çay karışımını merak ettim mümkünse söyler misin? :)) evet aslında akşam yemekleri en zararlısı ağır asla olmaması gerekiyor hiç yemesen daha iyi bile ama ben yapamam heralde hiç akşam yemeden :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…