- 5 Mart 2022
- 24
- 14
- 3
- Konu Sahibi karamurver
-
Siz zaten giderken yol üstünden arkadaşınızı alıyorsunuz anladığım kadarıyla.Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Bulundugum yerde de var fakat o zamanlar tadilatta oldugu ve arkadaslarimdan ayri kalmamak icin uzak mesafeyi sectim.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
ben boyle ince dusuncelere tav oluyorum istebence siziznki abartı , belki siz götürmesiniz gitmeyecekler.
onların yerinde olsam size bi yemek ısmarlarım , kahve ısmarlarım ararda
ilk basta demeyince sonradan malesef demesi cok zor oluyorAra sira denk gelip goturseniz sorun degil de haftanin 3 gunu, 3 aydir evlerinden al evlerine birak özel soforluk yapiyorsunuz resmen.
Ben parasini da istemem, arabasini istemem kimseyle ugraşamam boyle madem araclari var gelsin herkes kendi. Yerinizde olsam almaya gelmeyecegimi soylerdim hic boyle hesaplara girmezdim.
tam yol uzerinde de sayilmaz ara sokaklara giriyorum her seferindeİyi de onlar orada oturuyor. Siz zaten aracınızla gidiyorsunuz, yol üzerinden alıyorsunuz. Ya hiç almayın ya da lafını sözünü etmeyin. Yakıtı bu kadar dert ediyorsanız neden git gel 50 km uzak bir yerde yüzmeye gidiyorsunuz?
Yakıt fiyatları önemliyse sizin için 50 km uzağa yüzmeye gitmemelisiniz zaten.ayrica yakit fiyatlari malum :/
O zaman en azından arada sırada yemek, kahve ısmarlardım ben arkadaşınız olsam.tam yol uzerinde de sayilmaz ara sokaklara giriyorum her seferinde
yakit yuzunden para alicak degilim zaten dusuncesizlik beni uzenYakıt fiyatları önemliyse sizin için 50 km uzağa yüzmeye gitmemelisiniz zaten.
Düşünülmesini istediğiniz şey çok gereksiz ama ya. İnce düşünce değil ipince düşünce istiyorsunuz.yakit yuzunden para alicak degilim zaten dusuncesizlik beni uzen
ilk basta demeyince sonradan malesef demesi cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?