- 10 Ekim 2014
- 32.955
- 148.535
- 798
- Konu Sahibi karamurver
-
1-3 km’lik yol için arkadaşım dediğim insan benden para istese ki maksimum 5 lira falan tutar, arabasına binmekten de arkadaşlığından da vazgeçerim muhtemelen.
Bunu şimdi gördüm, böyle söyleyen akıllı arkadaşıma, yüzmeden önceki saate bi işimin çıktığını, yüzmeye geç yetişeceğimi söylerdim belki kendi araçlarıyla giderlerayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi
bende bilmiyorum :/Ben sizin pinti olduğunuzu dusunmuyorum.Ama görev gibi niye devamlı arabanıza aliyorsunuz onu anlamadim
O zaman devam edinbende bilmiyorum :/
Sizin yol üzerinden binmeniz olmsz ama ben olsam benzine destek verirdim ayıp olmasın diyeHerkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
tamamO zaman devam edin
Aman ne bileyim, ben servis şoförü gibiyim. Umursanacak şeyler değil bence bunlar. Pandemi öncesi geçerken durağa bakardım alabileceğim biri varsa alayım diye. Eşim işe giderken dönerken mutlaka birilerini alır, o yüzden 2 kez kovid temaslısı oldukYani para istemek yerine haber vermeden kendisi gitse ya da gittigi saati degistirebiliyorsa degistirse daha iyi olur eger arkadaslikta cok bozulmasin istiyorsa.
Boyle seyler ara sira yapilir. Para mevzunu gectim zorundaymiş gibi her seferinde al birak yapmak bile uyuz bir şey. Boyle bir şey yapmam icin çooook sevdiğim bir arkadasim olmali, yoksa goze batiyor.
bulundugum yerde havuz kapali suan malesef :/Onlar olsa da olmasa da zaten gidiyorsunuz. İyi niyetinizden geçerken almışsınız, bir daha almayın, olsun bitsin .
Ama şu da saçma, sırf siz birkac sefer onu biraktiniz diye kim 2-6 km yolu olmasına rağmen sırf siz için 50 km'lik yola gitsin?
Hem alt tarafı havuz için onca yol gidilir mi, yorgun,argın,ıslak..hiç mi usenmiyorsunuzbenim havuzum haftada iki gün, iki buçuk km, minibüsle evden çıkıp oraya gitmek yarım saat. Ona rağmen usenip gitmiyorum çoğu zaman
Aman ne bileyim, ben servis şoförü gibiyim. Umursanacak şeyler değil bence bunlar. Pandemi öncesi geçerken durağa bakardım alabileceğim biri varsa alayım diye. Eşim işe giderken dönerken mutlaka birilerini alır, o yüzden 2 kez kovid temaslısı oldukyani araba gidiyor nasıl olsa niye boş gitsin ki diye düşünüyoruz biz.
Ha ben konu sahibinin yerinde olsaydım ne yapardım? Arkadaşıma ana yola çıkmasını, ara sokaklara girmek istemediğimi geçerken onu alacağımı söylerdim.
Kaybedilen fazladan yakılan bir yakıt da yok ki. Zaten gidiyor konu sahibi. Onları alsa da almasa da gidecek. Olsa olsa ara sokağa girmenin bi 300-500 metresi vardır onun hesabı yapılıyor şu an.Şöyle pinti insanlar kimseyle arkadaşlık kurmasın bence ya
Samimi misini değil misiniz belli değil
Maksimum 3 km yol ne kasar yakıt kaybediyor olabilirsiniz de teklif bekliyorsunuz?
Ayrıca hadi teklif etsinler
Onların evinin önüne arabanızı bırakmak için yine ara sokaklara gireceksiniz
Yolunuz kısalmış olmuyor ki
Neyin tantanası bu?
Benim düzenli olarak aldığım kimse yok. Bu şekilde düzenli aktivite yaptığım kimse yok. Ama olsaydı sorun etmezdim geçerken yol üstünden almayı.Ama bi defa arabaniza aldiniz diye ayni kişileri tekrar tekrar toplamak zorundaligi duymuyorsunuzdur hani denk gelince aliyorsunuzdur. Ama arabaniza bi kere aldiginiz kişiler sizi orada beklemeye başlarlarsa o zmaan sikinti başlamaz mi?Ben kendi adima mecbur muşum gibi olan durumlari sevmiyorum.
Anayola cikmalari daha mantikli. Tek tek ikisini de ara sokaklara girip kapilarinin onlerinden al onlerine birak filan ben yapamazdim.
Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
Valla arkadaşlarım bana 10-20 lira ara sokağa girme parası vermeye kalksa ben asıl o zaman alınırımKaybedilen fazladan yakılan bir yakıt da yok ki. Zaten gidiyor konu sahibi. Onları alsa da almasa da gidecek. Olsa olsa ara sokağa girmenin bi 300-500 metresi vardır onun hesabı yapılıyor şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?