- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi karamurver
-
Al bi anlama kıtlığı olan dahapara veya yakıt değilse derdiniz yakıt fiyatları malum diye niye yazdınız?
siz zaten o yolu onları almasanızda gidiyorsunuz yakıt fiyatını her türlü vereceksiniz zaten.
yakıt fiyatının fazla yada az olmasının konuyla ilgisi nedir? neden yazdınız?
sizin gibi dar anlayisli olmasinlarda ne olursa olsunlarNe bekliyorsunuz düşünceli olmaları adına??
Arabamı orda bırakayım onların arabası teklif edilsin demişsiniz
E benim aracım benzin yakmasın onlarınki yaksın demek
Benzin=para
Ao konu yine paraya geldi
Ha bi de teklifi kabul etmem zaten de demişsiniz
Ne yapsın insanlar 3 km için kul köle olsun mesela
Arkadaşlarınızla havuz da mı tanıştınız , yoksa daha önceden mi tanıyorsunuz birbirinizi ?
Havuza gider veya dönerken birlikte gitme durumu ilk kez nasıl ortaya çıktı ?
Al bi anlama kıtlığı olan daha
Yüceltilmek istiyor sanırım manevi anlamda
Beni sevmedionu da yazdım cevap vermedi muhtemelen minnet duysunlar istiyor ama beklediği poh pohu göremiyor. sorun para değilse bu olmalı başka bir seçenek yok çünkü.
İsterseniz onu da dert edersiniz kimearadaki mesajlari okuyun para ve yakit degil teklif etselerde kabul etmem
Yani birkaç defa zaten yolunuzun üzerindeyse getirip götürmenizde hiç sakınca yok. Ama bu kadar zaman olmuş. Valla eğer 3 aydır bir kere bile “Yahu hep sen getirip götürdün ya benzinini alalım ya da bir eksiğini alalım en azından bir yemek ısmarlayalım” demedilerse siz hiç de sorun yapmıyorsunuz. Onlarınki ayıp. Yani siz olmasanız gitmeyecekler mi? Hiç böyle bir şey oldu mu, siz gidemediğinizde ne yaptılar? İçinizden gelmiyorsa Götürmeyin artık derim ben.Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
1- Beni 3 ay boyunca haftada 3 gün arabasıyla havuza götürüp eve bırakan arkadaşımın havuz giriş ücretinin bir kısmını öderdim ya da diğer arkadaşımla anlaşıp 1 aylık falan havuz aboneliği alırdım kendisine. Kışın havuzdan eve gelmek tam rezillik. Tamam kurutma makinası vardır ama saç tam kurumuyor, üstelik ıslak eşyaları terlik, havlu falan koca çanta oluyor.Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
ayrica yakit fiyatlari malum :/
hala yakit muhabbeti yaptigimi dusunen arkadaslar mesajlari iyi okusun lutfen
Bir açıdan haklısınız bırakıp almak külfet .bu yüzden ben olsam mutlaka size bir güzellik yapardım. Ücret değil de yemek vs .Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?