Benmi pintiyim karsi taraf mi dusuncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-3 km’lik yol için arkadaşım dediğim insan benden para istese ki maksimum 5 lira falan tutar, arabasına binmekten de arkadaşlığından da vazgeçerim muhtemelen.

ben dusunuyorum,yuzme sonrasi bir yerde otururuz genelde arac sahibi arkadasin hesabini oderim veya ikramda bulunurum

ayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi

Onlarda kendi araçlarıyla gelsin.3 km yola gidecek benzin hesabını yapmasinlar

ben dusunuyorum,yuzme sonrasi bir yerde otururuz genelde arac sahibi arkadasin hesabini oderim veya ikramda bulunurum
Araç sahibi siz değil misiniz? Onlar da sizi mi alıp bırakıyor arada?
ayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi
Alamam deseymişsiniz keşke, daha dürüst bir yaklaşım olurmuş. Arabam boş gidince de aynı benzini yakacak ama seni bedava taşımaktansa boş gitmeyi tercih ederim deseydiniz.

Maalesef ben sizin abarttığınızı düşündüm, hepiniz aynı mesafede otursaydınız da ve hep sizin üzerinize kalsaydı haklı olurdunuz. 47km kendi aracınızla gidip 3km için araç değiştirmek de mantıklı değil zaten

Bence abartılı bir düşünce sizin ki. Ben beklemezdim. Bekleyeceksem almazdım.
Ama onların yerinde de olsam karşılıksız bırakmazdım. Siz incelik yapmışsınız. Tatlı bir karsilkk yapılabilir.

herkese degerli fikirleri icin tesekkur ediyorum.Aklimdaki soru isaretleri bir nebze gitti tesekkurler

tam yol uzerinde de sayilmaz ara sokaklara giriyorum her seferinde

Ara sokaklara girip alıyormuşsunuz hem de, eskiden beri arkadaşlarınızsa ve arabaları yoksa belki yapılabilir, yüzmeden tanıştığınız insanlarsa yapılmaz. En baştan siz teklif ettiyseniz onlar da sizin bunları düşünmenize çok şaşırır. Kim teklif etti acaba, arabaları var madem buna rağmen onlar teklif ettiyse uyanıklarmış gayet. Sorunuza cevabım da, arabasıyla git gel 50 km yapan biri pinti olamaz bence. Yaşadığınız durum sizi düşündürtmüş sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…