Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çalışıyor musunuz peki? Bir maaşla mı geçiniyorsunuz?
canım seni anlayabiliyorum ve bencede haklısın
şöyleki bende aynı olayın bir farklısını yaşıyorum hani eşim bana karşı pintilik yapmıyor istediğimi yapmaya calısıyor ben ona ragmen kızıyorum bazı seyleree değilki sen
annesi babasına bakıyor onlara bişey demiyorum
ama evlenen kız kardeşlerinede yardım ediyor bunu anlamıyorum kocaları yok gibi hala böyle şeyler o kadar sinir oluyorumkii
araba aldık o yuzden durumumuz sıkışı kbu aralar die ben bişey yapmazken gidip 2 tanee lcd almasınmı biir babasına biri kardeşine o kadar sinirlendimkii
bana yok yok deyipte böyle bişey yapmasını kaldıramadım..insanı sogutuyor böyle şeyler ya cok zor evlilik denen sey.
ya ben ne yapayım geçen gün eltimle çocukları okuldan aldık geliyoruz çocuklarım dondurma diye tuturdu benim param olmadı için alamadım fakat eltim çocuklarına alınca çılgına döndüm eve geldim baya bi ağladım o kadar zoruma gitiiki o aldı ve benim çocukların onun çocuklarının eline bakmak zorunda kalması
bunu eşine anlattınmı peki ?
canım eşine uzunca pazar listesi ver. o alsın. şöyle bir 100-150 tl harcat.Çocukların canı istiyor herşeyden dersin. hem yetersiz beslenmesinler falan dersin. ama bunu 1 ay uygula.Zaten yetiremez parayı.belki o zaman kardeşine de verecek parası kalmaz. yok almam derse 10tl ile sadece 2 şey al. bütün haftayı aç geçirsin. evine karşı cimri olan bir insan nasıl kardeşine para verebiliyor anlamadım. o evde o da yaşamıyormu?
ya suanda yazdan kış için hazırladığın şeylerle geçiniyoruz ama yemek bile olsa bana kahvaltılık birşey hazırla yemek yemek istemiyorum diyor yani sadece peynir zeytin ve çay ona yetiyor .
ama çocuklarım daha küçük onlar tarhana çorbası makarna pilav fala istemiyorlar artık ama eşimin cevabı bu sabret pazar günü markete gidelim ama pazar günü oldumu benim bir günlük tatilim var ve ben arkadaslarımla birlikte olmak istiyorum diyor bende peki alışveriş dedimi sen bir hafta daha idare edersin diyor . bu sefer bende kızdınmı ve sesimi yükseltimi ben senin dırdırını çekemem diyor ve çekip kapıyı gidiyor
o zaman canım konuşmandan anlamıyorsa taktik yapacaksın. eve peynir de alma diyesim deliyor ama bilmiyorum nolur.ben olsam kardeşine iş ilanlarının olduğu gazeteyi götürür bak burada şu işler var otur otur nereye kadar derdim.tabi sen öyle yapma canım. ben çok tahammülsüz olurdum galiba. allah sabır versin sana.İnşallah kardeşi de bir an önce işe girer...
sağaolasın ben sadece peyniri çocukarıma gerekli olduğu için mecburiyeten alıyorum ama bir haftada öle yapayım bakalım nasıl olacak
ya suanda yazdan kış için hazırladığın şeylerle geçiniyoruz ama yemek bile olsa bana kahvaltılık birşey hazırla yemek yemek istemiyorum diyor yani sadece peynir zeytin ve çay ona yetiyor .
Ama çocuklarım daha küçük onlar tarhana çorbası makarna pilav fala istemiyorlar artık ama eşimin cevabı bu sabret pazar günü markete gidelim ama pazar günü oldumu benim bir günlük tatilim var ve ben arkadaslarımla birlikte olmak istiyorum diyor bende peki alışveriş dedimi sen bir hafta daha idare edersin diyor . Bu sefer bende kızdınmı ve sesimi yükseltimi ben senin dırdırını çekemem diyor ve çekip kapıyı gidiyor
çok sinir oldum senin kocaya
Ama bu sadec para mevzusu değil bence....evliliğinizde çok şey eksik gibi geliyor bana....
Yeteri kadar sevmiyor seni
saygı duymuyor
hiç ama hiç değer duygusu yok...
Insan sevdiğine kıyabilirmi ?
Bence evliliğinizde bazı şeyler oturmamış galiba.........
teşekkür ederim hepinize helede sana pln baya bir rahatladım yoksa aksama eşimin benden çekeceği vardı ama eşimde her erkekliğin 99% kaçmakmış oda onu yapıyor :95:
rica ederim canım. keşke daha fazla yardımcı olabilsek....
merhaba arkadaşım...
aynı sorunlar bizdede oluyordu ve son zamanlarda daha az oldu yada nadiren gibi
eşim mühendis benim 3 milyar gibi gelirimiz var 2 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ve kira veriyoruz ayrıca arabamız var kredisi ödeniyor 500tl
eşimin abisi ve babası birlikte marangoz işi yapıyorlar kira dertleri yok evleri var ikisinizde
ama iş olmayınca hemen kocamı ararlar şu kadar ver vercez sonra diye diye 4 sene evliliğim de hiç geri ödeme yaptıklarını görmedim...
ilk zamanlar bişey demedim ama sonra zamanlarda iyice azıttılar yani..öyle hepde 300-400tl gibi miktarlar istiyorlardı..
artık hep kavga eder olduk bu yüzden eşimle..
nereye kadar böyle sömürecekler bizi yeter diye diye artık kocamda kesti bu işi
hatta gecen aradılar gene 400tl ver 10 gün sonra vercez diye eşimde artık yok bana zor yetiyo dedi babasına...
vermesine bişey demiyorum ben yalan konuşup sömürmelerine kızıyordum hep
ben çocuklarımdan kısıp veremem kusura bakmasınlar...herşey karşılıklıdır
bence sizde de bu soruna kesin cözüm bulmalısın canım..
şuan çok üzüldüğünü anlıyorum ama son noktayı koymadan eşin hep böyle devam edecek canım