Senin yerinde olsam aynı apartmanda oldugum abisi parası varmı yokmu evlerinde yemekleri varmı yokmu çocugu okula gidecek beslenmesi varmı yokmu diye eşimden önce ben düşünür ondan önce ben para vermeyi önerirdim..
sonuçta çocukları var diyorsun zor durumundaki abisi o destek olmiyacakta kim olacak..
haa yardım edersin ama baktın bu böyle aylar yıllar gidiyor ve abide hiiç çalışma hevesi yok tembelliğinden bu durumda ozaman eşek değilsin git çalış dersin..
amaa bu durum geçici ve abiside çalışmak istiyor iş bulamıyor diyeyse bu durum bence eşine bu yüzden kızma.. Gün olur devran döner senin eşin işte çıkar ozaman kim ona destek olacak..
iyi diyorsun güzel arkadaşım ama benim eşimde işsiz kaldı ben 8 hafta ne pazara çıktım evde resmen tek bir kuru ekmekde yedim ben ama yalan söyleyemem ama bir tabak yemek gönderirdi eltim ama benim çocuklarım yedi yemeği biz eşimle tabağın sonunda kalanları yedik o da mı yok eşimle kuru ekmek yedik ama şöyle birşey ki benim eşim çalışırken onun eşi emekli adam gibi kuş besleyesine gidip iş baksın akşam. gece saat 10 - 11 kadar içmeye gidesiye gidip iş arasa ya ben yanlışmıyım şimdi birşeye ihtiyaçları oldumu eşim daha eve çıkamadan hemen merdivenlerde yakalıyorlar onun sigara masraflarıda benim eşimş ödemek zorundamı canım .sen bi de beni kendi yerine koy senin eşin çalışırken senin dolabını boş olsa ve onların dolabını ağzına kadar dolu olsa eşinin parasını eşin verdini bilsen ne dersin arkadaş zoruna gitmezmi seninde .ben abisine git iş bul emekli adam gibi oturup kuş bakasıya diye dedimde sanamı dert onuda yaparım diyor . peki benim eşim işsiz kaldığnda hem eltim hem abisi bize baskı yapıyorlardı git iş bul bu böyle olmaz diye