- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.278
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Mis gibi olur valla benzinde ben alirimKibriti ben verebilirim.
Bırakıyorum ben valla yaksın kendini neye yasiyorkiBırak yaksın kendini.
Fark ettıysen cakmagıma kıyamadım?Mis gibi olur valla benzinde ben alirim
Ben kıyarım yeterli yaksın kendinuFark ettıysen cakmagıma kıyamadım?
Ona söyledim şansını zorlama dedim güzellikle bitsin oglumuz var beni kendine düşman etme dedim .biraz daha zorlarsa valla orduyu toplucam başına yeter artıkAh canım ne cektin şu kocandan. Annende müthiş destek olmus gerçekten sag olsun. Şuan annen ne derse yut yapcak bisey yok canim ama sakın o adama geri dönme. Zamanla annende kabul edicek. İleride calısmaya da baslarsın o zaman maddi destek olursun beraber gecinirsiniz.
Esin olcak adam icin bence uzaklastırma cıkart canım.
Yok gayet kafası yerindeydi anlıyorum ben .adam böyle zaten yapışkan boşanma davası açtığımda böyle yapmıştı hergun kapıya dayaniyorduBence hemen polisle irtibata geçin kendine bir sey yaparsa yapsında kafasi yerinde değil o adamın size bir sey olmasin
Sen benimsin falan demesi korkuttu beni. Izinizi kaybettirme şansınız yokmu baska bir sehire yerlessenizYok gayet kafası yerindeydi anlıyorum ben .adam böyle zaten yapışkan boşanma davası açtığımda böyle yapmıştı hergun kapıya dayaniyordu
Yok maalesef imkanım yok .bu adam en son ya beni ya kendi ni öldurecek bellimi ben hayatımda böyle saplantılı görmedim maddeye bağımlı olduğu gibi banada bagimliSen benimsin falan demesi korkuttu beni. Izinizi kaybettirme şansınız yokmu baska bir sehire yerlesseniz
Eski konularınızı göremedim, bu kadar bağımlı ise neden dolayı boşanma aşamasına geldiniz merak ettimYok maalesef imkanım yok .bu adam en son ya beni ya kendi ni öldurecek bellimi ben hayatımda böyle saplantılı görmedim maddeye bağımlı olduğu gibi banada bagimli
Madde bağımlısı olduğu için .bu maddeden olmasaydı çok iyi anlasirdik oysaki iyi bı insan aslında yemek yapar fiziksel şiddeti hakareti olmadı ama madde kullanması herşeyi bitirdi bende soğudum artık .güzellikle konustum olmadı kötülük le konuştum yine olmadı bende boşa nmak istedim öyle bı yapışıp kalmiski bana kurtulamıyorum.nikahimda senin olsun dedim yeterli duş yakamdan dedim zaten nikahın benim lan bırakmam dedi.bela oldu başıma biturlu birakmadiEski konularınızı göremedim, bu kadar bağımlı ise neden dolayı boşanma aşamasına geldiniz merak ettim
Ailesi de bas edemiyor galibaMadde bağımlısı olduğu için .bu maddeden olmasaydı çok iyi anlasirdik oysaki iyi bı insan aslında yemek yapar fiziksel şiddeti hakareti olmadı ama madde kullanması herşeyi bitirdi bende soğudum artık .güzellikle konustum olmadı kötülük le konuştum yine olmadı bende boşa nmak istedim öyle bı yapışıp kalmiski bana kurtulamıyorum.nikahimda senin olsun dedim yeterli duş yakamdan dedim zaten nikahın benim lan bırakmam dedi.bela oldu başıma biturlu birakmadi
Malesef .babası onu arıyor nezamndan beri telefonu nu kapatmış ailesyle görüşmüyor.Ailesi de bas edemiyor galiba
Ne diyeceğimi bilemedim , izinizi kaybettirir şansınız olsa keşke pislik insanla baş etmek çok zorMalesef .babası onu arıyor nezamndan beri telefonu nu kapatmış ailesyle görüşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?