Kimse bizimde hakkımız var demiyoki ben oyuzden annemi sucluyorum gelininden ödü kopuyo gelini onun yanında konuşuyor evine dön falan diyo annem yok ben göndermem kızımı demiyor arkamda durduğunu belli etmiyor.annemle dışarı çıkıyoruz ona söylemiyoruz diye bile laf ediyo siz bana niye soyleniyorsunuz diye.annemle 8 tana halı yikadim geçen mesaj atmış bana da niye sormuyosunuz kirli halıların varmı ben tek başıma nasıl yikiyayim diye...benim derdimi kimse benimle bırakmıyor.anamin evine geldim diye kölemi oldum beb şimdi.bunun insanca demesi vardı .aynı gün biz nasıl okadar halı yıkayalım başka bigun dese zaten yardım edicem.kavga etmek abime fisteklemek için yer arıyor . abim zaten doldurusa gelmeye hazır bı insan abimde istemiyor beni 10 gündür burdayım bigun demedi kardeşim noldu sorunun ne diye. Sormadigi gibi kaşını çatıyor beni her gördüğünde .benim onlardan beklentim yok zaten . sadece annem yanımda olsun bunlara uymasın bikerede kızını düşünsün istiyorum cokmu şey istiyorum ben ya