- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.278
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Defalarca yattı.suan tedavi hapı kullaniyor zaten.esrr içiyor ama yinede ya artık tedavide olsa ben istemiyorum bitti artık benim içinAmateme yatıp tedavi olacaksın diye şart sun
Başından gitsin bir süre diyeceğim ama şu an hastaneler kolay kolay almaz
Benzin pahalı. Kolonya falan alın.Mis gibi olur valla benzinde ben alirim
Bitir gerçekten kac sene ha düzeldi ha düzelecek idare etmişsin ama attın bir adim asla dönme, çocuğuna yazikDefalarca yattı.suan tedavi hapı kullaniyor zaten.esrr içiyor ama yinede ya artık tedavide olsa ben istemiyorum bitti artık benim için
Bndr onu istiyorum su Corona bı bitsin çalışıp düzene sokucm herşeyi inşallah .annem sözünden caymasinda ben başka bişi istemiyorum az öncede kavga ettik zaten bu yuzdebDik duruşunuz için tebrik ederim. Annenizin üslubu da çok yanlış abin mi baban mı var sahip çıkacak demiş. Size kimsenin sahip çıkmasına gerek yok. Evlerini açsınlar kâfi.
Senin her konunu korkarak okuyorum sevgili karpuz.
Cok üzülüyorum. Cok düşünüyorum seni.
Allah yardımcın olsun.
Allah seni tez vakitte feraha çıkarsın.
Allah büyük skma canını canım. Blof yapıyor bellı hanı yaksaymıs o zaman. Annenız tek mı yasıyor. Sıze tavrı yanlıs kızısınız sahip cıkmak elbet ılla abi baba mı lazım. Oglunuza bakar sız calısırsınız hersey zamanla duzelır ınsallahBugün eşim geldi .tuttu kolumdan eve geliceksin diyor asla gelmem defol git dedim .mahalleyi başımıza topladı allahsiz sesi taşa nerelere gitti .yemin ediyorum eve gelmezsen bu kapının önünde benzin getirir yakarım kendini dedi.yakmazsan adam degilsin dedim.sansini zorlama insan gibi bu iş bitsin yoksa sana uzaklaştırma çıkarırım kapının önünden bile gecemezsin dedim.gelmis anne ne diyor .anne ben bişi yapmadım bugün kızına şiddetli uyguladim hakaretmi ettim benim zararım bı kendime kizin hergun hakarette etti vurduda bana ben sesimi etmedim dedi.bende ona tamam kötü olan benim bütün suç benim düs yakamdan dedim bırakmam lan sen benim karimsin kötü de olsan iyide olsan ben seni kabulleniyorum eve geliceksin diyip durdu..öyle böyle rezillikle postaladim onu .sonra kayinbabami aradım çekin oglunuzu üzerimden beni tehdit edip duruyor dedim . bizim eve geldi kayinpeder noldu falan dedi anlattım bırakmiyor işte seninde günahın a girdik falan dedi.ailesiylede görüşmuyormus.beb hepsini geçtim de annemden korkmaya başladım kizlar annem bana dediju enisonu gidiceksin ölummu çıksın istiyorsun dedi .bende ona bağırdım siz bana sahip cikmadiniz hiç elalemin kızı evliyken kocaya kaçıyorlar aileleri yine bagirlarina basıyor sahip çıkıyor dedim oda senin abinmi var babanmi var sahip çıkacak falan dedi.neyse şuan ailemdeyim gitmek istemiyorum elimden geldigince yapisicam ben artık istemiyorum bıktım ailemdende koca m olacak adamdanda herkezde bıktım .oğlundan olmazsa kendimi asardim vallahi gün yüzü görmedim ben ya .hani çirkin bir kız da değilim bu nasıl bir bahttir ne ailemden yana ne kocada n yana yuzum gulmedi benim.bunalima girdim iyice kizlar konuşmaya ihtiyacim var
Ben annemi sucluyorum yengem bile söz hakkı sahibi bana gitmem için ne dil döktü bil bilseniz .annemle altlı üstlü oturuyorlar hanfendinin yerini daralttim heralde bahaneli sürekli catacak yer arıyor.annen bikere sırf bizim gelin hanım her geldiğinde kavga çıkarıyordu die bana bize gelme ben size gelirim bile dedi.annem daha bugün abimi yiyodur şimdi diyip dertlendi.bnde kızdım. Bı oğlunu düşünüyorsun sen dedim bağırdı bna bnde ona şuan onunlada konuşmuyorum yani annemleAllah büyük skma canını canım. Blof yapıyor bellı hanı yaksaymıs o zaman. Annenız tek mı yasıyor. Sıze tavrı yanlıs kızısınız sahip cıkmak elbet ılla abi baba mı lazım. Oglunuza bakar sız calısırsınız hersey zamanla duzelır ınsallah
Tam ben yazacaktımBenzin pahalı. Kolonya falan alın.
Ah şu zihniyet kocamla barıs eve gıtte ne yasarsın yasa kafası bende sıgamamıstım ailemin yanına cok uzuldum ama sız ezdırmıyorusnuz kendinizi cok ıyı ediyorsunuz Ikı katli ev bir kat anne bir kat abi kalıyor anladıgım kadarıyla ama bir ayrıntıyı unutmuslar o evlerde sizinde hakkımız var ve sızı istememe sansları yok. Yenge isine gelırsekte bu aile ici bir konu alsında onu cok ta ilgilendirmez bence evı ayrı yurdu ayrıBen annemi sucluyorum yengem bile söz hakkı sahibi bana gitmem için ne dil döktü bil bilseniz .annemle altlı üstlü oturuyorlar hanfendinin yerini daralttim heralde bahaneli sürekli catacak yer arıyor.annen bikere sırf bizim gelin hanım her geldiğinde kavga çıkarıyordu die bana bize gelme ben size gelirim bile dedi.annem daha bugün abimi yiyodur şimdi diyip dertlendi.bnde kızdım. Bı oğlunu düşünüyorsun sen dedim bağırdı bna bnde ona şuan onunlada konuşmuyorum yani annemle
Ben annemi sucluyorum yengem bile söz hakkı sahibi bana gitmem için ne dil döktü bil bilseniz .annemle altlı üstlü oturuyorlar hanfendinin yerini daralttim heralde bahaneli sürekli catacak yer arıyor.annen bikere sırf bizim gelin hanım her geldiğinde kavga çıkarıyordu die bana bize gelme ben size gelirim bile dedi.annem daha bugün abimi yiyodur şimdi diyip dertlendi.bnde kızdım. Bı oğlunu düşünüyorsun sen dedim bağırdı bna bnde ona şuan onunlada konuşmuyorum yani annemle
İlk gelisim değil bu.ben annemden. Bişi beklemiyorum sadece arkamda dursun sözünden caymasn yeterIyi de yani tamam annen cok yurekli bi kadin degil anladim da, böyle bi adamdan oğlu olan birinin ben de arkasını kollamam. Bunlarin iliskileri bu şekilde diye dusunuolardir. Gider gelir, gelir gider diolardir belli ki ilk gelişin mi annenin yanına. Yapayalniz bi kadindan cok sey beklemio musun sence de? Biraz bence cuvaldizi kendine batır, sakin ol ve kafani kullan.
Hayır yanlı degil abim var kardeşlerim var babamda varAllah büyük skma canını canım. Blof yapıyor bellı hanı yaksaymıs o zaman. Annenız tek mı yasıyor. Sıze tavrı yanlıs kızısınız sahip cıkmak elbet ılla abi baba mı lazım. Oglunuza bakar sız calısırsınız hersey zamanla duzelır ınsallah
Kimse bizimde hakkımız var demiyoki ben oyuzden annemi sucluyorum gelininden ödü kopuyo gelini onun yanında konuşuyor evine dön falan diyo annem yok ben göndermem kızımı demiyor arkamda durduğunu belli etmiyor.annemle dışarı çıkıyoruz ona söylemiyoruz diye bile laf ediyo siz bana niye soyleniyorsunuz diye.annemle 8 tana halı yikadim geçen mesaj atmış bana da niye sormuyosunuz kirli halıların varmı ben tek başıma nasıl yikiyayim diye...benim derdimi kimse benimle bırakmıyor.anamin evine geldim diye kölemi oldum beb şimdi.bunun insanca demesi vardı .aynı gün biz nasıl okadar halı yıkayalım başka bigun dese zaten yardım edicem.kavga etmek abime fisteklemek için yer arıyor . abim zaten doldurusa gelmeye hazır bı insan abimde istemiyor beni 10 gündür burdayım bigun demedi kardeşim noldu sorunun ne diye. Sormadigi gibi kaşını çatıyor beni her gördüğünde .benim onlardan beklentim yok zaten . sadece annem yanımda olsun bunlara uymasın bikerede kızını düşünsün istiyorum cokmu şey istiyorum ben yaAh şu zihniyet kocamla barıs eve gıtte ne yasarsın yasa kafası bende sıgamamıstım ailemin yanına cok uzuldum ama sız ezdırmıyorusnuz kendinizi cok ıyı ediyorsunuz Ikı katli ev bir kat anne bir kat abi kalıyor anladıgım kadarıyla ama bir ayrıntıyı unutmuslar o evlerde sizinde hakkımız var ve sızı istememe sansları yok. Yenge isine gelırsekte bu aile ici bir konu alsında onu cok ta ilgilendirmez bence evı ayrı yurdu ayrı
Madde kullanmasıMevzu neydi ki?
Kimse bizimde hakkımız var demiyoki ben oyuzden annemi sucluyorum gelininden ödü kopuyo gelini onun yanında konuşuyor evine dön falan diyo annem yok ben göndermem kızımı demiyor arkamda durduğunu belli etmiyor.annemle dışarı çıkıyoruz ona söylemiyoruz diye bile laf ediyo siz bana niye soyleniyorsunuz diye.annemle 8 tana halı yikadim geçen mesaj atmış bana da niye sormuyosunuz kirli halıların varmı ben tek başıma nasıl yikiyayim diye...benim derdimi kimse benimle bırakmıyor.anamin evine geldim diye kölemi oldum beb şimdi.bunun insanca demesi vardı .aynı gün biz nasıl okadar halı yıkayalım başka bigun dese zaten yardım edicem.kavga etmek abime fisteklemek için yer arıyor . abim zaten doldurusa gelmeye hazır bı insan abimde istemiyor beni 10 gündür burdayım bigun demedi kardeşim noldu sorunun ne diye. Sormadigi gibi kaşını çatıyor beni her gördüğünde .benim onlardan beklentim yok zaten . sadece annem yanımda olsun bunlara uymasın bikerede kızını düşünsün istiyorum cokmu şey istiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?