- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.278
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok çocukken kırmıştı belimi yıllar sonra bu yasa geldim belim ağrıyordu Dr gittim küçük ken dustunmu dedi kuyruk sokumu kırılmış kaynamış yapacak bişi yok artık dedi.ben anladım zaten direk olayı abim apartman topukla kırdı o küçücük belimi.ailemde hastaneye götürmedi burda kırık cikiktab anlayan bir adam vardı ona götürdüler topalliyodum o an bişiler yapti düzeltti ama orası kırık kalmış tek yerden kırılmamış demekkiYazıklar olsun şikayet ettiniz mi abinizi, raporunuz varsa ondanda şikayetçi olun yanina kalmasin
Bitti artık ben o eve dönmem artık .Reis bu evliliği yaşayan sensin zorluğu gören sensin.
Laf söz sende bitecek
Insanın şansı olmayınca olmuyor ama eline bir fırsat geçse kendi şansını kendin yaratırsın eminimYok çocukken kırmıştı belimi yıllar sonra bu yasa geldim belim ağrıyordu Dr gittim küçük ken dustunmu dedi kuyruk sokumu kırılmış kaynamış yapacak bişi yok artık dedi.ben anladım zaten direk olayı abim apartman topukla kırdı o küçücük belimi.ailemde hastaneye götürmedi burda kırık cikiktab anlayan bir adam vardı ona götürdüler topalliyodum o an bişiler yapti düzeltti ama orası kırık kalmış tek yerden kırılmamış demekki
Aynen öyle napalim bakicaz artık başımızın caresineInsanın şansı olmayınca olmuyor ama eline bir fırsat geçse kendi şansını kendin yaratırsın eminim
boşanma davası varmı şuanAynen öyle napalim bakicaz artık başımızın caresine
Yırtık dondan çıkar gibi yine çıktı geldi etrafa içtiği zehirleri sacmaktan başka ne yapıyor bağımlı sanada bağımlı senin kendini kaynetmen lazım adres belli oldukça etrafında olacak karpuzcumKeşke yaksa ya onada defalarca dedim sen neye yasiyosun senin yerinde olsam çoktan kendimi öldururdum.
Kendi bilir ne hali varsa görsün ben yoruldumAltına çırada koysun daha iyi yanar
5 sayfada sanırım yazmıştım yorumasiz neden boşanıyordunuz
Yok şuan nikahında ona verdim peşimi bıraksın diye ama yine birakmadiboşanma davası varmı şuan
Anneni takma hiç, muhtemelen abini de çok seviyor ve kayiriyordur degilmi
İnşallahAman inşallah yakar kendini de sen de kurtulursun şundan
Tşk ederimÇok ama çok üzüldüm size. Sizin için dua edeceğim Allah yardımcınız olsun
Sen bilirsin ,dHelvasını ben kavururum neli olsun?
Amateme yatıp tedavi olacaksın diye şart sunBen anneme zaten dedim su Corona bı bitsin çalışmaya baslicam herşey rayına oturucak.nezamn böyle yapsa annem beni yolluyor oraya hep gurur yapiyodum gidiyodum bı kaç hafta konusmuyodum ama sonra yine barisiyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?