Bende yapacagim sonraki hafta bu hafta annemdeyim çünkü. Çıksın aradan bebislere belli olmuyor patir patir geliyolar :)Kızlar çok şükür herşeyimiz yıkandı ütülendi. Artık bebişimde gelse bir totosonu totosunu ısırsam hayırlısıyla. Şimdiden heyecan başladı.40hafta çok uzun. 37de gelsin yavrum inşa Allah. Hyb77 sende ayaklarını biraz yükseğe dik dinlen. İş yapma. Progestana başla. Yol yürüme. İlişkiden uzak durun bir süre. Benimde 12inci haftaya kadar lekelenmem olmuştu ana benimki kisstten dolayıydı
Aklina geldiysem ne guzel sevindim unutulmadigimaKiz gecenlerde aklima geldin cok ozlettin kendini
Kocam bana yaklasma dedigi icin yaklasamiyorum adama.korkuyorum resmen yaa bana gecirme bi de dedi.bu aralar isler cok yogun olunca hasta olmak istemiyorakıntının griple ilgisi olmaz kuzum sen takipte ol hem nolmuş gripsen hem sana bişey diyeyim mi hamile kaldığım ilişkide bende griptim
Ya benimki baya abartmisti su falan toplamisti eyrafina bebişin kesesi de küçük cikinca kistten bildi bi an yıkıldım resmen 3.ayda gitti şükürKist var olayı zaten saçma geliyo bana.Abimin eşide kistli doğurdu hiçte sorun yaşamadı hamilelikte.Doğumda neden aldırmadın kistini demişti sonradan doktoru.
VayyyÖğrendigim günden beri birliktelik yok canım.Kocişe bir süre hatunu unut hatun kaput(bozuk)dedim.Ben boşunamı 135 bin saydım bu hatuna dedi :))
Ay hadı yaaa bı ara takıp edemedım sayfaları bırden ılerledı gıttı sekerım gormemısımYerim ben bunu masaAllah sana3.ayimizda koymustum gormedn mi sekerim:)
Teşekkürederim canım gurur verici yorumlarn için.Hepiniz öylesiniz bana göre.Maşallah ne kocaman aile. Çocuklar çok şanslı bir suru kuzenleri var. Senin çocukluğunda onca kardeşle harika geçmiş olmalı :) bayılırım ben kalabalık sıcak ailelere. Yavrun hem bu bu yüzden şanslı hem de annesi çok tecrübeli ve sevgi dolu diye şanslı.
Ben aslinda gitmedim yazacak birseyim yok o yuzden yazmiyorum ama hep sizinleyim sizin mutlulugunuza bende seviniyorum uzuntunuze bende uzuluyorum.Ama tatile gitmistim senin ameliyat oldugunu bilmiyordum yeni geldim size bakayim dedim birde baktim sen hamilesin cok sevindim.Bu arada ameliyat icin gecmis olsun desene bebegin sana supriz yapmis.Hissettim sen olduğnu ama artık gelmiyorsun bizi bıraktın burda.Sen yokken çok şey yaşadım ameliyat falan oldun ameliyattan 10 gün sonrada hamile olduğmu öğrendim süpriz oldu bizede.Dün kahverengi leke başladı sabah bişeyim yoktu az önce yine wc de peçeteye bulaştı ama bu defa rengi degişiyo kahveden.
Dimiya. Ayy onun kıyafetlerini ütülemek bile ayrı bir zevkti. Beşik hemen başucumda. Yavrum hayırlısıyla bi doğsada kucaklasam.Bende yapacagim sonraki hafta bu hafta annemdeyim çünkü. Çıksın aradan bebislere belli olmuyor patir patir geliyolar :)
Allah razıolsun canım amiiin nütün dualarını allahım kabuletsin inşaallah.Sen ne aşamadasın canım tedavi falan düşünüyomusun.Benim leke kahverengiydi bugün Rengi hafif bordo gibi oldu ondan sonra gelmedi pazartesi doktora gidecegim aslında randevum salı ama beklemiycem gitcem.Ben aslinda gitmedim yazacak birseyim yok o yuzden yazmiyorum ama hep sizinleyim sizin mutlulugunuza bende seviniyorum uzuntunuze bende uzuluyorum.Ama tatile gitmistim senin ameliyat oldugunu bilmiyordum yeni geldim size bakayim dedim birde baktim sen hamilesin cok sevindim.Bu arada ameliyat icin gecmis olsun desene bebegin sana supriz yapmis.
Kahverengi leke kotu birsey degil galiba ama rengi deyisti diyorsun umarim doktora gitmissindir. Saglikli hamilelik gecirirsin bebegini sagsalim kucagina aldigin gunleride goruruz hep beraber ins
Çok şükür bitmiş. desene daha bizi ne kayğılar sıkıntılar bekliyoYa benimki baya abartmisti su falan toplamisti eyrafina bebişin kesesi de küçük cikinca kistten bildi bi an yıkıldım resmen 3.ayda gitti şükür
Bencede bekleme hemen git doktora belki doktor leke icin ilac verir hemen gecerAllah razıolsun canım amiiin nütün dualarını allahım kabuletsin inşaallah.Sen ne aşamadasın canım tedavi falan düşünüyomusun.Benim leke kahverengiydi bugün Rengi hafif bordo gibi oldu ondan sonra gelmedi pazartesi doktora gidecegim aslında randevum salı ama beklemiycem gitcem.
Oyyy buldum yaaa masallahhEki Görüntüle 1589495 Eki Görüntüle 1589498 Eki Görüntüle 1589501 Eki Görüntüle 1589504 Biz 3 aylik olduk teyzeleri
Bende tam kafamdan atmıştım sadece sağlıgımın düzelmesi için dua ediyordum.Hatta çocuksuzluk düşüncesine alıştırmam lazım kendimi diye düşüncelerdeydim bir anlamda elindekiyle yetin moduna almıştım kendimi.Regli günü akşamdsn olurdum her ay o yüzden pedimi bile hazırlamıştım.Hergün baktım temiz degiştirdim ikinci gün yine temiz ağrıkesici kullandığım için erteledi galiba diye düşünüyordum.derken pazartesi oldu yataktan kalkarken gögüslerimin çok ağrıdıgnı farkettim.Evde dijital ovülasyon testi vardı test yaptım direk gülen yüz çıktı şokk oldum.Kızlara söyledim 3 gün geçtiğini testin öyle çıktığnı.Kızlar cesaret verdi gittim gebelik testi aldım yaptım ondada direk çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım ağladım şükrettim allahıma bana bu mutluluğu yaşattığı için.Hatta @betiboop havuza gircekmiş testin sonucunu öğreniyim öyle gireyim demiş ben dşyorum çiş yok gelince yapcam diye neyse çok heyecanlı sevinçli birgündü 27 Temmuz.Bencede bekleme hemen git doktora belki doktor leke icin ilac verir hemen gecer
Ben ne asamadayim suan hic bir sey yapmiyorum kafami bosaltdim bebek dusuncesini atdim kafamdan dusunmuyorum o konuda yumurtlama gunuydu adet ne zamandi nerden gelip keciyor bilmiyorum. Aslinda boylesi daha guzel ve rahat benim icin kafam rahatladi
Tedavide her ay gitdim doktor bir sorun yok bu ay olur olur dedi bende yiprandim bir sureligine ara verdim hem ilaclara hem dusuncelere biraz vucudum kafam rahatlasin stresten uzaklasayim. Gece gece kafani sisirdim kusura bakma
Daha belli bisey yok canm ama normal olsa diyorum sezeryandan korkuyorum bi de kv basimdan bir an once gitsin istiyorum yatmak istemiyorum yaa.. Kiz cidden nazara geliyoruz biri vardir mutlaka okutuersin annen soyle deBeni de okusa da gece uyusamsimdi sezeryan mi normal mi olacaksın sen?
Mevlidde dagitilacak susler , lohusa tacim terligim, anne yani yatagimiz:)@ruya hayal canim hadi geçmiş olsun bidaha yaşanmasına inşallah tez zamanda toparlarsin kendini. Dinlen güzelce, kaf.anı dagit..
A afrodit26 becerikli hatun seni maşallah. görelim su yaptıklarını bizdeee.
bebeem sığmaz olmuş senin minik artiiik maşallah maşallah
hyb77 kalkma yattigin yerden canım inşallah lekelenmen uzun sürmez. Progestan verir doktorun büyük ihtimalle
Ben hala ultrasina çarpıntı ve mide bulantısı ile giriyorumÇok şükür bitmiş. desene daha bizi ne kayğılar sıkıntılar bekliyo
Çok güzellermiş ellerine sağlık canımDaha belli bisey yok canm ama normal olsa diyorum sezeryandan korkuyorum bi de kv basimdan bir an once gitsin istiyorum yatmak istemiyorum yaa.. Kiz cidden nazara geliyoruz biri vardir mutlaka okutuersin annen soyle de
Mevlidde dagitilacak susler , lohusa tacim terligim, anne yani yatagimiz:)
Daha yolun başındayız doğurucaz büyüteceğiz okutacagız askere göndereceğiz evlendireceğiz torunda torun diye tutturacağız derken yaşlanmışız.Tabi bunların olabilmesi için bu günleri güzel atlatmamız gerekiyor.Herkese cesaret veririm kendime gelince hemen gözlerimden süzülür.Ben hala ultrasina çarpıntı ve mide bulantısı ile giriyorumah annelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?