Beraber Anne Olma Yolunda

Reglin normale dönmüş bence hala yüksek degilse prolaktinin burak o hapı canım ama doktoruna durumu söyle tabiki.

Aynı durum hepimizde var canım.

doktora gitmeyi düşünmüyorum valla sıkıldım ...ama zaten 28 e düştüğü zaman sorun olarak görmüyodumda 26. gün olunca endişelendim
Ben imde reglim hep 26 gün sürüyodu canım normal bence.Geç olması anormal

Allah kucağına almayı nasibetsin hayırlısıyla.Heyecan kaygı hep var galiba annelik duygusu etkiliyo insanı.

Günde 1 defa oluyo leke canım.Dün gecede Bugünde yok akşama doğru yine olur herhalde.Peçeteye hafif sarılık oluyo arasıra ama o önemsiz bence.
Sarı olmasında sıkıntı yok canım. Benim de önceleri bildiğin kırmızı geliyordu sonra ten rengi çorap olur ya onun rengine donuyordu. 12 hafta öyle geçti çok şükür olmadı. Gerçi benimki kistten dolayi oluyormuş onları atiyormusum

Canim ilaç zarar değil fayda sağlamış prolaktin yüksek olması yunurtlamayi zorlaştırıyor ama kullandığım için erken yumurtlama olmuş ve eğer hamile değilsen erken adet Olcan demek ki olması gerektiği gibi. Ben hamile kaldığım ay kullandım haftada yarım dostinex ve 16.gün oldu yumurtlama normalde 25 i buldugu olurdu

Allah kucağına almayı nasibetsin hayırlısıyla.Heyecan kaygı hep var galiba annelik duygusu etkiliyo insanı.
Amin canim cumlemizin insallah valla gercekten annelik zor bisey dogunca daha cok anlayacagiz ama simdidrn basladik bile

Anladım kuzum inşallah gittikçe daha da düzene binecek bütün süreçler...darısı başımıza bakalım

sağol bitanem bebekler büyüyo göbüşler büyüyo tetanozu zaten normal bi insan 10 yılda bir yaptırmalıymış ama benim en son ilkokul 5 te oldu malum aşı muhabbetinde

Kızlar ya yarın 36. Haftaya giriyorum 36 haftadır evin bütün islerini ben yapıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sil süpür tuvalet banyo yıka ve artık çok yoruluyorum eşime şunu yap dediğimde soylenerek yapıyor bu da çok zoruma gidiyor allah kimseye muhtaç etmesin ben bu adamı nasıl degistirecegim bilmiyorum

Kocam bana yaklasma dedigi icin yaklasamiyorum adama.korkuyorum resmen yaa bana gecirme bi de dedi.bu aralar isler cok yogun olunca hasta olmak istemiyor
ay bu erkeklerin nazı da beni öldürecek...yemez seni gribim deseydin ya...

Ama ben seni yirim yirim doyamam maaşallah benim minnoşuma Allahım yüzünü hep böyle güldürsün inşallah

Kizlar ogluşla randevu vardi bugun 2 kilo olmus tospam bir de donmuuuuusss :) cok guzel birsey y Allah'im isteyen herkese versin :)

Eki Görüntüle 1600927 mecburi findik ayriligi basladi bugun çekmiyor ya telefon cok giremiyorum evde alışveriş bitti de temizlik isim kaldi bebisimin kıyafetleri yikanacak daha hem resim istersin de vermez miyiz :))

Annem şunun gül yüzüne bak tospik bu yaa kız bacım doğur bu sıpayı da bizim için kokla bol bol

canım geçmiş olsun inşallah kısa sürede zımba gibi olacaksın beta da düşecek korktuğumuz hiçbişey olmayacak içini rahat tut bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…