Canım cok geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah amin.
Canim cok uzulduminsallah sagligina kavus da bundan sonraki bebis dogru yere tutunacak dualarim seninle canim
Oo hadi gozun aydin canim ne guzel benm 24. Haftadan beri bs asagi kuzus:) yarin da ben gorcem bakalim benm sipa kac kilo.. Bel agrilarim eskiye gore daha iyi canm okuttum kendimi bi kocakariya ise yaradi vallah hayata dondum resmen
Hp burdayim kuzum da okuyup cikiyorum bazen de yazacakken uyuyakaliyorumalisvrrs fasli bitti cantam hazir kuzuma yatak diktim lohusa tacimi terligimi yaptim simdi de dagitacagim hediyelerimi hazirliyorum kendim yapiyorum :)
Korkma canim 15 dk da geri ayilmistim ben azcik agrin oluyor onu da ilacla geciirler insallah iyi gecsin sonuc bos gebelk olarak ciksin
Kızlar tek tek sagolun geçmiş olsun dilekleriniz icin.simdi evime geldim.cok şükür gecti gitti kürtaj olayida.narkozumuzu aldık gözümü actigimda bitmisti her sey.ilk uyurken korktum biraz şükür gecti gitti.ins sonuc boş gebelik cikar ve pazartesi beta düşmüş olur bayagi.simdi uzaniyorum adet sancısı gibi hafiften sancı vuruyor normalmis bu durum.hepinizden desteginiz icin Allah razi olsun.
Canım çok geçmiş olsun inşallah değerlere normale gelirde atlatmış olursunKızlar tek tek sagolun geçmiş olsun dilekleriniz icin.simdi evime geldim.cok şükür gecti gitti kürtaj olayida.narkozumuzu aldık gözümü actigimda bitmisti her sey.ilk uyurken korktum biraz şükür gecti gitti.ins sonuc boş gebelik cikar ve pazartesi beta düşmüş olur bayagi.simdi uzaniyorum adet sancısı gibi hafiften sancı vuruyor normalmis bu durum.hepinizden desteginiz icin Allah razi olsun.
Sagol canım insallah ya.bu olayda geçince bir rahatlama oldu sanki icimde.narkozdan korkuyordum ama hoooppp bir anda dünya dönüyor ve uyandigimda her sey bitmisti.pazartesi büyük gün hayirlisiyla betada düşerse ne güzel.Canım çok geçmiş olsun inşallah değerlere normale gelirde atlatmış olursun
Hee o zaman yatiyorsun devamli benim de ilk bebiste lekelenme olmustu ama senin acaba böbrekle alakalı olabilir mi?Bugün gitmedim geçti diye akşamüstü yine leke oldu pazartesi gidecegim inşaallah hafta sonu kapalı doktorum.Zaten salı gününe randevum vardı pazartesiden gider durumumu söylerim kabulederlerse burda randevular çok sıkı canım randevusuz muayene etmiyolar pek.
Vajinanın içinden geliyo leke canım.böbreksel ağrılar var devam eden ama bunla ilgisi yok bence.Geçecek inşaallah buda hafta sonu nasıl geçer bilmem artık.Hee o zaman yatiyorsun devamli benim de ilk bebiste lekelenme olmustu ama senin acaba böbrekle alakalı olabilir mi?
Kalkmıyorum canım sadece yemek su ve wc için kalkıyorum.Bitaminlerimide alırım uyumadan ondan.Siyah00 canim hadi geçmiş olsun bidaha yaşanmasına inşallah tez zamanda toparlarsin kendini. Dinlen güzelce, kaf.anı dagit..
A afrodit26 becerikli hatun seni maşallah. görelim su yaptıklarını bizdeee.
bebeem sığmaz olmuş senin minik artiiik maşallah maşallah
hyb77 kalkma yattigin yerden canım inşallah lekelenmen uzun sürmez. Progestan verir doktorun büyük ihtimalle
Gecer tabi tatlım icini ferah tut duani esirgeme cok iyi bi anne olacaksin zaten sen...Vajinanın içinden geliyo leke canım.böbreksel ağrılar var devam eden ama bunla ilgisi yok bence.Geçecek inşaallah buda hafta sonu nasıl geçer bilmem artık.
Geçsin gitsin inşaallah canım.Ben bir ay arayla 2 defa narkoza girdigim için tecrübeli oldum gibi. ilk alırken hafif baş dönmesi hissediyosun gerisini hissetmiyosun gözünüzü açtığnızda çok ağır uykudan uyanmışcasına uyumak istiyosun ve bogazda hafif gıcık hissi oluyo.Neyse daha güzel haberler konuşmak dilegiyle geçmiş olsun canım.Kızlar tek tek sagolun geçmiş olsun dilekleriniz icin.simdi evime geldim.cok şükür gecti gitti kürtaj olayida.narkozumuzu aldık gözümü actigimda bitmisti her sey.ilk uyurken korktum biraz şükür gecti gitti.ins sonuc boş gebelik cikar ve pazartesi beta düşmüş olur bayagi.simdi uzaniyorum adet sancısı gibi hafiften sancı vuruyor normalmis bu durum.hepinizden desteginiz icin Allah razi olsun.
Aynen sığmiyor 5.aydan sonra ki artık hepten parca parça görüyoruz :) yüzüne bakmaya doyamadim ya...Siyah00 canim hadi geçmiş olsun bidaha yaşanmasına inşallah tez zamanda toparlarsin kendini. Dinlen güzelce, kaf.anı dagit..
A afrodit26 becerikli hatun seni maşallah. görelim su yaptıklarını bizdeee.
bebeem sığmaz olmuş senin minik artiiik maşallah maşallah
hyb77 kalkma yattigin yerden canım inşallah lekelenmen uzun sürmez. Progestan verir doktorun büyük ihtimalle
İnşaallah canım iyi anne olacağımı yıllardır duyarım ama daha icraat ortaya koyamadık 1 yılda 1 tane süpriz bebek oldu oda tedirginlik yaşatıyo annesine.Otur oturduğun yerde ne olay çıkartıyosun demi yedigin önünde yemediğin arkanda be çocuk.Ne adrenalin üretiyosun orda anneneGecer tabi tatlım icini ferah tut duani esirgeme cok iyi bi anne olacaksin zaten sen...
Allah iyiliğini versin :) ama istahsizlik yok bak ye mutlaka kuvvetli seyler. Benim de doktor kist bozmus olabilir dedi olusmus ama kenarda olusmus iyi olmaz orada kalirsa dedi böbreği büyük dedi dedi de dedi yani.. iste yaramazliklari anne karninda başlıyor totisunu isirdiklarimin.İnşaallah canım iyi anne olacağımı yıllardır duyarım ama daha icraat ortaya koyamadık 1 yılda 1 tane süpriz bebek oldu oda tedirginlik yaşatıyo annesine.Otur oturduğun yerde ne olay çıkartıyosun demi yedigin önünde yemediğin arkanda be çocuk.Ne adrenalin üretiyosun orda annene
Yok ya doyulmuyor :) eliyle sanki alnini siliyor dedim saclarini düzeltiyor oglum anneye güzel gözükecek ya
Normal canım 10 kardeşle ve benden sonra 4 küçügümün olmasıda tecrübe kattı görerek.Sonra abimin oğluyla başladık yegenlere sonra diğer oglu diğer kızı derken 4 aylıktan 7 yaşına kadar yeğenime baktım annesi çalıştığı için gün boyu birlikteydik gecede benle uyumak istediğni söyler yatagını terkederdi.kıreşe ben götürüp getirirdim ilk okula ben götürdüm.Şimdi hala beni istiyo yanında hergün soruyo nezaman geliyosun teyze diye.Teyzesinin yakışıklısı o.şuan 11 tane yegenim var benimkide oyunbozanlık yapmazsa 12 kuzen olcaklar inşaallah.
Kist var olayı zaten saçma geliyo bana.Abimin eşide kistli doğurdu hiçte sorun yaşamadı hamilelikte.Doğumda neden aldırmadın kistini demişti sonradan doktoru.Allah iyiliğini versin :) ama istahsizlik yok bak ye mutlaka kuvvetli seyler. Benim de doktor kist bozmus olabilir dedi olusmus ama kenarda olusmus iyi olmaz orada kalirsa dedi böbreği büyük dedi dedi de dedi yani.. iste yaramazliklari anne karninda başlıyor totisunu isirdiklarimin.
Öğrendigim günden beri birliktelik yok canım.Kocişe bir süre hatunu unut hatun kaput(bozuk)dedim.Ben boşunamı 135 bin saydım bu hatuna dedi :))Kızlar çok şükür herşeyimiz yıkandı ütülendi. Artık bebişimde gelse bir totosonu totosunu ısırsam hayırlısıyla. Şimdiden heyecan başladı.40hafta çok uzun. 37de gelsin yavrum inşa Allah. Hyb77 sende ayaklarını biraz yükseğe dik dinlen. İş yapma. Progestana başla. Yol yürüme. İlişkiden uzak durun bir süre. Benimde 12inci haftaya kadar lekelenmem olmuştu ana benimki kisstten dolayıydı
Maşallah ne kocaman aile. Çocuklar çok şanslı bir suru kuzenleri var. Senin çocukluğunda onca kardeşle harika geçmiş olmalı :) bayılırım ben kalabalık sıcak ailelere. Yavrun hem bu bu yüzden şanslı hem de annesi çok tecrübeli ve sevgi dolu diye şanslı.Normal canım 10 kardeşle ve benden sonra 4 küçügümün olmasıda tecrübe kattı görerek.Sonra abimin oğluyla başladık yegenlere sonra diğer oglu diğer kızı derken 4 aylıktan 7 yaşına kadar yeğenime baktım annesi çalıştığı için gün boyu birlikteydik gecede benle uyumak istediğni söyler yatagını terkederdi.kıreşe ben götürüp getirirdim ilk okula ben götürdüm.Şimdi hala beni istiyo yanında hergün soruyo nezaman geliyosun teyze diye.Teyzesinin yakışıklısı o.şuan 11 tane yegenim var benimkide oyunbozanlık yapmazsa 12 kuzen olcaklar inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?