Canim orada acile gitme şansın yokmu? Aklımda sen varsin hepSabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.
Yerim ben bunu masaAllah sanaahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
Kiz gecenlerde aklima geldin cok ozlettin kendiniEvet unutmamissin beni tesekkur ederim.Gorunce hamile oldugunu cok sevindim senin adina umarim saglikli gebelik gecirirsin Amin
İnşaallah bişey olmaz canım.Dinleniyorum Yatakta Dualarınızı eksik etmeyin.@ruya hayal canim insaAllah bos gebeliktir Rabbim safii olan ismiyle tez zamanda sifani versinLovely35 canim az kalmis minnakina kavusmana hayirlisiyla sagsalim bir sekilde minnakina kavusursun insaAllah hyb77 canim insaAllah bisey olmayacak sen bol bol dinlen
Maşallah canım Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin,ben iyiyim canım şukur hazıran ayında ben dr gıttım bır sorun cıkmadı hersey normal dedı esımden test ıstedı eger olumlu cıkarsa senden hsg ısteyecegım dedı esımın test sonucları dusuk cıktı urolojıye yonlendırdı pazartesı sabaha urolojıye gıdecegız bakalım dr ne dıyecek totalde sprem sayısı ıyı ama hız yavas nasıl bır yol ızlenecek bılmıyorum
mecburi findik ayriligi basladi bugunKaçaklar gelmişse @afrodit26bebeem nerdrsiniz bakiim siz ses soluk çıkmıyor. Koca gobuslerinizle son alışverişlere mi daldiniz yoksa hani bize fotolar oyleyse??
bebeem maşallah kuzucuna uslu uslu büyümüş pozisyonu almış
Beni de okusa da gece uyusamCanim cok uzulduminsallah sagligina kavus da bundan sonraki bebis dogru yere tutunacak dualarim seninle canim
Oo hadi gozun aydin canim ne guzel benm 24. Haftadan beri bs asagi kuzus:) yarin da ben gorcem bakalim benm sipa kac kilo.. Bel agrilarim eskiye gore daha iyi canm okuttum kendimi bi kocakariya ise yaradi vallah hayata dondum resmen
Hp burdayim kuzum da okuyup cikiyorum bazen de yazacakken uyuyakaliyorumalisvrrs fasli bitti cantam hazir kuzuma yatak diktim lohusa tacimi terligimi yaptim simdi de dagitacagim hediyelerimi hazirliyorum kendim yapiyorum :)
Canım benim sakin olmaya çalış zor biliyorum ama taze kanmı ve çok yoğunmu ağrın varmıSabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.
Maşallah kuzuna hep sağlıklı gitsin inşaallah annesi.Eki Görüntüle 1600927mecburi findik ayriligi basladi bugun çekmiyor ya telefon cok giremiyorum evde alışveriş bitti de temizlik isim kaldi bebisimin kıyafetleri yikanacak daha hem resim istersin de vermez miyiz :))
Taze kan degil yogun degil adet sancısına benziyo ama fazla degil daha çok segirme gibi ve sürekli karnım gurulduyo.Az önce yine gittim bu defa yoktu bişey ara ara geliyo demekki.Canım benim sakin olmaya çalış zor biliyorum ama taze kanmı ve çok yoğunmu ağrın varmı
Korkma canm o zaman ilk zamanlar benimde oldu ama dinlen ve yoğunlaşırsa dra gitTaze kan degil yogun degil adet sancısına benziyo ama fazla degil daha çok segirme gibi ve sürekli karnım gurulduyo.Az önce yine gittim bu defa yoktu bişey ara ara geliyo demekki.
Sende nasıldı kaçıncı hafta oldu nekadar sıklıklaydı ve kıvamı nasıldı ve doktora gittimmi doktor ne dedi ilaç kullandınmı çook soru sordum csnım kusura bakma.Korkma canm o zaman ilk zamanlar benimde oldu ama dinlen ve yoğunlaşırsa dra git
Ilk zamanlar oldu canm daha kalp atışlarını duymamıştım tuvalete gittiğimde peçeteye geliyordu herhangi bi ilaç kullanmadım o zaman ama bende kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcıya başladım başladığım gün yoğunlaştı dra gittim iğne ve progestan kullanmaya başladım hala kullanıyorum canmSende nasıldı kaçıncı hafta oldu nekadar sıklıklaydı ve kıvamı nasıldı ve doktora gittimmi doktor ne dedi ilaç kullandınmı çook soru sordum csnım kusura bakma.
Amin canım da aklım sende kaldi bugün gitsen doktora olmaz mı?Maşallah kuzuna hep sağlıklı gitsin inşaallah annesi.
Evet kuzum az kaldı yarın hastane çantamızı hazırlıyoruz bütün eşyaları yıkanıp ütülenecek ne büyük heyecan mutluluktur allahım herkese tattırsın.@ruya hayal canim insaAllah bos gebeliktir Rabbim safii olan ismiyle tez zamanda sifani versinLovely35 canim az kalmis minnakina kavusmana hayirlisiyla sagsalim bir sekilde minnakina kavusursun insaAllah hyb77 canim insaAllah bisey olmayacak sen bol bol dinlen
Bugün gitmedim geçti diye akşamüstü yine leke oldu pazartesi gidecegim inşaallah hafta sonu kapalı doktorum.Zaten salı gününe randevum vardı pazartesiden gider durumumu söylerim kabulederlerse burda randevular çok sıkı canım randevusuz muayene etmiyolar pek.Amin canım da aklım sende kaldi bugün gitsen doktora olmaz mı?
Bendende kan alıp tahlile göndereceklerdi bişey çıkarsa doktorumuz sizi arar çıkmazsa aramaz dediler ve arayan olmadı pazartesi sonuçlarımı istiycem hem betamı merakediyorum.Ilk zamanlar oldu canm daha kalp atışlarını duymamıştım tuvalete gittiğimde peçeteye geliyordu herhangi bi ilaç kullanmadım o zaman ama bende kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcıya başladım başladığım gün yoğunlaştı dra gittim iğne ve progestan kullanmaya başladım hala kullanıyorum canm
İnşallah hayırlı şekilde atlatırsın bu süreci dediğim gibi moralini bozma dua oku bol bol bende yarın dra gidicem inşallah hayırlı haberler alırım banada dua et canmBendende kan alıp tahlile göndereceklerdi bişey çıkarsa doktorumuz sizi arar çıkmazsa aramaz dediler ve arayan olmadı pazartesi sonuçlarımı istiycem hem betamı merakediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?