Beraber Anne Olma Yolunda

Sabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.
Canim orada acile gitme şansın yokmu? Aklımda sen varsin hep ((( ınşallah minigine Bisi olmuycakk

Yerim ben bunu masaAllah sana 3.ayimizda koymustum gormedn mi sekerim:)

@ruya hayal canim insaAllah bos gebeliktir Rabbim safii olan ismiyle tez zamanda sifani versin Lovely35 canim az kalmis minnakina kavusmana hayirlisiyla sagsalim bir sekilde minnakina kavusursun insaAllah hyb77 canim insaAllah bisey olmayacak sen bol bol dinlen

İnşaallah bişey olmaz canım.Dinleniyorum Yatakta Dualarınızı eksik etmeyin.

Sağol canım benim dk gitmekle çok iyi yapmışsın en azından sorunu öğrenmişsiniz ona göre bir yol cizersiniz inşallah seninde hamiş haberini okuyacaz buradan ben hissediyorum yakındır inşallah

mecburi findik ayriligi basladi bugun çekmiyor ya telefon cok giremiyorum evde alışveriş bitti de temizlik isim kaldi bebisimin kıyafetleri yikanacak daha hem resim istersin de vermez miyiz :))

Beni de okusa da gece uyusam simdi sezeryan mi normal mi olacaksın sen?

Sabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.
Canım benim sakin olmaya çalış zor biliyorum ama taze kanmı ve çok yoğunmu ağrın varmı

Canım benim sakin olmaya çalış zor biliyorum ama taze kanmı ve çok yoğunmu ağrın varmı
Taze kan degil yogun degil adet sancısına benziyo ama fazla degil daha çok segirme gibi ve sürekli karnım gurulduyo.Az önce yine gittim bu defa yoktu bişey ara ara geliyo demekki.

Taze kan degil yogun degil adet sancısına benziyo ama fazla degil daha çok segirme gibi ve sürekli karnım gurulduyo.Az önce yine gittim bu defa yoktu bişey ara ara geliyo demekki.
Korkma canm o zaman ilk zamanlar benimde oldu ama dinlen ve yoğunlaşırsa dra git

Korkma canm o zaman ilk zamanlar benimde oldu ama dinlen ve yoğunlaşırsa dra git
Sende nasıldı kaçıncı hafta oldu nekadar sıklıklaydı ve kıvamı nasıldı ve doktora gittimmi doktor ne dedi ilaç kullandınmı çook soru sordum csnım kusura bakma.

Sende nasıldı kaçıncı hafta oldu nekadar sıklıklaydı ve kıvamı nasıldı ve doktora gittimmi doktor ne dedi ilaç kullandınmı çook soru sordum csnım kusura bakma.
Ilk zamanlar oldu canm daha kalp atışlarını duymamıştım tuvalete gittiğimde peçeteye geliyordu herhangi bi ilaç kullanmadım o zaman ama bende kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcıya başladım başladığım gün yoğunlaştı dra gittim iğne ve progestan kullanmaya başladım hala kullanıyorum canm

Evet kuzum az kaldı yarın hastane çantamızı hazırlıyoruz bütün eşyaları yıkanıp ütülenecek ne büyük heyecan mutluluktur allahım herkese tattırsın.

Amin canım da aklım sende kaldi bugün gitsen doktora olmaz mı?
Bugün gitmedim geçti diye akşamüstü yine leke oldu pazartesi gidecegim inşaallah hafta sonu kapalı doktorum.Zaten salı gününe randevum vardı pazartesiden gider durumumu söylerim kabulederlerse burda randevular çok sıkı canım randevusuz muayene etmiyolar pek.

Bendende kan alıp tahlile göndereceklerdi bişey çıkarsa doktorumuz sizi arar çıkmazsa aramaz dediler ve arayan olmadı pazartesi sonuçlarımı istiycem hem betamı merakediyorum.

Bendende kan alıp tahlile göndereceklerdi bişey çıkarsa doktorumuz sizi arar çıkmazsa aramaz dediler ve arayan olmadı pazartesi sonuçlarımı istiycem hem betamı merakediyorum.
İnşallah hayırlı şekilde atlatırsın bu süreci dediğim gibi moralini bozma dua oku bol bol bende yarın dra gidicem inşallah hayırlı haberler alırım banada dua et canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…