bacım yaaaa aslında bi gebelik testi yapsan diyorum... ovulasyonda iki koyu çizgi çıktı dimi....Yok canım gitmedim 10 güne kadar geciktiği oldu yakın aylarda o yüzden bekliyorum. evde ovulasyon testi vardı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım bugün pozitif çıktı bakalım pazartesiye gelmezse adet gebelik testi yaparım.Dua eder misin benim için mogamim tedaviye gerek kalmadan gelse benim miniğimdeeşim testi görmüş gebelik testi sanmış bi sevinmiş garibim banada sanki ömrümüz hep iki kişi gececekmiş bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyo artık
Ovülasyon testin pozitifmiş gebelik testide yap canım bende ovülasyon testiyle öğrenmiştim ilk önce.Haydi inşaallah pozitiftir canım yap bir testYok canım gitmedim 10 güne kadar geciktiği oldu yakın aylarda o yüzden bekliyorum. evde ovulasyon testi vardı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım bugün pozitif çıktı bakalım pazartesiye gelmezse adet gebelik testi yaparım.Dua eder misin benim için mogamim tedaviye gerek kalmadan gelse benim miniğimdeeşim testi görmüş gebelik testi sanmış bi sevinmiş garibim banada sanki ömrümüz hep iki kişi gececekmiş bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyo artık
Dinlemiyorum ben sözünüKız şimdi benimkide öyle diyodu hatta senin yazını okudum bak bunun kocasıda aynı diyomuş diye.Çok biliyo bunlar yaaaa
Hahahha senın yazdıgını gormeden lısteyı gordm aynı seyı bende ıcımden gecırdım :) ayyy saglıklı olsunlar da cinsiyet degıssede sorun degıl : P alıştıktan snra degısmesını hıc ıstemıyorm ama bnde kız hıssedıyorum :)tamam bacım soru işaretli cadı kzımızı ekliyim hemen...bi de geçen cinsiyet tablosunu paylaşırken baktım böyle 3-4 erkeğin peşine bi kız gelmiş ee bizde şuan listede sen hariç son dört bebiş erkek bende dedim kesin blummm un bebiş kız...teorim doğru çıktı16 da kesin belli olur ama
Benimkide öyle dedi faceye falan yazma diye bunlar ruh ikizimi neDinlemiyorum ben sözünüSadece facede falan yazma dedi bnde dusunmuyorm bebekle ılgılı bişi yazmayı bu konuda anlaştj sadece
Ayyy benim ki uyuzdur dedığını yapmayınca beynımı yer :) ama bn alıştım artık guluyorum onaBenimkide öyle dedi faceye falan yazma diye bunlar ruh ikizimi ne
Bugün getir şu çoğu öpiym bir kere dedi göbegimi öptü.çok üstüme düşüyo bu günler işe gitmeden dönüp dönüp öptü hep morel veriyo.Bu siteye takmış durumda o siteye giriyosn herşeyini yazıyosn senin morelini bozuyor onlar diyo :))) Lekelenince morelim bozuldu hep yatış pozisyonundayım diye kendide etkileniyo.Nerden aklına geldiyse çocuğun kafasını çelme şunla evlen diye bazı anneler çeliyo diyo neler kuruyo neler :))Bende doğurduk büyüttükte evkenmesinimi kaygı ediyosun sevdigiyle evlensin günahına giremem dedim rahatladı:)))Ayyy benim ki uyuzdur dedığını yapmayınca beynımı yer :) ama bn alıştım artık guluyorum ona
İnşallah canım benim aramızda 5 hafta olan arkadaşım doğum yaptı bugün sıra yavaştan bana geliyor sanırım.Az kaldı kuzum kara görünüyoHayırlısıyla doğur da görelim şu minik fıstığı
Benim eşimde girme şu kadınlar kulubüne diyorBugün getir şu çoğu öpiym bir kere dedi göbegimi öptü.çok üstüme düşüyo bu günler işe gitmeden dönüp dönüp öptü hep morel veriyo.Bu siteye takmış durumda o siteye giriyosn herşeyini yazıyosn senin morelini bozuyor onlar diyo :))) Lekelenince morelim bozuldu hep yatış pozisyonundayım diye kendide etkileniyo.Nerden aklına geldiyse çocuğun kafasını çelme şunla evlen diye bazı anneler çeliyo diyo neler kuruyo neler :))Bende doğurduk büyüttükte evkenmesinimi kaygı ediyosun sevdigiyle evlensin günahına giremem dedim rahatladı:)))
Ben cok cabuk kırılıyorum ya.bisiy soyledi mi sinirlenip arkami doner yatarim hemen.adama zorla yanasiyoriz sanki.yakinina yanasmaya korkuyorum.onun suratini cekmektense yokmus gibi davranmak daha iyi.sinirim bozulmuyr en azindanay bu erkeklerin nazı da beni öldürecek...yemez seni gribim deseydin ya...
Benimkide hapşurdum diye geçen arkasını dönüverdi:)))Her hapşurugu grip sanıyo ki ben normalde hapşuran bir insanımdır.Ben cok cabuk kırılıyorum ya.bisiy soyledi mi sinirlenip arkami doner yatarim hemen.adama zorla yanasiyoriz sanki.yakinina yanasmaya korkuyorum.onun suratini cekmektense yokmus gibi davranmak daha iyi.sinirim bozulmuyr en azindan
Ben hep buralardayim sizi uzaktan takip ediyorum.hatun nirelerdesin sen dönmekle iyi yapmışsın hem ne demek yazacak bişey bulamıyorum...selamını esirgeme bizden
Sağol canım seninde Akşamın hayırolsun.Ben hep buralardayim sizi uzaktan takip ediyorum.
Bu arada axsaminiz xeyr
Tesekkur ederim amin bana da dua edin dualariniza cookk ihtiyacim varAllah sanada nasibetsin inşaallah o duyguyu tatmanı diliyorum.Sevinç gözyaşı birarada hem şükür hem dua allahım sanada tattırsın inşaallah en kısa zamanda
Allahım senin kucağını bebekle doldursun sevgisine doyursun inşaallah.Beklediğne değsin koşuşturup dursunlar seni :)))Tesekkur ederim amin bana da dua edin dualariniza cookk ihtiyacim var
bacım yaaaa aslında bi gebelik testi yapsan diyorum... ovulasyonda iki koyu çizgi çıktı dimi....
Amin canim tesekkur ederimAllahım senin kucağını bebekle doldursun sevgisine doyursun inşaallah.Beklediğne değsin koşuşturup dursunlar seni :)))
Ovülasyon testin pozitifmiş gebelik testide yap canım bende ovülasyon testiyle öğrenmiştim ilk önce.Haydi inşaallah pozitiftir canım yap bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?