Canim o göbek ne maşallah sen de buyutmussun erkenden ☺kızlar işte bizzzzzzzzz
İyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)kuzum ben hamile kaldığımda 56 idim sonra midem yüzünden 53 e kadar düştüm...midem düzeldi nihayet ve son halim 56...başladığım noktaya döndüm
Kovmuştum ama yook inatçılar geliyoruz işte diyolarSen bi sonraki randevuna kadar sanki belli değilmiş gibi takıl kuzum...dediğin gibi cinsiyetin önemi yok sadece alıştırma kendini netleşene kadar...ama bana da kız gibi geliyo hadi bakalım
maaşallah arkadaşına inşallah senden de güzel bi doğum haberi alırız 38 den sonra
kız naptın yaptın mı test...en azından kafanda şüphe kalmaz canım benim yoksa illa pozitif çıkacak diye bişey yok sonuçta çokta güvenilir bi yöntem değil gerçi gönül ister bi bebişimiz daha olsun
ekliyorum hatun hadi rastgele
bacım sanki biraz aşağı inmiş dimi göbüşün yoksa fotodan mı öyle görünüyo
Gelemiyesicelereklerim kuzum inşallah son ekleme olur
Evet canim benim gobus buyuyo bide ustten cekine daha cok ciktiCanim o göbek ne maşallah sen de buyutmussun erkenden ☺
Canım benim çok geçmiş olsun üzüldümKanamayla beraber kese düştü wc ye canım sönmüş bir balon gibi içi boş sadece bir ucu simsiyah kan damarları olmuş.içinden şeffaf kuş gözü büyüklügünde yumurta olduğnu düşündüğüm şey çıktı üstünde ince kılcal damar vardı.Progestan iğne yokmuş burda hap varmış onuda ben istedimde yazdı siğorta karışamıyo bile.Kendimiz aldık eczaneden.Ağrılarım devamediyo kanamamda var ama şiddeti azaldı sanki biraz.Beta 843 çıktı.Minimal bişey görünüyo ama ne olduğu belirsiz daha dedi. salı günü tekrar beta baktır sonuca göre degerlendirilir dedi.
Canm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım halaİyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)
Ohhh maşallah tatlım kesinleşmiş :)Ben geldim ☺
Detaylı ultrason sonucmuz güzel kızlar allah herkese iyi haberler almayi nasip etsin..
Minnosumuz erkek kesın ☺@mogami teyzosu listede netiz artık ☺
460 gr olmuş akşam 500 olur dedı önden gidiyomus benim almadığım kiloyu o alıyo heralde :))
Sabah kahvaltisina dayanamıyorum onu prenses gibi yapıyorum akşamda bir sebze yemeği arada da meyve baska da abur cubur yemem hayatta isteyerek bi kahvaltı yapiorum onun dışında zorla yiyorumCanm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım hala
Canim masallah sna ve oglusunaBen geldim ☺
Detaylı ultrason sonucmuz güzel kızlar allah herkese iyi haberler almayi nasip etsin..
460 gr olmuş akşam 500 olur dedı önden gidiyomus benim almadığım kiloyu o alıyo heralde :))
Ohhhh masallah canim 4 kiloyu bulcak herlde senin kizKızlar bizde doktordan geldik iki haftada tontiş kızım 900 gr almış 3100 gr olmuş doktor 12 gün önde dedi normal çok zor olur dedi 38. Haftada alırız dedi nasıl heyecan yaptım :)
Evet canım 4 u geçmezse iyi :) çok heyecanlıyım çok merak ediyorum :)Ohhhh masallah canim 4 kiloyu bulcak herlde senin kizayyyy cok az kaldi kavusmaniza cok heyecanli
Maşallah pasamiza büyüsün cook cook büyüsün :))))Ben geldim ☺
Bu 3. Doktor canım hepsi aynı şeyleri söylüyorİyi pazartesiler kızlar :)
@betiboop yarim kilo olmuş senin paşa maşallahbi masallahta mutlu aile fotonuza ne tatlisiniz öyle, gobusude kapatmış siyahlarla :) bende senin gibi bel kalınlaşması yaşıyorum canım, kayboldu belim. Y ysmn1096 kocaman dombul papatyanin gelmesine son 3haftaaa
blummmm nasıl buyuttun sen minnagi öyle annesi, ne güzel büyümüş gobusun erkenden :) babası da şimdiden ask yasamaya başlamış yavrusuyla ne guzel
Siyetem doktorda ki rahatlığa ne demeli bilemedim. Çok yardımcı olmuş saolsun! Başka doktor mu bulsan acaba?
Hic bir sknti olmadığına sevinebiliriz öyleyse, ne zamandır deniyodunuz?Bu 3. Doktor canım hepsi aynı şeyleri söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?