Beraber Anne Olma Yolunda

Kovmuştum ama yook inatçılar geliyoruz işte diyolar Inşallah bu son olur canım benim

Canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm
Allah hayırlısını versin yine olur önce senin sağlığın biliyorsun demi

İyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)
Canm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım hala

Ohhh maşallah tatlım kesinleşmiş :)

S
Canm.ablam da öyle. Oldu ilk 4 ay bitkisel hayatta geçiriyo ama sonra 30 u buluyor nasıl oluyo sa. Sen yine de Şartlandırma almaazsin belki yavaş yavaş gidersin bundan sonra, bende aksine çok yiyo gibiyim ama.almadım hala
Sabah kahvaltisina dayanamıyorum onu prenses gibi yapıyorum akşamda bir sebze yemeği arada da meyve baska da abur cubur yemem hayatta isteyerek bi kahvaltı yapiorum onun dışında zorla yiyorum (melegin iyi olsun ben sonra diyet yaparım hele bi sağlıkla gelsin ...... Sen dr kaçta gitceb ?

Canim masallah sna ve oglusuna

Kızlar bizde doktordan geldik iki haftada tontiş kızım 900 gr almış 3100 gr olmuş doktor 12 gün önde dedi normal çok zor olur dedi 38. Haftada alırız dedi nasıl heyecan yaptım :)
Ohhhh masallah canim 4 kiloyu bulcak herlde senin kiz ayyyy cok az kaldi kavusmaniza cok heyecanli

Maşallah pasamiza büyüsün cook cook büyüsün :))))

Eşim bugün ürolog a gitti çocuk olmasına engel bir durum yok ortada dedi varikosel var diyemem dedi elle muayene de etti hani her insanın olacak diye bişi yok dedi kafanıza takmayın rahat olun bu bebek için zarların 6-6 gelmesi gerekmiş yok yaşımız küçükmüş gençmişiz zamanla olur kafanızı rahat bırakın...

Aşılama da şansınız yüksek dedi ama bu konuda jinekologunuzun tavsiyelerini dinleyin dedi bu da proxeed plus yazdı aynı jinekolog gibi.....Bülent traş a sonuçları gondermiştim internet üzerinden o destek tedaviler de mevcut demiş ti ama bunlar bi proxeed plus a takmış kafayı....lökosit çok etkisi yok dedi böyle işte

İyi pazartesiler kızlar :)
@betiboop yarim kilo olmuş senin paşa maşallah bi masallahta mutlu aile fotonuza ne tatlisiniz öyle, gobusude kapatmış siyahlarla :) bende senin gibi bel kalınlaşması yaşıyorum canım, kayboldu belim. Y ysmn1096 kocaman dombul papatyanin gelmesine son 3haftaaa
blummmm nasıl buyuttun sen minnagi öyle annesi, ne güzel büyümüş gobusun erkenden :) babası da şimdiden ask yasamaya başlamış yavrusuyla ne guzel
Siyetem doktorda ki rahatlığa ne demeli bilemedim. Çok yardımcı olmuş saolsun! Başka doktor mu bulsan acaba?

Bu 3. Doktor canım hepsi aynı şeyleri söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…