Beraber Anne Olma Yolunda

Hatırladm tabiki canım :) Hoşbuldum canım nasılsın ilk başta stres yaptım canım ama dr la konusunca yolumuzun ne oldugunu gorunce rahatladım bıraz bugun ürolojiye gittik çok şükür varkisoel çıkmadı eşimde dedim bu değerlerle durumumuz nedir değerler düşük normal yolla olmaz diyemem olabilirde ama ihtimal az dedi eşime ilaç verdi iki ay kullanacak tekrar test yaptıracagız eger degerlerde degısıklık yoksa bu defa aşılama yaptıracagız esımın suan calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı ama bu mumkun degıl bana sonumuz asılamaya kalacak gıbı ama hayırlısı canım herseyın bır vaktı zamanı var yeterkı hayırlı saglıklı olsun canım

Geçmiş olsun canım.. İnşaallah düşük değildir ama düşükse de bir sıkıntısı olduğu içindir.. Üzme kendini ve kontrol zamanına kadar dinlen.. Belki gördüğün o seffaf kuş gözü gibi şey kan pıhtısıdır..
Rabbim hayırlısını versin...

kılo ıcınde yememezlık yapma canım ya bırazda olsa gırsın agzına ne de olsa asermısın Ertesı gun aynı tadı vermezkı. benımde nası gozleme cekmıstı bıdada asermedım zaten onuda bulmadık bulundugumuz ılcede. bırgun antepe gıttıgımızde sac uzerınde kadınlar yapıodu esım dedı alayım bak gozleme yok dedım sımdı ıstemıyokı canım o an olsaydı heralde bı 10 tane yerdım dedım yuh dıo Yanı okadar cok canın ıstıyo sen anlayamazsın dedım

Hic bir sknti olmadığına sevinebiliriz öyleyse, ne zamandır deniyodunuz?
Canım 1 buçuk yıldır deniyoruz değerler düşük ama engel olacak kadar değilmiş öyle diyorlar ev alana kadar böyle devam edeceğiz ev alınca ilk iş aşılama olacak

İyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)
yaaa deme öyle çok yiyipte almış değilsin ki kuzum hem miniğine feda olsun doğumdan sonra bi bakmışsın hepsi gitmiş

Maaşallah paşamıza kuzum gözün aydın bunu da güzelce atlattınız darısı başımıza beti teyzesi yarım kiloluk paşa boyu nasıl...bide cd verdiler dimi...kız artık isim bulma çalışmalarına başla adıyla sevelim küçük erkeğini

Kızlar bizde doktordan geldik iki haftada tontiş kızım 900 gr almış 3100 gr olmuş doktor 12 gün önde dedi normal çok zor olur dedi 38. Haftada alırız dedi nasıl heyecan yaptım :)
oyyy maaşallah fıstığımıza ne güzel büyüyo ama doktorun doğru demiş 4 ü bulur belki de geçer o yüzden normal zor olur...hayırlı sağlıklı doğsunda nasıl olduğu önemli değil

Şu ilacı 2 ay daha kullanın kuzum sonra baktınız olmuyo o zaman aşılama düşünün artık...böyle ilaçlarla falan yıpranmayın boşuna

olsun balım yaaa ağır gelirdi o saatte...bugün eşime aldırıcam patates kızartıp yerim artık o istek hala geçmedi bende...zaten tek aşerdiğim şeyde patates kızartması oldu geçen haftada canım çekti şimdideacaba diyorum bizim sıpalar da büyüyünce bunlara düşkün olacaklarmı...çünkü ben annemin aşerdiği şeyleri deli gibi seviyorum

Buyuyo bende anlamadim walla babamiz her gun opucuklere boguyor eee kizlarda duskun oluyolar
Elisaaaaaam hosgeldin ozlettin kendini canim...insallah bebisi bi an once gelir annesinin gobusune
anaaaaam hatun maaşallahınız var miniğin yeri dar galiba o yüzden bu kadar dışarı vermiş göbeğin...ben anneme çektim galiba doğru düzgün çıkmadı daha
galiba ic karnim dar hemenck cikti benm gobus yemek yedikten sonra boyle cok sisiyo seninki de artik cikar kuzum

Teşekkür edrim blummm bende özledim bebiş nasıl sen nasılsın maşallh size :) inşallah canım ama iki ay sonra bakalım canım eşim bugun tedaviye basladı ılacları ıkı ay sonra bıtecek yenıden test yaptıracagız degerlerde yukselme varsa normalı bekleyecegız degısıklık yoksa ekımde asılamaya basvuracagız hakkımızda hayırlısı canım

Canım 1 buçuk yıldır deniyoruz değerler düşük ama engel olacak kadar değilmiş öyle diyorlar ev alana kadar böyle devam edeceğiz ev alınca ilk iş aşılama olacak

Canım benım esımdede varkısoel cıkmadı dr proxeed yazdı ıkı ay kullanacak sonra test yaptırcak ıkı ay sonrakı degerlere gore karar verecegız barız bır artık yoksa eger dırek asılamaya basvuracagız sız daha once proxeed kullanmısmıydınız

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

oyyy maaşallah fıstığımıza ne güzel büyüyo ama doktorun doğru demiş 4 ü bulur belki de geçer o yüzden normal zor olur...hayırlı sağlıklı doğsunda nasıl olduğu önemli değil
Bana da geçer gibi geliyor canim sağlıkla dogsun inşallah da gerisi önemli degil

Iyiyiz cok sukur canim zaman geciyo...insallah tedaviden olumlu sonuc alirsiniz bebisler uzun yoldan geliyolar ve nazlilar

Iyiyiz cok sukur canim zaman geciyo...insallah tedaviden olumlu sonuc alirsiniz bebisler uzun yoldan geliyolar ve nazlilar

İnşallah canım yeterkı saglıklı olsunlar canım önemlı olan o bu kadar bekledık ıkı ay daha beklerız eger asılamaya kalırsak ınsallah ılk asılamada tutar

İnşallah canım yeterkı saglıklı olsunlar canım önemlı olan o bu kadar bekledık ıkı ay daha beklerız eger asılamaya kalırsak ınsallah ılk asılamada tutar
Insallah canim hakkinizda hayirlisi olsun artik buralarda misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…