bu kadar acele edip sizi tüpe yönlendiren bi doktora hemen olur deme canım...bu arada eşin ilaç kullandı mı yani bizim kızlardada aynı durumda olanlar var ve ilk adımda ilaç kullanmaya başladılar...ben evlendiğimden beri istiyorum. İlk başlarda sabırsızdım hep test yapar dururdum. bir yıl geçin
ayyy canım benim sağol. Valla eşim karşı olmasa üye olacaktım. Ama nasip işte. üye olduktan sonra da yazamadım ne biliim. ama her sabah işe başlamadan önce hep okurdum sizi. hadi bakalım inşallah bana uğurlu gelirsiniz güzel anneler ve anne adayları
biz ilk evlendiğimiz aydan beri istiyoruz. ama kısmet olmadı malesef her ay test yaptım ovulasyon kullandım yok olmadı. sonra doktora gittim yumurtalar iyi dedi hsg çekti.sonra yine umutlandım yine hüsran oldu. daha sonra aşılamaya karar verdik aşılamada farkedildi ki eşimin ileri hızlı sperm oranı çok düşük. ve ankaradaki aşılama yapan doktor eşime hemen tüpe geçelim demiş. burdaki doktor da yok dedi tekrar aşılama yapıcam dedi. şimdi ikinci aşılama sürecindeyim ama daha olmadı.
Canım merhaba senınle durumumuz aynı bende 14 aydır ıstıyorum hazıran ayında dr gıttım bende sorun cıkmadı esımden test ıstendı esımınde ml de sayısı dusuk ve hızlı sprem sayısı az bugun urolojıye gıttık ılac verdı ıkı ay kullan sonra tekrar test dedı sız tedavı hıc uyguladınızmı dırek asılamayamı gectınız bız suan ıkı aylık tedavıyı beklıyoruz eger degısıklık olmazsa degerlerde bızde dırek asılamaya gececegız sızın degerler kactı bızım ml de 13 mılyondu ve ıkı saatın sonunda %85 hareketsız dı spremler ileri hareketlı %0 yerınde hareketlı % 10 yarı hareketlı % 5 dı benım dr um esımın ıkı ay sonrakı degerlerıne gore yon cızecek galıba asılamaya kalacak bızımde
yaaaaa çeksene bu anları videoya hatıra kalırkafayı sallaya sallaya yer artık ellerıde bırlestırırMamasını getırdıgımde bıberonu gorur gormez ellerı bırlestırıyo hı hııı hııı dıe nası sınırlenıyo bı gorsen
bu kadar acele edip sizi tüpe yönlendiren bi doktora hemen olur deme canım...bu arada eşin ilaç kullandı mı yani bizim kızlardada aynı durumda olanlar var ve ilk adımda ilaç kullanmaya başladılar...
sağol balım size de yarasın ana kızAfiyet şeker olsun. Yarasın kuzuna. Bende çiğköfte yaptım :) ailemiz büyüyor mogami
merhaba canım inşallah birlikte hamile kalırız. biz tedavi uygulamadan aşılamaya geçtik. o o aşılamamız tutmadı.sonra doktorumuzu değiştirdik o da önce eşime proxeed plus verdi. onu kullanalı bir ay olacak. ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyor. bizde saayı çok düşük değil ama harekette sıkıntı var aslında çok da benziyor değerler. kadın doğumcu eşinin sonuçlarına ne dedi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
umarım ilaçlar hareketi arttırır canım keçiboynuzu pekmezi de yedir eşine...bol bol meyve yesin...fındık ceviz badem eksik etme...erkekler kendi sağlıklarına çok özen göstermiyorlar ne yazık ki o yüzden iş bize düşüyo...sen sıkı takip et eşini gerekirse ağzına tıkıştır...sigara varsa da bırakmasını sağla...kilo varsa vermeye çalışsın...bunların hepsi çok etkiliyor erkekleri...ama en önemlisi gülümsemeyi ihmal etmeyin canım...yaşınız gençse şayet acele etmeden sakin sakin ilerleyin...her miniğin bi vakti var ve o vakit gelince zaten olacak size düşen o gelene kadar sabırla ve aşkla onu beklemek...evet canım kullanıyor. bu ay 2. aşılamayı başladık. iğnelerimi yapıyorum hergün bu 10. günüm. bakalım bugün akşam doktor kontrolüm var ne zaman aşılama yapacak onu belirleyecek.
İnşallah canım inşallah bızım dr da proxeed verdı canım bugun gıttık dr a ıkı ay kullan dedı kecıboynuzu kurunude onerdı kadın dogumcu bana canım sımdılık sende sıkntı gorunmuyor degerler dusuk dedı esının urolojıye gıtmesı lazım urlojıye gıdın bız ondan sonra tekrar goruselım dedı bende aradım drumu dedım esımde varkısoel yokmus dr ılac verdı ıkı ay kullanıp testın yapın dedı benım bu sure ıcerısınde yapacagım brısey varmı suan durumumuz nedır dedım ıkı ay sonunda senı takıbe baslarız esının degerlerıne gore dedı esımde kayda deger yukselme olursa normal ıcın bıraz daha beklerız canım eger olmazda ekımde dırek asılama ıcın takıbe baslayacagız Canım bu arada esın 1 ay sonunda test yaptırdımı ılacın faydası varmı yukseldımı degerer
merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza topiğiniz banada uğurlu gelir belki bende kavuşurum bebişime
Gel bacım hoşgeldin sefa geldin...İnşallah sende kavuşacaksın miniğine...ne kadardır deniyorsunuzmerhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza topiğiniz banada uğurlu gelir belki bende kavuşurum bebişime
aa tam bizim gibi. eşim ürolojiye gitti. beni ameliyat edin demiş adam da dur bakalım önce değerlerine telaşlanma demiş. baktıktan sonra da varkısoel yok demiş benimki olsun ben yine de ameliyat olcam demiş. adam da bu değerlerle seni ameliyat edemem niye telaşlanıyorsunuz olur gezin tozun demiş. kadın doğumcu da aşılama diyo öbürü tüp diyor bizde şaşırdık valla:)
umarım ilaçlar hareketi arttırır canım keçiboynuzu pekmezi de yedir eşine...bol bol meyve yesin...fındık ceviz badem eksik etme...erkekler kendi sağlıklarına çok özen göstermiyorlar ne yazık ki o yüzden iş bize düşüyo...sen sıkı takip et eşini gerekirse ağzına tıkıştır...sigara varsa da bırakmasını sağla...kilo varsa vermeye çalışsın...bunların hepsi çok etkiliyor erkekleri...ama en önemlisi gülümsemeyi ihmal etmeyin canım...yaşınız gençse şayet acele etmeden sakin sakin ilerleyin...her miniğin bi vakti var ve o vakit gelince zaten olacak size düşen o gelene kadar sabırla ve aşkla onu beklemek...
Kontrolün güzel geçer dilerim haberdar et bizi
Canım amelıyatta herkeste cozum olmuyorkı kaldıkı geekte yokmus :) canım bence hemen tup bebek dusunme 6 defa asılama yapma hakkın varmıs eger olmazsa o zaman dusunebılırsın pekı esının degerlerı arttımı ılac kullandıgı surece test yaptırdınızmı tekrar
tamam canım haber veririm yarın sabah yazarım. yaşım biraz fazla 31 olucam eylülde. üniversite iş yüksek lisans zart zurt derken bu yaşa geldim :) eşim de pozitiftir.hep dalga geçiyoruz halimizle zaten:) geçen arkadaşlara gittik kısır yapmış eşi. bana niye kısırı çok koydu farkettin mi diyo:) herkese azcık koydu ne demek istiyor bana diyo
yok daha yaptırmadık çok heyecanlıyız inşallah yükselmiştir. bu yeni kadın doğumcu bizden çok umutlu tutmazsa 2 defa daha denicem diyor . eşimle biraz konuşmuşlar eşim de bizim kızı vazgeçir doktor tüp bebek diye tutturdu demiş:) doktorda benimle konuştu acele etme dedi ikisini dinliyorum şimdilik. saat 6 da kontrolüm var yumurtalar ne kadar büyümüş diye bakacak.
evde koca bi kahkaha attım Allah iyiliğini versin eşinin ama hayata böyle bakmak lazım...her sıkıntıda karalar bağlarsak yaşamanın ne anlamı kalır....Hep böyle olun gülün eğlenin...sizden çok eğlenceli bi bebiş çıkar eminim 31 günümüzde çok değil bende mayısta 30 oluyorum napalım üni, sınavlar...hadi hayırlı güzel haberlerin olsun kuzum
Anladım canım inşallah yükselmiştir haber verirsen sevinirim canım ilacın etkısnı bende çok merak edıyorum bencede hemen tup bebek ıcın acele etme canım 6 defa asılama hakkın varmıs eger bu sure ıcınde olmazsa tup bebek dusun hadı bakalım ınsallah yumlar buyumustur ve bu asılamada bebegın tutunur sana sende bana umut olursun :)
inşallah canım haber vermez olur muyum. yarın sabahtan yazarım kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?