Saol canım inşallah en kısa zamanda melegin gelecek hemencik sağlığına kabus ve başlasın yeni bebis çalışmaları :)Merhaba canlarım.bugün işime döndüm o yüzden gündüzleri aktif olarak size katilamayacagim ama aksamlari rüya hayal yine sahalarda olacak :) tahlilimi yaptirdim beta azıcık da olsa düşmüş.iki güne +350yukseliyordu simdi 3 gün gecmesine ragmen yukselmemis ve az da olsa düşmüş olmasi güzel gelisme dedi dr um.pataloji sonucum da çıktı tanı kesin DIŞ GEBELIK canlarım.en azindan belirsizlik bitti ne oldugunu kesin biliyoruz bu bile benim icin iyi bir gelisme.tupteki kanama da kuculmus azıcık. Persembe yine tahlil yine kontrol.bende son durumlar böyle.sweet42 @betiboop canlar ayrintilinin güzel gecmesine cok sevindim.
hyb77 den haber var mi kizlar.yazisini göremedim.merak ettim.
Hoşgeldin aramıza fıstık valla çok hoşuma gitti herkesi biliyosun nasıl bekleyebildin bu kdar ☺ evet hsg nin 8.günü yumurtlama gününe denk geldi ve o arada tuttu 6 ayin süre var olma ihtimali çok yüksek eli kulağındadir merak etme ☺merhaba canım sen de hsgden sonra hamile kaldın dimi senle aynı zamanlarda hsg çektirdik ama benim olmadı malesef. hayırlı olsun bebişin
Ben de senden haber bekliyorum yazmışsın meğersem maşallah canım sevindim kiloları aynı bebislerimizin benimki tontis biraz :))biz geldik cok sukur detayli ultrasyonumuz cok iyi gecti kizimiz gayet iyi hatta cok hareketliymis dr sasirdi :))) kilomuzda 480 gram olmus :) masallah bize
Canm sen izleyebildin mi bebişini nasıldı ben hiç bişe görmedim monitör tek idi sinir oldum bi de özelde baktırcam cd veriyola mis hatıra olsun diye almak istiyorumbiz geldik cok sukur detayli ultrasyonumuz cok iyi gecti kizimiz gayet iyi hatta cok hareketliymis dr sasirdi :))) kilomuzda 480 gram olmus :) masallah bize
canım aynı düşüncedeyim aslında ama bugün ürolog dediki ben sizin yerinizde olsam (yılbaşına kadar şöyle bi rahat bırakırım ilaçtır strestir o dur budur bi rafa kaldırın bi rahat olun yılbaşına kadar kendinizi serbest bırakın) yılbaşına kadar bekler yılbaşına kadar olmazsa aşılama yaptırırm bizde bu fikri mantıklı bulduk hem ev olayıda olmuşsa o zaman a kadar olur az biraz da maddi olarak toparlanmış oluruz aşılama yaptırırız yani benim ekim -kasım ayı ocak ayı oldu artık dip not olarak da aşılamaya da fazla umut bağlamayın dedi tutma olasılığı %20 dedi.....Canım kullandıktan sonra sayıda artma oldu mu sıkılmakta haklısın canım bak yanlıs anlamazsan sana bırsey soylemek ıstıyorum benım fıkrm ben bugun gıttım sadece 270 tl bır aylık ılacına para verdım 65 tl de muayene ucretı toplamda 350 tl gıttı onumuzdekı ay tekrar 270 tl ye ılac alacagım bır suru masraf oluyor ıkı ayın sonunda eger cok buyuk bır artıs olmazsa ben dırek asılamaya geceegım hem ılaca o kadar para vermemıs hemde psıkolojıkmen kendımı yıpratmamıs olacagım sen suan ev ıcın ertelıyoruz dıyorsun asılamayı ama sen zaten suan asılamanın parasını ılaca verıyorsun bana gore ben asılama 500 700arası bırsey dıye bılıyorum bana kalırsa ılac alıp o kadar para verme yerıne asılamaya baslamalısın sahsen ben öyle yapacagım
hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız .kızlar merhaba sizi ilk evlendiğim aydan itibaren takip ediyorum. Arkadaşlığınız çok güzel hep okurdum ama yazmak şimdiye nasipmiş. Aslında bu topiğe hamile kalınca yazayım diyodum ama dayanamadım:) Kaygılı, mogami, arsinli, rahis ve diğerleri hepinizi sanki tanıyor gibiyim hikayelerinizi biliyorum. Diğer topikte de hep takip ederdim çok uğurlu geliyo bana burası nerdeyse herkes hamile kaldı. İnşallah bana ve isteyenlere de nasip olur :)
Him anladim canim oda mantikli oda olabilir evet asilamada kesin tutacak diye birseu yok malesef hakkimizda hayirlisi canimcanım aynı düşüncedeyim aslında ama bugün ürolog dediki ben sizin yerinizde olsam (yılbaşına kadar şöyle bi rahat bırakırım ilaçtır strestir o dur budur bi rafa kaldırın bi rahat olun yılbaşına kadar kendinizi serbest bırakın) yılbaşına kadar bekler yılbaşına kadar olmazsa aşılama yaptırırm bizde bu fikri mantıklı bulduk hem ev olayıda olmuşsa o zaman a kadar olur az biraz da maddi olarak toparlanmış oluruz aşılama yaptırırız yani benim ekim -kasım ayı ocak ayı oldu artık dip not olarak da aşılamaya da fazla umut bağlamayın dedi tutma olasılığı %20 dedi.....
sağol canım inşallahsebastianderki ve @Esiylemutlu canim hoşgeldiniz topik sizlere de uğur getirir inşallah mutlu haberlerinizi burdan paylaşirsiniz :)
bacım beni gören doktorlar polianna kesiliyor valla .....3 farklı doktor gördü eşimi üçüde olur olmaz diye bişi yok sabredin kafanızı rahat bırakın yani sonuçları görmeyen 120 milyon spermin %70 hızlı ileri hareketli sanır.....71 milyondan 17 milyona düşmüş olur diyo bböle değişebilir bazen yediklerindn havadan sudan değişir olmaz diye bişi yok ....e madem tıbbıye bitirmiş 3 tane koca doktor böyle diyorsa yılbaşına kadar onlara saygımdan bekliycem ...valla o zaman akadar hamile kalırsam gercekten doktorlara inancım tavan yapar gidip teker teker tebrik ederim artıkHim anladim canim oda mantikli oda olabilir evet asilamada kesin tutacak diye birseu yok malesef hakkimizda hayirlisi canim
Evet senin oglus önden gidiyor :) benim kız minyon tam zamanında gidiyor zillim:)Hoşgeldin aramıza fıstık valla çok hoşuma gitti herkesi biliyosun nasıl bekleyebildin bu kdar ☺ evet hsg nin 8.günü yumurtlama gününe denk geldi ve o arada tuttu 6 ayin süre var olma ihtimali çok yüksek eli kulağındadir merak etme ☺
Ben de senden haber bekliyorum yazmışsın meğersem maşallah canım sevindim kiloları aynı bebislerimizin benimki tontis biraz :))
Ayrintilida sadece eşim gördü bende göremedim ama esimde Bisi anlamadı neresi ne die bizim uzun sürdü bayağı raporu alıp dr gittik orada gördüm kizimi bnm ozel deki dr herzaman 3 boyutlu goruntuleyip cd veriyor kızımın bayağı cd si oldu :)Canm sen izleyebildin mi bebişini nasıldı ben hiç bişe görmedim monitör tek idi sinir oldum bi de özelde baktırcam cd veriyola mis hatıra olsun diye almak istiyorum
Bugün kendi doktoruma gittim göremiyorum bebege ait bişey dedi düşmüştür tam oluşmamıştır dedi.Geçmiş olsun canım.. İnşaallah düşük değildir ama düşükse de bir sıkıntısı olduğu içindir.. Üzme kendini ve kontrol zamanına kadar dinlen.. Belki gördüğün o seffaf kuş gözü gibi şey kan pıhtısıdır..
Rabbim hayırlısını versin...
Canım aynı anda yazmışız yazını görmeden ben yazmışım aynı anda.betayi karsilastirdi mi peki?Rabbim her seyin en hayirlisini versin zamanı simdi degilmis demekki canım bak bende şu aralar neler yaşıyorum zamanı daha gelmemis demekki diyorum.sorun yok bak hamile kalabiliyorsun bebek olusmaya basliyor.en kisa zamanda bir daha ,sağlıklı bir sekilde nasip etsin Rabbim.Bugün kendi doktoruma gittim göremiyorum bebege ait bişey dedi düşmüştür tam oluşmamıştır dedi.
Peki iylesme sürecin nasıl olacakmış tatlım ?Bugün kendi doktoruma gittim göremiyorum bebege ait bişey dedi düşmüştür tam oluşmamıştır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?