Beraber Anne Olma Yolunda

Canim amma paraymis o ilaç da o paraya aşılama yapılırdı hem de arttı mi artması mi stresi olmazdı. .ama denemekte fayda var tabiki hayırlısı olsun hakkınızda kuzum

Canim amma paraymis o ilaç da o paraya aşılama yapılırdı hem de arttı mi artması mi stresi olmazdı. .ama denemekte fayda var tabiki hayırlısı olsun hakkınızda kuzum

Aynen canım pahalıymıs canım bu ilacı kullanırsa az bır artıs olsa bıle asılamada sansımız bıraz daha artar dedık en onemlısı asılamaya karar versek bu ayın sonuna denk gelecektı esım bu ay ıkı defa ızın aldım bu ay daha alamam bır sure boyle gıtsın dedı ıkı ayın sonundakı degerlere gore asılamysa asılama yapacagız canım o yuzdende ılk etapta asılama deneyemedık

Canım sorması ayıp aşılama ne kadar tutuyor?
canım aşılama ankarada 450tl sadece o işlem için aldılar. 180tl sperm yıkanması tuttu. bir de doktora kontrol için vermiştim 180tl civarında. ilaçlar da 700tl civarında tuttu. ama bir kutu ilaç fazla almıştım ondan 270 düşebilirsin. yumurtalarının cevap verme durumuna göre bir kutu daha aldırabilir.

Anladım canım ben aceleciyim ya kendime göre düşünüyorum :)) haklısın en iyi sen bilirsin ne kadar çok istediğini ve beklediğini de bildiğim için ☺ ama olacak beraber büyütcez gör bak

Anladım canım cok sagol en az 1000 tl o zaman benım dr muaynee ucretı 80 tl

Anladım canım ben aceleciyim ya kendime göre düşünüyorum :)) haklısın en iyi sen bilirsin ne kadar çok istediğini ve beklediğini de bildiğim için ☺ ama olacak beraber büyütcez gör bak
merhaba canım sen de hsgden sonra hamile kaldın dimi senle aynı zamanlarda hsg çektirdik ama benim olmadı malesef. hayırlı olsun bebişin

Canım bana kalsa bende dırek asılama yaptıracaktım ama esım ben ızın alamam dıyınce malum tekte olmuyor :) yaptıramadım mecbur tedavıye tamam dedım aman ılk asılamada tutsunda hayırlısıyla ıkı ay sonra olsun canım bu kadar bekledık ıkı ay daha beklerız :) ınsallah beraber buyuturuz bu yılı hamıle olarak kapatırım canım :)

Anladım canım çok sağol kuzum aman tutsunda paranın bir önemı yok

aynen. bizim de işten izin almamız biraz sıkıntı oluyor. ondan biran önce yaptıralım dedik. sizinki daha sağlıklı aslında önce değerleriniz yükselsin. daha garanti olur. belki o arada gelir bebeğin

oyy oyy masallah sıze canım :)
Saoll canım Allahım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah eşini hiç kafama takma bizde de sorun vardı eşim ameliyat oldu doktor 3 ay Bisi bekleme dedi şükürler olsun geldi muciZem inşallah sende kalbini ferah tut havuç suyu icir bol bol eşine hızı arttırıyor

aynen. bizim de işten izin almamız biraz sıkıntı oluyor. ondan biran önce yaptıralım dedik. sizinki daha sağlıklı aslında önce değerleriniz yükselsin. daha garanti olur. belki o arada gelir bebeğin

Ahh ahh canım arada gelme umudum yok cunku esım ıl dısında sadece hafta sonları bır gun gelıyor esım yanımda olsa ızn alma sıkıntısı olmasa bende hemen asılama denerdım esım yenı ıs bası yaptı 1.5 ay oldu ıkı defa ızın aldı cok goze batsın ıstemıyoruz

Sagol canım amın ınsallah yok canım kafaya takmıyorum rahatım tedavıye basladı ya asılamadan yana umutluyum olmazsa asılama dıyorum tatlım esım yanımda degıl o yuzden onunla ılgılenıp bırsyeler yedıremıyorum sadece hafta sonu bır gun gelıyor artı ılaclara kaldı ısımız

Gel bacım hoşgeldin sefa geldin...İnşallah sende kavuşacaksın miniğine...ne kadardır deniyorsunuz
hoşbuldum canım 6 senelik evliyim 6 aydır istiyoruz yarın doktora gidicem ilk defa kötü bişey çıkmaz inşallah ..seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlısı inşallah gelecek melegin ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…